PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

co sadzicie o odcinku ?
ja wlasnie zabieram sie za ogladanie.. jestem ciekawa jak skonczyla sie noc Nate-Blair? ;D

użytkownik usunięty
diamond_girl

jaka noc nate-blair? napewno nie tak jak V i C, bo w tym czasie kiedy V lezala jeszcze w lozku C, to B i N byli w parku i calowali sie.. tylko :P
Generalnie odcinek bardzo ciekawy, jestem happy ze wreszcie cos zaczyna sie dziac;D a zwazajac na to: http://www.youtube.com/watch?v=aunH3t4NcEs&feature=related , to z pewnoscia jeszcze wiele sie bedzie dzialo:D:D Co do Chucka to mam mieszane uczucia, boo z jednej strony brakuje mi ckliwych gierek pomiedzy nim a Panna Waldorf, ale z drugiej jestem strasznie podekscytowana tym wątkiem pomiedzy nim a V :D Jakos pasuja mi do siebie:D Moze to ze wzgledu na to, ze wiem ze sie spotykaja w zyciu prywatnym. Tak czy inaczej bardzo ciekawi mnie ich watek i w ogole nie wiem jak przezyje caly tydzien do nast odcinka:P (chyba, bo nie jestem pewna kiedy bedzie 2x21).
x.o.x.o

użytkownik usunięty

ah, nie przeczytalam "zaraz zabieram sie za ogladanie". myslalam ze juz obejrzalas:P

ocenił(a) serial na 7

mi rowniez sie podbał super watek V z C i B z N, cos prawda na maxa
zakrecone to ale na plus szkoda ze koljeny odcinke w 20 kwientnai;( nie
wiem jak to przetrzymam....

ocenił(a) serial na 10

tak.. a moze ktos inny nam powie czy mozemy liczyc na nastepny odcinek w poniedzialek???

użytkownik usunięty
diamond_girl

wlasnie sprawdzalam. kolejny odcinek.. jednak 20 kwietnia ;((

ocenił(a) serial na 8
diamond_girl

Niecierpię Nate'a. Skacze z kwiatka na kwiatek i wszystko uchodzi mu płazem. Nie zdziwię się jeśli gdzieś w przyszłości będzie znowu z Jenny:/ Swoją drogą to ona też zachowała się trochę jak taka rozkapryszona małolata... Ty mi zrobiłaś na złość, ja tobie też. W ogóle nie myśli o konsekwencjach.
Wątek C/V jest ekscytujący, ale ja i tak z niecierpliwością czekam na coś pomiędzy nim, a Blair... Nate do niej nie pasuje. Ona uzupełnia się tylko z Chuckiem^^
Serena znowu uiekła... Już chyba nigdy nie wrócą do siebie z Danem.
Ech w pierwszym sezonie wszystko było takie proste... I cieszę się, że nie zakończyli definitywnie wątku z tym dzieckiem Rufusa i Lily.

Veniqe

Mi sie odcinek podoba. Blair i Nate mi do siebie nie pasują. Ale V i C wg mnie są idealin. W sumie do C pasuje i B i V.
Jenny - jak zwykle mnie wkurza :|

ocenił(a) serial na 10
Leighton

taakk trzea przyznać ze watek chuck vanessa jest zaskakujacy i ekscytujacy ;D bardzo udany odcinek.. tlko ta Jenny;/

diamond_girl

Mam tu promo 2x21 http://spoilerati.blogspot.com/search/label/Gossip%20Girl%20Seconda%20Stagione te drugie wideo lepsze.

ocenił(a) serial na 10
diamond_girl

Jestem mile zaskoczona odcinek super po prostu:)))
Jenny rzeczywiscie denerwuje nie lubie jej
N i B= super
c i v= co z tego wyniknie???

