Z racji tego, iż w pierwszej części konkursu kończy nam się miejsce, zakładam nowy
wątek poświęcony drugiej części. A teraz wyniki.
Zaciętej walki nie było. Dan nie miał z Damonem szans, podobnie jak w ubiegłym
tygodniu.
Wyniki eliminacji:
* Dan Humphrey - 34 głosy
* Damien Dalgaard - 16 głosów
Dan zostaje wpisany na szóste miejsce męskiej ikony stylu Plotkary.
1, 2, 3 ... ?
5. ...
6. Dan Humphrey
7. Carter Baizen
8. Rufus Humphrey
9. Eric van der Woodsen
10. Lord Marcus Beaton
11. Bart Bass
12. Harold Waldorf
13. Cyrus Rose
14. Howie Archibald
Teraz będziemy wyłaniać zaszczytną pierwszą piątkę. Kto się w niej znajdzie? To Wy o
tym decydujecie przyznając do wtorku po 3, 2 i 1 punkcie tym postaciom:
– Chuck Bass
– Nate Archibald
– Jack Bass
– Louis Grimaldi
– Damien Dalgaard
Przypominam, że teraz głosujemy na postacie, których styl nam się najbardziej podoba.
Dziękuję za grę i zapraszam do głosowania :)
Uwaga, uwaga! Podaję końcowe wyniki na MĘSKĄ IKONĘ STYLU PLOTKARY!
Wyniki:
1. Chuck Bass - 219 pkt.
2. Nate Archibald - 150 pkt.
3. Jack Bass - 134 pkt.
Pierwsze miejsce zajął CHUCK BASS, który przez całą grę królował w rankingu, i to właśnie on otrzymuje tytuł MĘSKIEJ IKONY STYLU PLOTKARY! Gratuluję :)
Drugie miejsce zajął NATE ARCHIBALD, który również od początku do końca zajmował pozycję, którą zajmuje teraz. A ostatnie miejsce na podium zajął JACK BASS (chyba Ci Bassowie mają najlepszy styl, jak widać ;)), który przez parę tygodni nie cieszył się zbytnią sympatią w rankingach, ale przyszedł jego złoty czas i przez ostatnie tygodnie zajmował trzecie miejsce.
A tak przedstawia się cały ranking MĘSKIEJ IKONY STYLU PLOTKARY:
1. CHUCK BASS
2. NATE ARCHIBALD
3. JACK BASS
4. Damien Dalgaard
5. Louis Grimaldi
6. Dan Humphrey
7. Carter Baizen
8. Rufus Humphrey
9. Eric van der Woodsen
10. Lord Marcus Beaton
11. Bart Bass
12. Harold Waldorf
13. Cyrus Rose
14. Howie Archibald
Pragnę podziękować Wam za wszystkie głosy. Dziękuję, że poświęciliście chwilę czasu, aby oddać swój głos w tej zabawie :) Zabawa z Wami sprawiła mi przyjemność :)
A teraz piszcie czy jesteście zadowoleni z wyników :)
Jak najbardziej mi się podobają, choć mówiąc szczerze spodziewałam się widzieć Dana figurującego na liście wyżej ;p Ale jak dla mnie prawie idealnie :))
Mnie się również podobają i nikogo bym nie zmieniła :D Wyniki były do przewidzenia. Fajnie się grało :) Oby więcej takich gier i dzięki za świetną zabawę ;)