PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

na stronie plotkara.info pojawily sie zdjecia z planu na ktorych Blair i Nate sie całują w central parku! aaa. co to znaczy? ze koniec z chuckiem?:( ma ktos wiecej informacji na ten temat?

pozatym pojawily się tez zdjecia z poza plany na ktorych Ed Westwick i Jessica Shohr(?) się calują na meczu Lakersow. normalnie wow. moze wkrotce zobaczymy Chucka i Vanesse razem?

ocenił(a) serial na 10
DIANA_2

o matko.... B i N znowu razem ?? nie to byłychyba kiepski pomysł, ona i Chack są dla siebie stworzeni, a Nate niech będzie z V, pasują do siebie ;p ten związek B i N w pierwszym sezonie był tak jakby troche naciągany....

blackangel_3o3

Gdzieś czytałam, że Nate przyłapie V na flirtowaniu z innym facetem i zwróci się do Blair o pomoc. Do tego wcześniejsze spojlery mówiły coś o rodzinie N, że będą chcieli by wrócił do B. Myślę więc, że ten pocałunek będzie taki na pokaz a B i N nie wrócą do siebie:)
Co do Ed'a i Jessici to mam nadzieję, że ich związek pozostanie poza planem:P

Malta

uff, mam nadzieję, że to będzie tylko chwilowe, bo ja naprawdę lubię Nate'a i Vanessę jako parę, a po tym jak postać Blair zmieniła się w czasie trwania serialu uważam, że ona i Nate zupełnie już do siebie nie pasują. Chociaż ja gdzieś przeczytałam, że związek Nate'a i Vanessy nie przetrwa długo.
Ale ciekawa jestem o co będzie chodziło z tą rodziną Nate'a. Dziwna sprawa.

ocenił(a) serial na 7
DIANA_2

tak, podobno B i N mają coś ze sobą kręcić, ale to będzie tylko chwilowe. co do Eda i Jessici, to oni są razem w prawdziwym życiu i w serialu raczej nie będą razem. ;]

ocenił(a) serial na 7
strawberryfields_

A mi się podoba że B i N będą mieli wspolne sceny i będzie się coś między nimi działo. Przecież oni przez długi okres byli parą, zakochani w sobie byli a po ich rostaniu wszystko się urwało i nawet nie mieli wspólnych scen tak jakby nic nigdy między nimi nie było. Tak więc mi się wydaje że jak ludzie długo ze sobą są to sentyment pozostaje.
A o związek C i B nie martwie się bo oni prędzej czy póżniej ze sobą będą.

ocenił(a) serial na 8
Ewelinu

producenci powiedzieli, że będą parą na pokaz ;pp