I przyznaję się do błędu. Serial o bogatych nastolatkach nie może być najwyższych lotów, ale rzeczywiście, nie jest on jakoś szczególnie płytki.
Nie, póki co wolę cieszyć się słońcem niż siedzieć w domu przed laptopem, ale wielkie dzięki za przekonanie mnie do kontynuowania oglądania kolejnych serii! Opłaciło się. ;)
Gdyby u mnie było slońce, też bym pewnie rzadko bywała w domu, zazdroszczę.. ;)
Ja mam słońca :P
Dziś aż zasłabłam bo za bardzo mi uderzyło do głowy jak jechałam rowerem :P
Dobrze że obejrzałaś, 4 też obejrzyj, ponoć jest najsłabszy choć czy ja wiem, ale warto zobaczyć.
Kurde, czemu u was Słońce?! To jest niesprawiedliwe. Co prawda, u nmie już nie pada, ale daleko do upału... narysuj_mi_baranka, cieszę się, że nasze protesty się przydały i że przekonałaś się do tego, co mówiłyśmy :)
Haha, zacznijmy od tego że my już po paru postach zaczęlyśmy pisać jak psychiczne na temat boskoći Chuck'a D:D:D:DD:
MotherChucker, podzielam Twoj ból, nie pada juz ale nadal trza w kurtce czy w czyms cieplejszym wychodzić bo pochmurno nadal :(
Taaak, nasze rozmowy są strasznie inteligentne tam. ;p Ja z domu nie wychodzę. Chyba że z psem jak brat jest na dworze ;d
Nasza inteligencja nie zna granic hahaha :D.
Nie no ale kurde, jak nie ma facetów w okolicach, to kogos trzeba wzdychać.. :D
Ja juz niestety nie mam psa wiec wychodze tylko jak mnie do sklepu wyganiaja kilka krokow od domu. :D
Takze no, ale mam nadzieje ze jutro bedzie znosnie bo spotykam sie z przyjaciolka, idziemy na rynek takze wierze ze deszcz nad nie dopadnie xD
Mój bart siedzi w domu i ogląda 'Czterech Pancernych i Pies" i inne tam wojenne filmy. W Lego to bawi się w II wojnę światową, a w wolnych chwilach gra w Call of Duty ;P
Apropos Call of Duty., jak znajdę chwilę miedzy serialami muszę zagrać xD Choć już te pierwsze części przeszłam to i tak chętnie zagram jeszcze raz :P
Ja w fifę nie grałam ;P
Jak mi się nudzi to zazwyczaj kręcę się bez celu po internecie albo oglądam sobie jakieś momenty z Plotkary ;P
To ja gram włączam fifę, w drużynie oczywiście mam smolarka, błaszczykowskiego i lewnadowskiego. zawsze odczuwałam do nich słabość xD
dla mnie chyba 2 pierwsze, ale pozostale tez bardzo ciekawe, trudno mi powiedziec.
A ja nie pamietam kiedy gralam w cokolwiek ostatnio. :D Icytower to było coś. :D
U mnie czterech pancernych..." to tata non stop ogląda jak tylko pojawi sie w tv.. ;p
A brat to ciągle xbox, gry na laptopie, albo mnie katuje i karze grac ze sobą w szachy ale sie zazwyczaj wymiguję ;D
U mnie też często się ogląda Czterech pancernych.. I miodowe lata. A brat to tylko na komputerze, psp3, ktore dostał na święta juz mu się znudzilo...;/
No, mnie też się chyba 2 bardziej podobał.
