PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

I przyznaję się do błędu. Serial o bogatych nastolatkach nie może być najwyższych lotów, ale rzeczywiście, nie jest on jakoś szczególnie płytki.

ocenił(a) serial na 8
narysuj_mi_baranka

Oo, czyli jednak przekonałaś się. :) Zaczęłaś już 4 sezon?

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Niech lepiej nie zaczyna xD

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

czemu 4 jest boski

ocenił(a) serial na 6
kilmenyy

Nie, póki co wolę cieszyć się słońcem niż siedzieć w domu przed laptopem, ale wielkie dzięki za przekonanie mnie do kontynuowania oglądania kolejnych serii! Opłaciło się. ;)

ocenił(a) serial na 8
narysuj_mi_baranka

Gdyby u mnie było slońce, też bym pewnie rzadko bywała w domu, zazdroszczę.. ;)

kilmenyy

Ja mam słońca :P
Dziś aż zasłabłam bo za bardzo mi uderzyło do głowy jak jechałam rowerem :P

Dobrze że obejrzałaś, 4 też obejrzyj, ponoć jest najsłabszy choć czy ja wiem, ale warto zobaczyć.

użytkownik usunięty
alkamb

Kurde, czemu u was Słońce?! To jest niesprawiedliwe. Co prawda, u nmie już nie pada, ale daleko do upału... narysuj_mi_baranka, cieszę się, że nasze protesty się przydały i że przekonałaś się do tego, co mówiłyśmy :)

ocenił(a) serial na 8

Haha, zacznijmy od tego że my już po paru postach zaczęlyśmy pisać jak psychiczne na temat boskoći Chuck'a D:D:D:DD:
MotherChucker, podzielam Twoj ból, nie pada juz ale nadal trza w kurtce czy w czyms cieplejszym wychodzić bo pochmurno nadal :(

kilmenyy

No tak xD myśmy chyba tam narobiły z 300 wypowiedzi xD

użytkownik usunięty
alkamb

Taaak, nasze rozmowy są strasznie inteligentne tam. ;p Ja z domu nie wychodzę. Chyba że z psem jak brat jest na dworze ;d

ocenił(a) serial na 8

Nasza inteligencja nie zna granic hahaha :D.
Nie no ale kurde, jak nie ma facetów w okolicach, to kogos trzeba wzdychać.. :D
Ja juz niestety nie mam psa wiec wychodze tylko jak mnie do sklepu wyganiaja kilka krokow od domu. :D
Takze no, ale mam nadzieje ze jutro bedzie znosnie bo spotykam sie z przyjaciolka, idziemy na rynek takze wierze ze deszcz nad nie dopadnie xD

Mój bart siedzi w domu i ogląda 'Czterech Pancernych i Pies" i inne tam wojenne filmy. W Lego to bawi się w II wojnę światową, a w wolnych chwilach gra w Call of Duty ;P
Apropos Call of Duty., jak znajdę chwilę miedzy serialami muszę zagrać xD Choć już te pierwsze części przeszłam to i tak chętnie zagram jeszcze raz :P

użytkownik usunięty
alkamb

Nigdy nie grałam...Jak mi się nudzi to włączam fifę xD

Ja w fifę nie grałam ;P
Jak mi się nudzi to zazwyczaj kręcę się bez celu po internecie albo oglądam sobie jakieś momenty z Plotkary ;P

użytkownik usunięty
alkamb

To ja gram włączam fifę, w drużynie oczywiście mam smolarka, błaszczykowskiego i lewnadowskiego. zawsze odczuwałam do nich słabość xD

ocenił(a) serial na 6

A który sezon według was jest najlepszy?

użytkownik usunięty
narysuj_mi_baranka

Trudno ocenić. pierwszy lub drugi. Ale chyba jestem za drugim. Przez Chair.

ocenił(a) serial na 8
narysuj_mi_baranka

dla mnie chyba 2 pierwsze, ale pozostale tez bardzo ciekawe, trudno mi powiedziec.

A ja nie pamietam kiedy gralam w cokolwiek ostatnio. :D Icytower to było coś. :D
U mnie czterech pancernych..." to tata non stop ogląda jak tylko pojawi sie w tv.. ;p
A brat to ciągle xbox, gry na laptopie, albo mnie katuje i karze grac ze sobą w szachy ale sie zazwyczaj wymiguję ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

U mnie też często się ogląda Czterech pancernych.. I miodowe lata. A brat to tylko na komputerze, psp3, ktore dostał na święta juz mu się znudzilo...;/

ocenił(a) serial na 8

Kocham miodowe lata! ioch moge ogladac na okroglo :D:D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja właśnie id paru dni oglądam, bo dawno nie widzialam. na nowo to polubiłam xD

użytkownik usunięty
narysuj_mi_baranka

Jak dla mnie pierwszy :) Tendencja jest niestety spadkowa :<

użytkownik usunięty

E tam, dla mnie 2 lepszy, bo dużo tam Chair.

