Obejrzałem kiedyś na tvn7 z dwa odcinki.. jakoś tak nie wiem, ale skoro dalej nie obejrzałem go, to chyba mnie aż tak nie zainteresował ani nie wciągnął.
Dodam, że nie oglądam takich seriali jak OC, czy One Tree Hill, wię mam co szukać w tym serialu? Kristen Bell użycza tu swojego głosu. Czy kiedykolwiek się pojawia w tym serialu? Uwielbiam ją i dla niej mógłbym obejrzeć wszystkie sezony. Nie trawię też brazylijskich telenowel.
Tak z góry uprzedzam, bo zapewne jest wiele fanek i takich projekcji, które z góry na mnie napsioczą, że nie oglądam Plotkary.
Jestem w rozterce czy to ściągnąć, czy nie.
Kristen niestety jak na razie nie pojawiła się na planie serialu i chyba tak zostanie. Słynna Plotkara będzie anonimowa ;-)
Szczerze to nie jestem pewna, czy przypadnie Ci do gustu ten serial. Jak wnioskuję z Twojej wypowiedzi to jesteś chłopakiem, a Gossip Girl jest skierowane bardziej do damskiego grona. Nie jest to jednak podobny serial do brazylijskich telenowel, więc może odnajdziesz w nim coś interesującego dla siebie ;]
Na zachętę dodam, że też kiedyś widziałam jeden odcinek na tvn7 i w ogóle mnie nie wciągnął. Dopiero po jakimś czasie dostałam serial od znajomej i wtedy się od początku zainteresowałam, więc może i ty spróbuj ;] Zresztą nic nie masz do stracenia;p Najwyżej czas..;]