Większość z nas nie jest zadowolona z odtwórczyny roli Sereny. Więc kogo byście widzieli w tej roli zamiast Blake Lively?? Ja wolałabym już Kristen Bell, fakt może jest troche za niska, ale ładniejsza. A wy kogo proponujecie??
aaaaa ja tam się przyzwyczaiłam do Blake jako Sereny;] pasuje tutaj
Blair tym bardziej, wredna suka z niej;p potrafi dobrze grać, wg mnie
Vanessa jest beznadziejna nie lubię jej.... a Chuck;];];] super i gra
aktorska mmmmmmmm nic tylko ogladac;]
Mi tam Blake pasuje jest b. ładna. Blake i Leighton to idealny kontrast.
:)
pzdr
Moim zdaniem obsada jest świetna, najmniej mi pasuje Vanessa. A Blake w roli Sereny jest super. :) chociaż oczywiście Blair i Chuck rządzą :)
Kirsten Bell zdecydowanie nie. Paxton jest za niska. Bilson?! Gdzie do cholery ona i Serena. Serena- zniewalająca blond włosa piękność. A ta? W ogóle Sereny nie przypomina. Już 1oo razy mocniej wolę Blakie.
Nie jest tak źle z Blake. Spodobał mi się pomysł z Thomas. Zaproponowałam bym Annalynne Mccord (Naomi z 90210). Jest zniewalająca. I podobna do ksiazkowej Sereny. Tylko, gdy ma wyprostowane włosy.
Czyli najlepsze: Blake, Thomas I McCord.
To było moje zdanie. ; ))
Tylko nie Natasha Thomas! Ona jest w rzeczywistości okropnie brzydka, ma w sobie coś z takiej szwabskiej Helgi Oo (nie obrażając Niemców)
Blake Lively nie jest zła, po prostu zbyt ładną aktorkę zatrudnili do roli Blair (moim zdaniem zbyt słodka, taka w typie Jessiki Alby, a ona powinna być zimna i wredna!).
W roli Sereny widziałabym Amandę Seyfried ("Mamma Mia!") - no, może musiałaby zrzucić parę kilo, ale twarz ma jak anioł ;) Albo jakaś modelka, np Gemma Ward, która de facto jest podobna, poza tym wzięła się ostatnio za granie w filmach ;)
Mogłyby jeszcze być : Leslie Bibb, Jessica Biel, Iza Miko;P
Na Blair - Megan Fox byłaby niezła, ale ona jest nieco za ładna;) i zbyt prowokująca. Wrdług mnie idealna byłaby LiLo - taka chuda i zła xDDDDDDDD
Leslie Bibb i Jessica sa za stara, a Gemma jest BRZYDKA !! (fuuu) w ostatecznosci przezylabym Amande jako Serene ALE JEST DOBRZE TAK JAK JEST ! juz pisalam, ze bardzo podoba mi sie Blake w roli Sereny (wg. mnie jest genialna) a na Blair to Megan by pasowala bo ma troche taka "zdzirowata" (bez obrazy :P) twarz , Leighton i tak jest swietna i nie 'przycmiewa' Blake :):):) :P:P :DD
no dobrze, ale nie wszyscy muszą uważać tak jak Ty. a temat jest założony w celu pogdybania, i tak nie wpłyniemy na zmianę aktorów ;) więc pozwól innym wypowiedzieć ich własne zdanie.
ja uważam, że nie jest dobrze tak jak jest, bo Blair jest ładniejsza od Sereny, a powinno być na odwrót. chociaż i Blake i Leighton są świetnymi aktorkami, to jedna nie zagra ładniejszej od drugiej ;)
a jeszcze co do Gemmy Ward - moim zdaniem też nie jest najładniejsza, chodziło mi o to że jest podobna do Amandy Seyfried, którą wytypowałam na odtwórczynię Sereny ale która musiałaby troszkę schudnąć;P w związku z czym Gemma to taki twór pośredni;PPP trochę anielskiej buzi jak u Amandy + figura supermodelki (właściwie to Amanda, owszem, ma anielską buzię, ale Gemma, mimo że jest do niej podobna, to już twarz ma jakąś taką... skrzatowatą xDDD)
Jessica Stam byłaby idealną Sereną!
Ale Blake dla mnie jest świetna, więc i tak dobrze jest tak jak jest ;)
Pewien mankament byłby w wypadku zarówno Natashy, jak i podanych powyżej modelek - nie są one tak naprawdę aktorkami.
Amanda rzeczywiście by się nadawała na Serenę. Nadal obstawiam też jej koleżankę z planu Przesilenia, Elisabeth.
A Blair mimo wszystko, że faworytką moją była od zawsze Megan, zostawiłabym jednak Leighton. Megan wygląda zbyt dojrzale, poza tym jest zbyt seksowna i ma za duży biust, którego Blair rzekomo nie miała, o ile mnie pamięć nie myli.
mi tam ona nie przeszkadza .. moim zdaniem jest świetna ..
ma coś takiego fajnego w sobie .. ;)
Cóż, ja uważam, że ta Serena i ta Blair są ok. Ale...
Jeżeli mielibyśmy zmienić aktorki to na Blair najlepiej nadawałaby się Megan Fox. A na Serenę? Chyba najbardziej Elisha Cuthbert. Ewentualnie Julie Gonzalo lub Rachel Blanchard.
Blaaairus, ta dziewczyna jest za słodka, nie pasowałaby... no i cyckow w ogole nie ma.
Mi tam sie podoba Blake jako Serena. Jest ładna. To prawda, ze nie jest ładniejsza od Blair, ale ten serial poza imionami wszystkich postaci, nie ma chyba nic wspolnego z ksiazka, wiec o czym tu dyskutowac ;p
Dla mnie Blake jest idealna ;) Ogólnie już wcześniej lubiałam ją jako aktorkę m.in ze Stowarzyszenia Wędrujących Dżinsów więc może dlatego mi pasuje ;P
mi na role sereny pasowałaby Shannon z lost czyli maggie grace choc teraz nie jest zle. Blair moim zdaniem jest idealna a Jenny to moze bez komentarza...