Mam nadzieje ze Blair bedzie z Natem . Wydaje mi sie ze oni do siebie po prostu pasują :)
pasuje do Natea, ale jakby nie ma w tym takiej pasji jak to było z Chuckiem.. zreszta ona sama chyba jeszcze do końca nie wybrała co było fajnie pokazane w ostatnim odcinku.
popieram Panią sara137_2 ;) Nate and little J. nieźle razem wyglądali :p
Chuck może byc dla Blair , ale tylko na krótką metę . On jest dobry do zabawy ,sexu,gry, flirtu , natomiast nie nadaje się na partnera na stałe.
Wg mnie Blair i Nate.
:)
pzdr
Obawiam się, że Chuck zawsze znajdzie jakiś sposób, aby skrzywdzić Blair. Razem działają na siebie destrukcyjnie. Szkoda... Trzeba jednak przyznać, że mieli kilka pięknych momentów w serialu.
Myślę, że z biegiem czasu Blair szczerze pokocha Nate. Na razie to wszystko jest takie nieukształtowane... Według mnie, potrzeba im więcej czasu.
Mam nadzieję, że scenarzyści rozbudują wątek Chucka i Jenny :). Wydają się ciekawym połączeniem.
Mi sie jednak wydaje że Blair powinna być z Chuckiem ;-) Boscy są razem. Natomiast Nate pasuje idealnie do Sereny ;D Jenny nigdzie mi nie pasuje bo jej nie lubie ;] Strasznie mnie denerwuje jej postać ;]
Wg mnie Blair narazie powinna poromansowac sobie z Chuckiem. Oni sa dla siebie storzeni. Chetnie tez bym zobaczyla Blair i Dana - jestem ciekawa takiej pary. Zawsze jak mieli jakies sceny razem bylo ciekawie (Georgina, wyznanie milosci Chuckowi) xd
popieram kolezanke Elle, zwiazek z Chuckiem jest o wiele ciekawszy...teraz sieje nuda Nate i Blair...nie chce mi sie na to patrzec...wszytsko takie przeslodzone...wogole ten koles jest jakis taki dziwny:P
Z Chuckiem.
W porównaniu do Nate'a nie jest egoistą. Wykupił im mieszkanie, żeby kontrolować własną dziewczynę i trzymać jak najdalej od Chuck'a, jakby była jego maskotką. A C. umiał poświęcić własną miłość do Blair tylko po to, aby była szczęśliwa na swój sposób. I nie mówcie tutaj, że to nadal gra, sex czy zabawa dla niego, bo w najnowszym odcinku pokazał, że wcale NIE! Gdyby tak było to powiedziałby B, że to prawdziwe uczucie co do niej, byleby tylko ją znowu przelecieć, a później ponownie zranić. :]]]
Taka jest moja opinia.
niemampomyslu zgadzam się z twoją opinią. Całkowicie. Chuck kocha Blair co widać i co czasem nawet udowadnia, a i ona kocha jego- pokazała to sama mówiąc że jeśli Chuck ją naprawdę chce, ona porzuci dla niego wszystko. Powinni być razem.
Zaś Nate... myślę że może powinien być z Sereną. Powinni spróbować być razem, to by całkiem dobrze wyszło.
eSKa - zgadzam się z Tobą w 100% :) według mnie Blair i Chuck to para idealna, praktycznie tylko ze względu na nich oglądam serial, bo niektóre wątki są dla mnie(nie jestem na na bieżąca z odcinkami) strasznie nudne --> czytaj: Serena i Dan...
Serena i Dan, byli najnudniejsi w całym serialu!
A Blair MUSI, po prostu MUSI być z Chuckiem, bo bez nich ten serial nie ma sensu. Oni są dla siebie stworzeni, tylko Chuck musi jeszcze troszeczkę wydorośleć emocjonalnie, bo jak na razie, to on sam nie wie czego chce. Zresztą jak wszyscy w tym serialu! Ale dzięki temu powszechnemu niezdecydowaniu przynajmniej jest ciekawie :D
xoxo :)
Zgadzam się z przedmówczynią. S&D to dopiero była nudna para.. d
Blair powinna być z Chuckiem, a Nate z Sereną! Byłoby idealnie;p
W 100% zgadzam się z Loleetą.
Chuck i Blair to dobre na krótką metę.Chuck nie nadaję się do związków.
Więc najlepiej jest tak jak jest. Poza tym te gierki pomiędzy C i B nie były by takie fajne gdyby byli razem. :)
Z jednej strony wolę Chuck'a, ale oni razem...?
To takie dziwne...Chuck i stały związek itd.
A z Natem to takie stałe, ale też nudneee.
Zdecydowanie z Chuckiem, bo chłopak ma temperament, są z Blair podobni do siebie, a poza tym gdy nikt tak nie kocha dziewczyny jak niegrzeczny chłopiec :D Są dla siebie stworzeni. Poza tym widać jak Chuck o nią dba, aż się łezka w oku kręci :P
Też tak chcę! :P
Po ostatnim odcinku zdecydowałam, że z Chuckiem.
Teraz już jestem pewna hehe;P
A i zgadzam się z poprzedniczką Nate rzeczywiście jest jakiś dziwaczny.
Z Chuckiem ^^ między nimi jest strasznie dużo pasji i fajerwerk ;D Kochają się i to widać. A co do Nate'a.. Hmm.. Pasował mi do V i wkurzyłam się kiedy ją rzucił. Mogliby się jeszcze porozumieć w 3 sezonie ;p
Ja również uważam, że Blair powinna być z Chuckiem- tworzą idealną całość- ich charaktery są identyczne- no i sąw sobie zakochani a Nate to niech będzie z kimś innym, z Sereną np.