PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak dowiedziało się E!Online w rozmowie z serialową Blair na promocji jej filmu Country
Strong aktorka po dwóch kolejnych sezonach opuszcza Gossip Girl!
Leighton Meester wyznała, że za dwa lata kończy jej się kontrakt i jak widać nie zamierza
go przedłużać.

Leighton dodała, że cieszy ją praca na planie serialu i mieszkanie w Nowym Jorku, tym
bardziej, że produkcja pozwala aktorom brać wolne na udział w innych
przedsięwzięciach, jak np. praca na planie filmowym.

Podpytywana aktorka odpowiedziała: Czy cała seria zakończy się w ciągu dwóch lat?
“Nie wiem” ale myślę, że jest takie stare powiedzenie mówiące o chęci bycia na
szczycie”.

Czy jest sens kontynuacji Gossip Girl bez głównej bohaterki? Czy aktorka zmieni zdanie
(chodzi jak zwykle o pieniądze?). Tym razem Leighton powiedziała to do kamery, więc nie
powinna odwoływać, jak to zrobiła Susan z Gotowych na wszystko.

Podejrzewam, że Plotkara bez Blair nie istnieje. I czekają nas jeszcze dwa sezony.

Źródło informacji: twoje-seriale.pl

avengeress

Gossip Girl weszło aktualnie w fazę najsłabszej serii, więc uważam, że na niej powinni zakończyć kręcenie serialu.
Gossip Girl to w 90% Blair - nie ma Blair, nie ma serialu.

ocenił(a) serial na 8
Binula

Zgadzam się że bez Blair to zupełnie nie ma sensu. No trzeba przyznać ze ten 4 sezon jest trochę taki oklepany. Chuck znów musi walczyć o firmę , nie jest z Blair ale jakoś ciągnie ich do siebie, Serena znów decyduje czy chce być z Danem czy Natem. Dobrze ze Jenny już tak nie jest często bo osobiście mnie irytuje delikatnie mówiąc. Oby to jakoś naprostowali bo jak tak dalej pójdzie to nie będzie za wesoło. ;]

ocenił(a) serial na 9
Dzoana95

Jenny, czyli momsen ( nie wiem jak ma tam na imie) odchodzi z serialu, poniewaz cala ekipa i producenci serialu jej nie chca ... i ona sama nie bierze swojej pracy na serio. dlatego, tez tak malo czasu jest w serialu. i dobrze, bo i ta dziewucha i jej postac, dzialaja mi na nerwy!

ocenił(a) serial na 8
oal

Momsen została wyrzucona przez swoje nieprofesjonalne zachowanie na planie.

Plotkara kończy się za dwa lata, co zostało potwierdzone. Blair odchodzi za dwa lata. Obie rzeczy się więc w czym problem?

ocenił(a) serial na 8
pannaannowata

*Obie rzeczy się pokrywają, więc w czym problem?

pannaannowata

Ach, jak zwykle wierni czytelnicy pudelka!
Taylor SAMA POTWIERDZIŁA, że NIE odchodzi z serialu.

avengeress

Nie ma to jak magia wyciągania słów z kontekstu ;/
Leighton rzeczywiście powiedziała że za dwa lata kończy jej się kontrakt i nie wie czy chce go przedłużać, ponieważ chce się skupić na karierze filmowej. Nie powiedziała że go nie przedłuży tylko że to rozważa, i szczerze mówiąc nie wiem czy tu chodzi o kasę... Swoją drogą szczerze wątpię by plotkara trwała jeszcze ponad 2 sezony, jednak chciałabym bo bez Gossip Girl w życiu pozostała by pustka xDDD

alkamb

w moim tez <beczy> jak głupia czekam na nowe odcinki a jak już jakiś wyczaje to oglądam nie zważając na to co się na świecie dzieje rzucam wszystko dosłownie!!

ocenił(a) serial na 10
wisionka_1986

wątek Jenny troche ograniczono ze wzgledu na to,ze koncertuje! Plotara bez Jenny to nie to samo! :D

ocenił(a) serial na 8
DRadzioOo

Dokładnie :) Jenny rządzi ;d

A odcinki są coraz to nudniejsze... oglądalność także słaba... nawet bardzo słaba. Więc myślę, że 4 sezon może być tym ostatnim.

użytkownik usunięty
caris94

Nie lubię za bardzo Jenny. ale rzeczywiście serial bez niej (tak samo bez Blair) byłby już zupełnie inny. Bez Blair nie było by co nowego pokazać.

ocenił(a) serial na 8

Jeśli o mnie chodzi uwielbiam Jenny, to dla mnie najbardziej barwna serialu. Blair lubię zdecydowanie mnie, ale przyznam,że równie jak Jenny nakręca ten serial, Bez nich Gossip Girl nie ma sensu :(

ocenił(a) serial na 7
Sajmonnn

pomijam to czy ten sezon gossip girl jest słabszy czy nie, faktem jest, że zawsze, gdy z serialu jeden z głównych bohaterów to nie jest już ten sam serial.

A tak na marginesie to mnie po prostu powala cała scenografia w Gossip Girl. Normalnie obłędna. Jest czym oczy zaspokoic :)

ocenił(a) serial na 6
avengeress

Nie ma Blair, nie ma GG. I tyle. :(

ocenił(a) serial na 9
wonder_girl

ludzie, po co martwić się na zapas, jak producenci będą mieć wystarczające zapotrzebowanie to postawią przed Blair ładny czek, a ona się zgodzi jak każda inna aktorka ze względu na popularność jaką daje ten serial jak i na pieniądze :)