PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Może mi ktoś powiedzieć, w którym odc. Chuck wypowiedział te słowa: http://przemeksic.soup.io/post/192441564/ ? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. :-)

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

w szóstym piątego sezonu ;)

ocenił(a) serial na 7
przemeksic

Subtelny sposób na reklamę minibloga. Brawo!

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Jasne, to moje marzenie! <pathetic>

@ladyyS: Dziękuje, zatrzymałem się na 4 sezonie, a chciałem już zobaczyć ten odc. :-)

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

nie spotkałam jeszcze chlopaka, ktory by ogladał plotkare. :D

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Właśnie to jest bardzo dziwne, serial jest naprawdę fajny, tak samo jak VD. :D

ocenił(a) serial na 8
ladyyS

Nie spotkałaś ? Heh, a kto Ci się będzie tym chwalił :P To jest jedyny serial jaki oglądam, zacząłem w sumie przypadkowo a poźniej mnie po prostu wciągnęło ... być może dlatego, że interesuje się Nowym Jorkiem :)

ocenił(a) serial na 10
Matias85

Serial jest genialnie zrobiony, co prawda wiele sytuacji jest śmiesznych, widać, że naciąganych jak na "elitę" Manhattanu, ale jednak serial może wciągnąć. Zapewne też ze względu na intrygi, oraz dla samego Chucka :-)

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

niektóre strasznie naciągane, jak np teraz Diana czy Charlie ;) a jak ty jesteś na czwartym, to pamiętam, też że Eva nie była za ciekawym wątkiem, Damien też.
no Chuck.. ja się nie dziwię, że oglądam dla niego, ale że ty.. :D

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

W ogóle ten motyw z książką Dana, dość dziwnie, ale niech już będzie. (oglądałem ten odc. 6 sezonu 5) Czas jest niesamowity, razem z Blair, początkowo dla Dana oglądałem to, ale potem z czasem... :D

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

mi się tam nawet podoba, fajnie, że Serene przedstawił w niej w złym świetle, a Blair była ta dobra ;) już nie mogłeś wytrzymać, że go oglądnąłeś czy już zacząłeś piaty sezon? :D
no i Vanessa jeszcze, nie wiem czy to tylko tak mi ale wydaje mi się, że była duuużo lepsza w pierwszym sezonie :D

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Nie mogłem wytrzymać, ciekawił mnie ten moment kiedy Chuck przepraszał Blair :D Wiem, że to głupie, ale musiałem! Vanessa była jakoś dla mnie mało atrakcyjna w pierwszym sezonie, potem dopiero zauważyłem jak ładna jest, a to dopiero jak już była z Danem. A lubić zacząłem Ją gdy zaliczyła trójkąt z Danem i Jego wtedy obecną dziewczyną <haha> : D

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

haha, właściwie to ja bym pewnie też nie wytrzymała :D ledwo co wytrzymuje te tygodniowe przerwy ;)
jak dla mnie Vanessa zbrzydła, w trzecim sezonie ma jakiś taki hełm na głowie ;D no trójkąt był dobrym wątkiem :D

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Przez te przerwy "holidays" to myślałem, że się zabiję, musiałem oglądać przyjaciół aby nie myśleć o plotkarze :D !

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

ja to aż chyba zaczne od poczatku ogladac przez tą miesieczna przerwe :D

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Vampire Diaries oglądaj, też fajne! : D

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

właśnie już dawno miałam zacząć, ale jakoś nie mogę się do tego zabrać, chyba boję sięz że strace czas :D

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Z pewnością stracisz, bynajmniej dla Damona : D

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

obczaiłam go teraz i chyba zacznee jednak ogladac podczas tej przerwy ;p juz na sto procent!

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Zdaj relację czy się podoba!

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

zdam na pewno! ;p

przemeksic

Skorzystam z tytułu tematu i zapytam, w którym odcinku była taka sytuacja, że Chuck kłócił się (?) z Blair i pamiętam, że rozbił coś i Blair miała małe skaleczenie na policzku? Ostatnio ciągle się zastanawiam o co wtedy chodziło i dopóki się nie dowiem to nie zaznam spokoju :P

ocenił(a) serial na 10
violusek

odcinek dwudziesty, sezon czwarty ;)

ocenił(a) serial na 10
przemeksic

Swoją drogą sympatyczny ten twój blog, nie można powiedzieć:]

ocenił(a) serial na 10
anitka333333

Dziękuje, miło mi! :))