PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

zeeeeeee Serena z Danem,
Vanessa z Chuckiem
Jenny z Natem byliiii(sa)ze soba naprawde??w zyciu prywatnym

ocenił(a) serial na 10
cocoatea

Vanessa z Chuckiem na pewno ; ) a co do reszty to nie wiem. tu masz dowod http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/02/ed-westwick-jessica-szohr -kissing.jpg

ocenił(a) serial na 10
NattGD

dobra bylam ciekaw i sprawidzilam Dan z Serena tez byli razem http://image3.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/blake-lively-penn-badgley-k issing_400x400.jpg

ocenił(a) serial na 8
NattGD

Ed(Chuck) i Jessica(Vanessa) byli razem na pewno,ale rozstali sie bo Jessica zdradziła Eda.Teraz nie wiem czy są razem.
Penn(Dan) i Blake(Serena) są razem nadal.A Taylor(Jenny) i Nate(Chace) nigdy nie byli razem.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Taylor i Nate byli razem przez jakiś czas.

Jeszcze razem byli Leighton (Blair) i Sebastian (Carter).

ocenił(a) serial na 9
nancy500

jak sie nazywa Carter

ocenił(a) serial na 8
iskierka69

Carter Baizen (Sebastian Stan)

plistek43

Jessica Szohr i Ed Westwick - byli razem.
Penn Badgley i Blake Lively - są razem.
Taylor Momsen i Chace Crawford - nie wydaje mi się.

youhaveamessage

Taylor Momsen i Chace Crawford nigdy nie byli razem! Aktorka sama wypowiadała się na ten temat, mówiąc, że to zwykle plotki, a oni po prostu są przyjaciółmi.

ocenił(a) serial na 9
P_Halliwell

a z kim jest teraz Chace Crawford

ocenił(a) serial na 8
iskierka69

Pewnie,że Taylor i Chace nigdy nie byli razem.A teraz Chace pewnie jest sam,był z Ashley Green,Alice ze Zmierzchu.Podobno,niewiem czy to prawda.Był,a teraz chyba się z nikim nie spotyka.

iskierka69

Prawdopodobnie z nikim, ale...
Marzę o tym, aby moją dziewczyną była Cheryl Cole - zdradził aktor. - Jest taka śliczna. To ta jedyna. Uwielbiam jej akcent, jest taki seksowny. Poza tym ona jest teraz wolna, ja jestem kawalerem. Będę traktował ją jak księżniczkę. Może pewnego dnia weźmiemy ślub? Dlaczego nie? Pomyślcie, jak urocze mielibyśmy dzieci. Oj, chyba za bardzo wybiegam w przyszłość, przecież nawet jeszcze nie poznałem Cheryl.

ocenił(a) serial na 9
P_Halliwell

Według najnowszych doniesień Jessica (Vanessa) i Ed (Chuck) zeszli się kilka dni temu. ;)

Arno

Najnowszych doniesień?