PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Wybieramy: NAJFAJNIEJSZĄ POSTAĆ 4 SEZONU PLOTKARY

Gra polega na tym, że każdy ma do oddania cztery głosy. W każdej grupie może oddać 2 głosy- jeden za jakąś postacią (doliczając jej 2 punkty), a drugi przeciw (odejmując jej 2 punkty). Każdy bohater zaczyna z 30 punktami, ten który uzyska 0- odpada. Nie dodajemy nowych bohaterów. Głosować można tyle razy, ile ma się ochotę. Byle nie dwa posty pod rząd.

Najpierw gra toczy się oddzielnie pomiędzy męskimi i damskimi postaciami, a na końcu zwycięscy z każdej grupy będą walczyć o tytuł Najfajniejszej Postaci 4 Sezonu Plotkary!

GRUPA MĘSKA:
1. Chuck Bass -30
2. Nate Archibald -30
3. Dan Humphrey -30
4. Rufus Humphrey -30
5. Eric van der Woodsen -30
6. Russell Thorpe -30
7. Damien -30
8. Ben -30

GRUPA ŻEŃSKA:
1. Blair Waldorf -30
2. Serena van der Woodsen -30
3. Lily van der Woodsen -30
4. Jenny Humphrey -30
5. Vanessa Abrams -30
6. Eleanor Waldorf -30
7. Dorota Kishlovsky -30
8. Raina Thorpe -30

vampirediariesfan

1. Blair Waldorf....206 ----
2. Dan Humphrey.....254 ++++

ocenił(a) serial na 10
Far_From_Never

1. Blair Waldorf....210 ++++
2. Dan Humphrey.....250 ----

ocenił(a) serial na 10
krisrulez

1. Blair Waldorf....214 ++++
2. Dan Humphrey.....246 ----

ocenił(a) serial na 7
marilynqueen

1. Blair Waldorf....218 ++++
2. Dan Humphrey.....242 ----

ocenił(a) serial na 10
xoxoNatalia

1. Blair Waldorf....214 ----
2. Dan Humphrey.....246 ++++

ega1964

ocenił(a) serial na 10
delenaforever

ocenił(a) serial na 10
matteusss

ocenił(a) serial na 10
alessandranowak

areek_

2. Dan Humphrey.....242 - - - -

natalia_2

1. Blair Waldorf....222 ++++
2. Dan Humphrey.....238 - - - -

mitenka

A będziemy tak dodawać w nieskończoność, czy do jakiejś granicy, np. 500 albo 1000 pkt?;) Może niech prowadząca grę o tym zdecyduje?

ocenił(a) serial na 9
mitenka

1. Blair Waldorf....218 ----
2. Dan Humphrey.....242 ++++

dagusia_bojar

Tak samo myślę jak minetka, że takie dodawanie i odejmowanie nie ma sensu. Albo jedni są za Danem albo za Blair. Jedni dodają Blair 4+ to drudzy znów odejmują 4- i tak samo jest z Danem. Więc myślę czy nie lepiej byłoby zrobić tak, że raz dziennie przez tydzień oddajemy głos na swojego faworyta, jednocześnie uzasadniając swój wybór, i osoba z większą ilościę pozytywnych opini oczywiście wygra. Coś w stylu Sajmona, który prowadzi konkurs na bohatera. No ale głos należy do założycielki tego forum :)

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

łooo matko znowu uzasadnienia? Myślę że sam fakt głosowania na tą osobę oznacza że się ją woli ;p Albo po prostu uznać Dana za najlepszego męskiego bohatera 4 sezonu, a Blair za najlepszą damską bohaterkę 4 sezonu? I na tym byłby koniec :D Myślę że dalsze ciągnięcie tego przez tydzień i uzasadnienia nie mają już sensu. Chyba że tak wolicie? ;)

A tymczasem:
1. Blair Waldorf....222 ++++
2. Dan Humphrey.....238 ----

ocenił(a) serial na 10
evangelline21

1. Blair Waldorf....226 ++++
2. Dan Humphrey.....234 ----

evangelline21

Też racja. Ale z tego co napisała tutaj danusia_bojar wynika, że TRZEBA wytypować 1 najfajniejszą postać 4 sezonu. A dodawanie i odejmowanie tych + i - może zająć miesiąc jak nie więcej. Więc myślę, tak jak evangelline21, żeby uznać Blair i Dana za najfajniejszych, albo niech założycielka coś wymyśli :)

A póki co, znów wracamy do punktu wyjścia:
1. Blair Waldorf....230 ++++
2. Dan Humphrey.....230 ----

ocenił(a) serial na 9
natalia_2

1. Blair Waldorf....226 ----
2. Dan Humphrey.....234 ++++

ocenił(a) serial na 10
Taylor_Momsen

jaki ładny wynik :-) myślę że można byłoby zakończyć uznając tych bohaterów za zwycięzców. Ale zobaczymy co powie założycielka tematu.

ocenił(a) serial na 10
Taylor_Momsen

Ludzie popieram Was, ten konkurs będzie trwał wieki.... Założycielka powinna coś wymyśleć, bo to będzie nieustająca walka na plusy i minusy między Blair a Danem... Może rzeczywiście raz dziennie głosować na swojego faworyta przez pare dni czy tydzień?

