Hey, wiecie może w którym odcinku Chuck sprzedaje Blair za hotel?
Oraz w którym Blair wraca do Nate? po raz 2 czy 3?
Oraz w którym odcinku Chuck nazywa Blair k u r w ą w jakims barze?
Chuck sprzedaje Blair za hotel w 17 odcinku 3 sezonu.
Blair wraca do Nate'a w 20 odcinku 2 sezonu.
Hm... nie przypominam sobie by tak się do niej odezwał. pamiętam tylko, że w 1 sezonie porównał ją do konia swojego ojca, ale żeby od razu nazywać k*urwą?
własnie było tak chyba pod koniec 3 sezonu. co mowił jej ze sprzedal ja za hotel a ze ona sie zeszmacila i nazwal ja tak...cos takiego bylo...
za reszte dzieki:)
Chyba chodzi ci o to, że powiedział do niej, że jest jak araby jego ojca ;p To było gdzieś po odcinku 7 sezonu pierwszego.
Hey, wiecie może w którym odcinku Chuck sprzedaje Blair za hotel?
3x17
Oraz w którym Blair wraca do Nate?
2x20
Oraz w którym odcinku Chuck nazywa Blair k u r w ą w jakims barze?
1x13
niestety nie dziewczyny, to nie był 1 sezon, raczej 3 lub nawet 4 !.jak sobie wszystko wzajemnie wypominają. Ona do niego przychodzi do baru...on jest pijany...kurde tylko tyle pamiętam.I on ja nazywa dziw...
kurcze chyba bede musiala obejrzec wszystkie odcinku 3 i 4 sezonu jeszcze raz:P
hahah to powodzenia xD troche czasu Ci to zajmnie. a jak już dojdziesz to tej sceny to napisz, bo bardzo jestem ciekawa w którym odcinku miało to miejsce ;)
Będę się powtarzać, ale do tamtego tematu nikt nie zagląda :
nie chcąc zaśmiecać forum : na filmwebie wypisano jak na razie 7 odcinków 5 sezonu wiem, że z czasem zawsze dopisują, ale premiera 7 podana jest na 10.02?!?!?! to chyba pomyłka...? Skąd ta informacja...? Chyba nie planują aż tak mało odcinków na kolejny sezon?
Na pewno planują więcej odcinków. Nie ma szans, żeby sezon miał tylko 7 odcinków. Nigdy w życiu się z czymś takim nie spotkałam, w żadnym serialu. Po prostu ktoś nie dopisał wszystkich do końca. A co do tej premiery siódmego, to albo jest to niesprawdzona informacja, albo po prostu zdecydowali się rozłożyć odcinki inaczej niż dotychczasowo. Ale raczej stawiałabym na tę pierwszą opcję.
W ogóle sprawdziłam w internecie i na żadnej stronie nie ma jeszcze listy odcinków 5. sezonu, więc nie wiem skąd ktokolwiek miałby wziąć informacje na temat tytułów, a tym bardziej dat. Nie ma ich ani na oficjalnej stronie serialu, ani na innych stronach, na których pojawiają się listy odcinków. Wszędzie kończą się one na sezonie 4. Ktoś po prostu wypisał bzdury.