A co do miodowych lat, to ja niektóre odc. znam już na pamięć, widzialam to multum razy, nawet jak nie ma w tv to czasami z ammą oglądalam na yt i kwiczalysmy boie ze śmiechu. :D Przy nich świat wg kiepskich moze sie schowac moim zdaniem. ;D
Tadzik, na górę! :D:D:D
Tak, miodowe lata wymiatają...kiepskich kiedyś bardzo lubiłam, teraz mniej ale czasem też oglądam ;)
Kiepskich oglądam czasem, ale tylko gdy mi się bardzo nudzi. To już mnie nawet nie śmieszny. "Ale Karooool...." "Nie karoluj mi teraz!" xD
Kiepscy są okej, ale to nic przy miodowych latach, przy nich to ja płacze ze śmiechu po prostu! :D
"olej prezydenta, olej słoneczko, ilej to wszystkooooo" :D
HAHAHA xDDD pamiętam to! chciałam zarzucić terazx jakimś tekstem, ale niestety nic do głowy mi nie wpada... jak mi się przypomni to napiszę :)
hahahhahhahhh boże o czym wy rozmawiacie xD oglądałam w dzieciństwie, pamiętam pisoenke renifera xDDDD
W sumie... Przypomniałaś mi o tym serial;u. W sumie faktycznie, chyba wolałam Czarka od Karola xDD
13 Posterunek jest mega, stamtąd dużo pamiętam :D
Piosenkę telegrafisty.. ^^ i tą piosenkę co Kasia nagrała z murzynem xD Czarek, Czarek, Czarek głowa do góry xD
Ja też!!! :D
Albo coś tam było z kajdankami, ktoś wcisnąl Tadzikowi kit, że nie potrzebuje kluczyka aby te kajdanki otworzyć, tylko powiedzieć: "łubudu!" i tyle wystarczy :D Hahahah, nie no ja dosłownie kwiczę na nich, a ta piosenka renifera, to bomba, ja to śpiewałam dziewczynom w 1lo, jak matmy nie kapowałyśmy i nie chciałyśmy się dołować naszą głupotą do się do nich odwracałam, one mi robiły podkład poprzez pstrykanie palcami a ja :"Biegnie, biegnie renifer przez Rosję i Estonię ,biegnie, biegnie renifer
opuścił już Laponię ,
Biegnie, biegnie renifer
przez Litwę i Suwałki ,Biegnie, biegnie renifer
W Łomży skręca na Marki" itd, hahaha :D
Albo jak pisali wiersz. jak to szlo..
"wąska w pasie jak langusta, dloń twa chudaa nie tlusta,
czy to milosc czy rozpusta, trafiasz miła w moje gusta" <3 hahahaha, wybaczcie mi ale jak se wspominam te odc. to sama nie mogę śmiejąc sie jak głupia do monitora :D
Ja obejkrzę jutro, o 14 na polsacie. fajnie obejrzeć to po kilku latach przerwy. jaki jest twój/wasz ulubiony odcinek?;p
W zasadzie nie wiem który, bo wszystkie sa śmieszne, ale najbardziej te z e starą Aliną, ona jest świetna. :D
Fajny był ten co obaj myśleli że ich żony są w ciąży albo jak kupili wspólny telewizor i Tadzik oglądał przybysza z kosmosu czy coś hahaha :D Albo Karol oglądał horror "zabójcy zabójców 2".. "przepiłuję cię pilą na pół, następnie wszerz, a później jeszcze w poprzek" hahahah! :D
Mi sie zawsze podobało jak Tadzik wchodził do domu Karola i jeszcze "cześć" nie powiedział a już siedział w lodówce ;P
Twn odcinek jak myśleli, że któraś z ich żon jest w ciąży fajny był ;p Faktycznie, najfajniejsze odcinki były ze starą Alą. A najgorsze to były "całkiem nowe lata miodowe", mało śmieszne.
te calkiem nowe to są żałosne i wgl mi sie nie podobają, ale pierwsze miotą! :D
http://www.youtube.com/watch?v=tjIyxObDEps&feature=related
a pamietacie to? hahahaha :D
A nowy hymn? :D to są geniusze normalnie :D
klimenyy - jak Karol tańczy tam na koncu to nie wyrabiam ze smiechu!
hahaha, wódka i kiełb-a-a-a-saaa, hopsa hopsa sasaa :D :D.
A zobaczcie sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=K-ZADMKqao0&feature=related
najlepszy moment od 7:29 jak się uczą tanczyć, jak widzę Karola i ich wszystkich to mam głupawkę niesamowitą hahaha :D