bo ktoś chyba kiedyś pisał że 1 sezon ma tylko 13 ,ale nie wiem czy to prawda bo nieraz pojedyncze sezony mają 9 odcinków a nie raz 22 to jak to jest w tym przypadku ???
w poprzednich postach mowa jest o tym, ze podobno 14 odcinek ma byc 28.01 ale nie jest to pewne i nie wiem skąd pobrano te informacje, chociaż sama chciałabym o tym przeczytac i upewnic sie co do tego czy an pewno bedą kolejne odcinki, o ten serial naprawdę wciaga!!!
Tez liczylam na 14. odc, ale okazuje sie, ze wyprodukowano tylko 13 odc! Wiec nie ebdzie 14.:( - "22 episodes were ordered by The CW. However due to the Writers' Strike only 13 episodes have been produced" [http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gossip_Girl_episodes]
wychodzi na to, że na 13 odcinkach zakończyła się I seria; w terminie przyśpieszonym z powodu strajku scenarzystów. przykre, ale prawdziwe. pozostaje tylko czekać, aż producenci pójdą na kompromis; tak zatem następnych odcinków możemy się spodziewać... latem, jesienią? ciężko powiedzieć.
Ale przypominam, że w wikipedii mozna napisac prawie wszystko co sie chce, to nie uwazam tego za wiarygodne zrodlo.
Na CTV będzie 27.01, natomiast na CW 28.01. Tak jest przynajmniej napisane na stronkach tych stacji xP
Z tego co wiem 1 seria miała liczyć 24 odcinki ale przez strajk scenarzystów nakręcono 13 bo do reszty niema scenariusza:D Dopóki strajk sie nie skończy nie zobaczymy dalej naszego kochanego filmu :(
28 stycznia zaczną emitować powtórki.
kiedy nowe odcinki, nikt tego nie wie. nawet sama stacja.
ech...
aahaaaaa ... xD to no niektórzy mówią tak a inni ie ale ale pewnie puki co nie mam co liczyć na 14 xD
Jak szukam jakis informacji to wszedzie trafiam na to ze wlasnie przesuwaja termin, najpierw myslalam ze bedzie 28 stycznia, ale teraz preczytalam ze bedzie za miesiac lub dwa ze wzgledu na te strajki scenarzystow. Zastanawiam sie tylko jak ja to wytrzymam...
na imdb pisze, że odcinek 14 zostanie wyemitowany 27 stycznia :) oby to była prawda...
same zobaczcie: http://www.imdb.com/title/tt0397442/episodes
ja też mam nadzieje ze to prawda jest xD bo po 13 odcinku ehh bardzo jestem ciekawa nastepnych xP