PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

jak w temacie do innych seriali są juz na drugi dzień po dodaniu, a na napisy do plotkary trzeba czekać az do czwartku:( to znaczy już nie podoba wam się gg?? ja jak bym się znała na tym wszystkim to od razu bym tłumaczyła.

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

nie prawda, do GG też sa napisy na drugi dzien, tyle ze wieczorem :)

madzia07_2

A może osoba która robi napisy ma też inne sprawy? Nie jest chyba jakąś maszyną która musi wstać z rana i lecieć tłumaczyć napisy. Ludzie, powinniście być wdzięczni a nie jęczeć że trzeba czekać 'aż' 2 dni!

LegallyBrunette

po prostu dziwimy się że na napisy do tak popularnego serialu trzeba AŻ tyle czekać. ;]

monika79

Moim zdaniem to na napisy do Plotkary się czeka bardzo krótko...

elenkaa

w porównaniu do innych seriali o jeden dzień za długo...

monika79

Na good wife czeka się tydzień więc bez przesady. Tłumacze mają swoje życie i nie muszą zarywać nocek, bo komuś nie chce się czekać.... Polska premiera za rok... To jest dopiero długi okres czasu! :)

martini_scbr

jest tyle tłumaczy, że powinni spokojnie wyrabiać :)
cóż Polska, jak Polska ;p cieszmy się, że w gl będzie ;DD

ocenił(a) serial na 10
monika79

ilu jest tlumaczy plotkary?

lubie_placki

Dwie osoby tłumaczą.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

czyli mało, więc nie wiem na co narzekają niektórzy... sam kiedys 'spróbowałem' przetłumaczyć jeden odcinek krótszego bo 20minutowego serialu i to jest nudna i bardzo czasochłonna robota...

lubie_placki

Nudna? Trochę tak, ale w 2 osoby można zrobić to dość sprawnie i szybko.

monika79

to ja mam propozycję? czemu sama sie nie weźmiesz za tłumaczenie? przecież trzeba czekać TAK długo!! szok. -.-

ocenił(a) serial na 8
egoistka94

jak true blood wychodzilo w niedziele w nocy, w poniedziałek około 20 były już napisy. Dziś jest czwartek - więc tak bardzi długo czeka się na napisy w plotkarze. Jeżeli ktoś mi podesle napisy po eng i wgra je do filmu - proszę bardzo mogę przetłumaczyć ;)

monika79

mówiłam ogólnie nie tylko o tłumaczach plotkary ;)
ale nawet jeśli są dwie osoby to tak jak wspomniała YHAM ( która o ile dobrze pamiętam jest tłumaczką więc ZNA się na rzeczy ;P) można to zrobić w miarę szybko ;]
nie wezmę się za tłumaczenie bo bym nie miała przyjemności z oglądania ;]
jeśli jednak ktoś się tego podejmuje to powinien to robić sprawnie, szybko zwłaszcza, że mnóstwo fanów na to czeka. ;] tak, tyle ile się czeka na plotkare to długo w porównaniu z np. glee czy pamiętniki wampirów które są już chyba następnego dnia.

monika79

cieszcie się, że ktokolwiek się tego podejmuje :)

ocenił(a) serial na 8
inasequible

Na VD w ogole sie nnie czeka bo sa bardzo szybko co mnie dziwi i cieszy:)

ocenił(a) serial na 7
monika79

Ja też uważam, że to przesada tyle czekać. Chciałam sobie dzisiaj obejrzeć, bo jest czwartek a tu dalej nic...

ewunia89_3

na chomikuj kwakwa juz sa napisy