spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler
Już niedługo na Upper East Side pojawi się znowu Georgina Sparks! Michelle Trachtenberg przyznała się do tego w rozmowie z AccessHollywood. Do tej pory bohaterka próbowała m.in. zrujnować życie Sereny, a także wrobić w ojcostwo Dana (z całkiem niezłym skutkiem). Podpadła zresztą nie tylko im... Co wymyśli teraz?
Podobno ma pojawić się w 22. odcinku czwartej serii.
I jak cieszycie się? Ja bardzo. Lubię tę postać i mam nadzieję, że namiesza w serialu.
super! rewelacyjna wiadomość! Georgina wymiata :D jeszcze niech Jenny wróci i będzie full wypas!
Gerorgina rządzi szczególnie jak mówi po rosyjsku :DD . Ale Jenny Won... 2 razy zniszczyła związek Chucka i Blair;//
Chuck to wymoczek i nie zasługuje nawet na to, żeby patrzeć na Blair!!! :-/ żenujący koleś... Blair powinna być z kimś wartościowym tak jak ona sama, czyli np z Dan'em... A jenny fajna jest, dobrze że rozwaliła związek, uwolniła Blair od porażki życiowej... Poza tym przy Jenny coś się dzieje, więc niech wraca do jasnej ciasnej!!!!!!!!!!!!
Super info!!!!!!!!!! Georgina jest the best ;-) cieszy mnie jej powrót, zgadzam się z co niektórymi... że powinna jeszcze wrócić Jenny i wtedy byłby znowu fajny serial :-)
Blai + Chuck? Mówię NIE... Blair fajna jest, ale Chuck... błagam żenuaaaaaaaaaaa
zgadzam się, Chuck jest beznadziejny. Kiedyś go lubiałam, ale to przeszło. Najlepsze postacie w plotkarze? Blair i Georgina :)
Zgadzam się z Wami. Chuck się skończył. Był niezmieski w pierwszych 2 sezonach ale teraz...żal!
Blair powinna być z Danem! :)
Czekam na powrót Georginy i mam nadzieję ze Jenny wróci :D
No niby dobrze, że G. się pojawi ale...to już się robi trochę nudne. Ciągle robią te 'wielkie powroty' Georginy która 'namiesza i znowu zniknie na cały sezon' powracając na koniec sezonu i siejąc wielkie spustoszenie.
Sama G. nie przypadła mi do gustu, mało wartościowa postać, ale skandale jakie wywołuje i zachwiania głównych bohaterów GG gdy G jest w pobliżu - MIODZIO. Może w końcu odrodzi się niezniszczalna czwórca : C, B, N, S?
Jeżeli już mowa o znienawidzonej przeze mnie J. (nie tylko charakterem lecz spaskudzonym wyglądem), mogłaby ona jedynie wplątać się w jakąś niemiłą sytuację z G. Wtedy oczywiście od niechcenia na ratunek małej J. rusza załoga GG : )
A wracając do Chucka, zgadzam sie z moimi przedmówcami. Swoim zachowaniem wprost się zeszmacił! Blair gotowa na wszelkie poświęcenia, próbowała nawet odszukać nową siebie, aby tylko zadowolić C. Niestety Bass jak zawsze musiał okazać się bezuczuciowym draniem-materialistą. Moim zdaniem nie zasługuje on na B. Dan bierze górę : ).
Chyba wolałabym jakąś nową postać, ale taką, która zostanie na stałe. Bo kolejne powroty G., J. i V. zaczynają mnie nudzić. Ileż można powtarzać ten sam schemat? Ciekawe co wymyślą z Milo.
"Może w końcu odrodzi się niezniszczalna czwórca : C, B, N, S?" - też na to liczę. Choć bardziej marzę o jednej wielkiej wojnie, każdy przeciwko każdemu, żadnych sojuszy i kompromisów, same najcięższe działa. Po takiej wyniszczającej potyczce może w końcu by zrozumieli, ile wszyscy dla siebie znaczą jako przyjaciele :).
Masz racje, nowa postać przydałaby się do tego serialu, która wprowadziłaby niezłe zamieszanie. C, B, N, S zrozumieliby, że potrzebują siebie nawzajem, razem mogą coś osiągnąć. Vanessa wróciła, Georgina też, pewnie niedługo wróci Jenny. Wymyśli jakąś intryge i z płami w oczach powie, ze źle zrobiła i wyjeżdza. Troche nudne się to robi, jednakże nadal uwielbiam GG i myślę, że po tej długiej przerwie coś zacznie się dziać.
mam nadzieję, że tym razem wątek z nią będzie naprawdę na poziomie, bo pomimo mojej całej sympatii do jej osoby i postaci, którą gra, nie mogę już patrzeć na "znikanie i pojawianie się". fajnie, że robi to z wielką pompą (i dlatego lubię ją najbardziej z GG), ale mogłaby zostać na dłużej. G. to dobry materiał na postać - dużo zamieszania, ciekawa przeszłość, dobrze manipuluje innymi ludźmi (można powiedzieć, że nawet w tak dobrym stopniu jak Blair) - dlaczego tego nie wykorzystać na dłuższą metę i nie stworzyć głębszego wątku (np. jak z Juliet?).