PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ulubione odcinki

ocenił(a) serial na 4

Nie znalazłam takiego tematu, zbliża się dłuuga przerwa, więc miło by było powsponiać te
najciekawsze epizody...:) szczególnie z dwóch pierwszych sezonów. Wymieniajcie te niezapomniane dla was!
Hmm jak dla mnie to chyba 01x07 czyli pierwszy raz BC

eloooma

Tak nie w temacie, ale nie chcę zakładać nowego wątku. Podobno przed tą przerwą, czyli w najnowszym odcinku ma być cliffhanger i podobno mamy poznać wieloletnią tajemnicę ;)
Może dowiemy się, kim jest Plotkara, chociaż jak dla mnie wtedy ten serial stanie się kompletnym bagnem i chyba przestanę go oglądać.

A co do tematu:
1x07, za Serenę i Dana, Blair i Chucka.
1x18.
Ogólnie cały 1 sezon był świetny.
2 był też dobry, 3 był nudny, 4 jak narazie jest tragiczny, Chuck, kobieciarz, który miał być zakochany tylko w Blair, co chwila znajduje sobie nową panienkę, którą "kocha".

youhaveamessage

nie robiłabym sobie nadziei że ujawnią, kto jest plotkarą...

uwielbiam ostatni odcinek 3 serii, najbardziej zaskakujący, pierwszy raz sezon nie ma szczęśliwego-cukierkowego zakończenia ;)

Czarodziejka_z_Ksiezyca

Ten cliffhanger będzie jednak dotyczył Thorpe'ów + Juliet/Ben/Serena.
http://www.spoilertv.com/2011/02/gossip-girl-episode-417-empire-of-son_381.html jak ktoś zna angielski może obejrzeć.

youhaveamessage

Moje ulubione to:
Sezon 1
-Episode 7 - "Victor, Victrola"
-Episode 8 - "Seventeen Candles"
-Episode 9 - "Blair Waldorf Must Pie"
-Episode 18 - "Much 'I Do' About Nothing"

Sezon 2
-Episode 2 - "Never Been Marcused"
-Episode 4 - "The Ex Files"
-Episode 7 - "Chuck in Real Life"
-Episode 8 - "Pret-A-Poor-J"
-Episode 13 - "Oh Brother, Where Bart Thou?"
-Episode 25 - "The Goodbye Gossip Girl"

W ogóle cały pierwszy sezon był super;) Drugi też.

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

http://www.youtube.com/watch?v=8y1IG4vRhVA <- SPOJLER ! Twórcy o następnym odcinku, co jak co zapowiada się naprawdę ciekawie! Mam nadzieję, że to będzie pierwszy odciek od przedświątecznej przerwy, dzięki któremu na mojej twarzy pozostanie uśmiech na dłużej :)

a co do odcinków: z pewnością 1 i 2 są nieporównywalne do kolejnych, ale miło też wspominam:
3x22
4x02 i niezwykła scena na stacji
4x11 od niego już wszystko gorzej, wydaje mi się że twórcy na kolejny odcinek przygotowali nam niezłą gratkę, by po przerwie znów ciągnąć fabułę aż do ciekawego finału :)

eloooma

Tak-4x02 też był piękny! I ta suknia Blair mnie powaliła! Cudna:)

ocenił(a) serial na 10
eloooma

Ostatni odcinek 2 sezonu kiedy C mówi B, że też ją kocha:) Ta scena jest świetna!!

hiszpanka83

Mój ulubiony to odcinek 13 2 sezonu - "Oh Brother, Where Bart Thou?":D

ocenił(a) serial na 10
gossipgirl_plotkara

1x07 :)) Oraz 4x07 i 4x08 <33 Ta scena kiedy Chuck i Blair wybuchają w 4x07. Moja ulubona scena z całej GG :))