ocenił(a) serial na 8

No, mnie też się chyba 2 bardziej podobał.
A co do miodowych lat, to ja niektóre odc. znam już na pamięć, widzialam to multum razy, nawet jak nie ma w tv to czasami z ammą oglądalam na yt i kwiczalysmy boie ze śmiechu. :D Przy nich świat wg kiepskich moze sie schowac moim zdaniem. ;D
Tadzik, na górę! :D:D:D

kilmenyy

Tak, miodowe lata wymiatają...kiepskich kiedyś bardzo lubiłam, teraz mniej ale czasem też oglądam ;)

użytkownik usunięty
alkamb

Kiepskich oglądam czasem, ale tylko gdy mi się bardzo nudzi. To już mnie nawet nie śmieszny. "Ale Karooool...." "Nie karoluj mi teraz!" xD

ocenił(a) serial na 8

Kiepscy są okej, ale to nic przy miodowych latach, przy nich to ja płacze ze śmiechu po prostu! :D
"olej prezydenta, olej słoneczko, ilej to wszystkooooo" :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

HAHAHA xDDD pamiętam to! chciałam zarzucić terazx jakimś tekstem, ale niestety nic do głowy mi nie wpada... jak mi się przypomni to napiszę :)

użytkownik usunięty

hahahhahhahhh boże o czym wy rozmawiacie xD oglądałam w dzieciństwie, pamiętam pisoenke renifera xDDDD

użytkownik usunięty

W dzieciństwie to był mój ulubiony serial! xDD

użytkownik usunięty

Mój 13 posterunek :P

użytkownik usunięty

W sumie... Przypomniałaś mi o tym serial;u. W sumie faktycznie, chyba wolałam Czarka od Karola xDD

użytkownik usunięty

13 Posterunek jest mega, stamtąd dużo pamiętam :D
Piosenkę telegrafisty.. ^^ i tą piosenkę co Kasia nagrała z murzynem xD Czarek, Czarek, Czarek głowa do góry xD

użytkownik usunięty

Kocham tą piosenkę Czarka! xDD

Ja wolałam Karola

ocenił(a) serial na 8
lily333

Ja też!!! :D
Albo coś tam było z kajdankami, ktoś wcisnąl Tadzikowi kit, że nie potrzebuje kluczyka aby te kajdanki otworzyć, tylko powiedzieć: "łubudu!" i tyle wystarczy :D Hahahah, nie no ja dosłownie kwiczę na nich, a ta piosenka renifera, to bomba, ja to śpiewałam dziewczynom w 1lo, jak matmy nie kapowałyśmy i nie chciałyśmy się dołować naszą głupotą do się do nich odwracałam, one mi robiły podkład poprzez pstrykanie palcami a ja :"Biegnie, biegnie renifer przez Rosję i Estonię ,biegnie, biegnie renifer
opuścił już Laponię ,
Biegnie, biegnie renifer
przez Litwę i Suwałki ,Biegnie, biegnie renifer
W Łomży skręca na Marki" itd, hahaha :D

Albo jak pisali wiersz. jak to szlo..
"wąska w pasie jak langusta, dloń twa chudaa nie tlusta,
czy to milosc czy rozpusta, trafiasz miła w moje gusta" &lt;3 hahahaha, wybaczcie mi ale jak se wspominam te odc. to sama nie mogę śmiejąc sie jak głupia do monitora :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Wiersz! Kocham go xD

ocenił(a) serial na 8

ja też, aż sobie dziś obejrze jakis odc. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja obejkrzę jutro, o 14 na polsacie. fajnie obejrzeć to po kilku latach przerwy. jaki jest twój/wasz ulubiony odcinek?;p

ocenił(a) serial na 8

W zasadzie nie wiem który, bo wszystkie sa śmieszne, ale najbardziej te z e starą Aliną, ona jest świetna. :D
Fajny był ten co obaj myśleli że ich żony są w ciąży albo jak kupili wspólny telewizor i Tadzik oglądał przybysza z kosmosu czy coś hahaha :D Albo Karol oglądał horror "zabójcy zabójców 2".. "przepiłuję cię pilą na pół, następnie wszerz, a później jeszcze w poprzek" hahahah! :D

kilmenyy

Mi sie zawsze podobało jak Tadzik wchodził do domu Karola i jeszcze "cześć" nie powiedział a już siedział w lodówce ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Twn odcinek jak myśleli, że któraś z ich żon jest w ciąży fajny był ;p Faktycznie, najfajniejsze odcinki były ze starą Alą. A najgorsze to były "całkiem nowe lata miodowe", mało śmieszne.

ocenił(a) serial na 8

te calkiem nowe to są żałosne i wgl mi sie nie podobają, ale pierwsze miotą! :D
http://www.youtube.com/watch?v=tjIyxObDEps&feature=related
a pamietacie to? hahahaha :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Tak samo mocne jak reklama oleju. Kocham ich xD

użytkownik usunięty

A nowy hymn? :D to są geniusze normalnie :D

klimenyy - jak Karol tańczy tam na koncu to nie wyrabiam ze smiechu!

ocenił(a) serial na 8

hahaha, wódka i kiełb-a-a-a-saaa, hopsa hopsa sasaa :D :D.

A zobaczcie sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=K-ZADMKqao0&feature=related
najlepszy moment od 7:29 jak się uczą tanczyć, jak widzę Karola i ich wszystkich to mam głupawkę niesamowitą hahaha :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

ooo nie pamiętałam tego odcinka :D

ocenił(a) serial na 8

to jeden z moich ulubionych, dzis ogladalam z mama i sie poplakalam ze smiechu ;D