1. Blair Waldorf....222 ----
2. Dan Humphrey.....238 ++++

ocenił(a) serial na 10
Natty

Natty źle odjęłaś, poprawiam :)

1. Blair Waldorf....226 ----
2. Dan Humphrey.....234 ++++

bella_elena

Ja bym była za tym żeby na tym skończyć. Tzn mamy zwycięzców :p

anneandkatherine

Ja też głosuję za zakończeniem. Ostatecznie wynik remisowy powtórzył się już kilka razy, co oznacza, że bohaterowie trzymają wyrównany poziom i są na równi lubiani;) Trudno porównywać bohatera męskiego z bohaterką - jakoś inaczej się lubi Dana, a inaczej Blair. Ja przynajmniej mam z tym dylemat;)

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

Oczywiście to zależy tylko od Nas i jeśli większość będzie chciała zamknąć konkurs na wynikach z grupy damskiej i męskiej to ok. Padła jeszcze propozycja, by do przykładowo soboty głosować na jedną osobę, a ja bym podliczyła głosy i w taki sposób wyłonić zwycięsce.

Jaki sposób wolicie? Zostawiamy konkurs bez rozstrzygnięcia finałowego, czy głosujemy na jedną osobę raz dziennie do soboty i tak wyłaniamy zwycięsce?

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

Ja jestem za tym aby było bez finałowego rozstrzygnięcia. Przecież to jasne skoro trzymają jeden poziom że oboje są bardzo lubiani, każde w swojej kategorii ze względu na płeć:)

ocenił(a) serial na 10
bella_elena

Ja bym już zakończyła z takim wynikiem jaki jest. Chyba, że pozostali chcą inaczej?

ocenił(a) serial na 10
bella_elena

bella_elena nie chodziło mi o rozstrzygnięcie przez głosowanie takie, jak do tej pory. Tylko by głosować tak np. Dan. Ja bym podliczyła te głosy i musiałby wyjść nam zwycięsca.

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

tak tak wiem że o to chodzi ;-) Mi to jest naprawdę obojętne bo jeśli chodzi o 4 sezon to Blair i Dan są moimi ulubionymi postaciami więc dla mnie to ten konkurs może zostać zakończony teraz. Ale nie będę też miała nic przeciwko jeśli inni wolą głosować po między nimi do soboty.

bella_elena

Jak dla mnie Blair i Dan wygrali na równi.

Magoria

Moim zdaniem powinno już tak zostać :D

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

Jestem zaszczycona mogąc oficjalnie przedstawić:

Najfajniejszego Mężczyznę 4 sezonu Plotkary, którym na mocy Naszych głosów zostaję... Dan Humphrey! Samotny chłopiec w 4 sezone GG zdobył wielu fanów, którzy pomogli mu dojść tak daleko.

Najfajniejszą Kobietę 4 sezonu Plotkary, którą zostaję po zaciętej walce... Blair Waldorf! Queen B. pokazała, kto trzyma władze w Plotkarze!

A oto ogólne wyniki naszego głosowania:

GRUPA MĘSKA
1. Dan Humphrey
2. Nate Archibald
3. Damien
4. Rufus Humphrey
5. Russell Thorpe
6. Ben
7. Eric van der Woodsen
8. Chuck Bass

GRUPA ŻEŃSKA
1. Blair Waldorf
2. Jenny Humphrey
3. Lily van der Woodsen
4. Dorota Kishlovsky
5. Vanessa Abrams
6. Serena van der Woodsen
7. Eleanor Waldorf
8. Raina Thorp

Dziękuję Wam za wspólną zabawę przez trzy tygodnie! Gratuluję także fanom Jenny, która długo walczyła o 1 miejsce! Zapewne najdziwniejsze jest miejsce 8 w grupie męskiej, które zajmuję... Chcuk Bass. Widocznie Chuck w 4 sezonie nie przypadł nam do gustu, choć mam nadzieję, że scenarzyści go 'naprawią' ;).
Cóż, jeszcze raz dziękuję!

dagusia_bojar

yeeee!!! jestem bardzo zadowolona z wyniku:) I bardzo się cieszę że Dan został wybrany najfajniejszym chłopakiem w 4 sezonie. Wydaje mi się, że zasłużył zwłaszcza że zawsze nie był doceniany, a to jest bardzo sympatyczna i mądra postać w tym serialu. Taki chłopak z sąsiedztwa;-) Blair oczywiście też super!

ocenił(a) serial na 10
delenaforever

Zgodzę się z Tobą- w 4 sezonie Dan jest najlepszy! Choć gdyby patrzeć na całokształt moim faworytem byłbym zdecydowanie ktoś inny. Muszę się przyznać, że Dana lubię od nie dawna. Na początku strasznie mnie wkurzał, ale teraz się wyrobił ;). I mam nadzieje, jak powiedziałam, że 'naprawią' Chuck'a! ;)

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

:D i mamy wyniki! Cieszę się z wysokiej pozycji Dana i Blair. Jenny również bardzo wysoko. Ostatnia pozycja Chucka wynika pewnie z tego że ocenialiśmy tylko 4 sezon w którym jak na razie (zobaczymy co dalej) był cieńki. Zepsuli jego postać robiąc z niego jakiegoś nieudacznika i do tego ta jego miłość z Evą i Rainą wrrrrr Ale mam nadzieję że jakoś wyjdzie na prostą i wróci do siebie.
Z Dana z kolei zrobiło się ciasteczko. Przypuszczam, że jest to zasługa nowej fryzury:D W ogóle jego postać bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła w tym sezonie. Stał się moim kolejnym ulubieńcem.

evangelline21

Mnie też się bardzo podoba wynik konkursu:D