ocenił(a) serial na 6
diamond_girl

Och, jak ja nie cierpię Nate`a!!! Jak już ktoś wcześniej napisał - skacze z kwiatka na kwiatek. Ale wydaje mi się, że jego postać po prostu nie jest dopracowana. Tę kocha, tamtą kocha... żadnych rozterek, żadnych przemyśleń. I wciąż ten sam denny wyraz twarzy. W pierwszej serii jeszcze go nawet lubiłam... a teraz.
Odcinek mi się średnio podobał, a dodając fakt, że trzeba tyle czasu czekać na następny to już w ogóle źle :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
diamond_girl

super że N i B znowu razem :)
brakowało mi ich, a ten cały dramat B i C zaczął mnie juz nudzić, za długo się ciągnął.
a tu proszę jaka niespodzianka... wg BN bardzo dobrze do siebie pasują :)

diamond_girl

W sumie myślałm ż B i C to para idaealna, ale on zaczął mnie już wkurzać ze względy za swoje niezdecydowanie i egoizm.
Mam nadzieję że B i N będą razem - szczęśliwi, przynajmniej przez jakiś czas ;P

ocenił(a) serial na 7
mabia_2

ciekawe jak to wszystko wpłynie na przyjaźń [bo chyba jeszcze sie przyjaźnią?] C i N.

malww

hmm jak dobrze pamiatam to juz kiedys pokucili sie o B.. N rzucil C na maske samochodu :D:D i tak patrzec to w tedy C odbil B a teraz N :D

diamond_girl

lubię bardzo gp, ale teraz zaczyna się trochę robić z tego telenowela. Tak niebawem się pewne dowiemy, że w ogóle większość młodzieży z Upper East Side jest spokrewniona. Ale mimo wszystko oglądam dalej. N i B nie pasują do siebie, wolałam B przy C, chociaż C zaczął mnie wkurzać. Skomplikowane.

ocenił(a) serial na 10
guguna

Prawda, zaraz z tego sie zrobi cos jak B&B wszyscy ze wszystkimi;/;/;/

ocenił(a) serial na 8
BlairWaldorf

i teraz tylko umierać z ciekawości i niecierpliwości do 20 kwietnia.. :( ;)

ocenił(a) serial na 10
okkej

O BOZE!!! z kad macie linki??!! Czy ktos moglby podac mi. BLAGAM!! nigdzie nie moge znalezc. z gory dzieki xoxo

ocenił(a) serial na 10
xoxogg

Powiem tak- odcinek fajny, ale nie zachwycający, ale to może dlatego, że chciałabym żeby Chuck był z Blair, a tu C&V... Mam nadzieję, że Blair i Nate nie pobędą ze sobą za długo:) Może ruszy w końcu sprawa syna Rufusa i Lili... Jeny- wkurza mnie troche- wydaje mi się, że w życiu codziennym jest strasznie zarozumiała, a jej postać w filmie- taka nijaka, tak jak postać Dana:) Czekam na następny odcinek, który niestety będzie dopiero 20 kwietnia:(

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

ja też mam odczucie, że jest strasznie zarozumiałym dzieciakiem w rzeczywistości.

za to np. blake i leighton są jak nic miłe, bo to widać i przez film, wywiady z nimi itd.

ocenił(a) serial na 10
loveistheanswer

Też mnie się tak wydaje ;> Na każdych wywiadach promienieją ;DD

A co do odcinka to uważam, że był spoczko ;DD nie mam żadnych zastrzeżeń, tylko po co ta Poppy znów? ;| Przez Nią Serena pewnie znowu się zmieni.
Aaaa, no i nareszcie koniec N&V ;> Oni wogóle nie pasowali do siebie, tak jak zresztą Nate nie pasuje do B. ;]

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

ja w ogole jakos tak dziwnie mam ze nir lubie jenny i dana bo sa tacy bez sensu.. jenny sie zachowuje jakby chciala byc teraz grzeczna a jeszcze nie tak dawno temu robila takie rzeczy ze nawet blair byla zdziwiona.. no i ma w sobie cos wrednego! ;P
dan jest taki dobry, nudny i przewidywalny..
a Serena mnie wkurzala w 2 seri bo jej probemy byly najwazniejsze, i caly czas sie zastanawial co ona biedna ma zrobic..jest 5taka niezdecydowana ;D

a najbardziej to lubie B i C oni sa charakterni i nieprzewidywalni.. teraz tez V pokazala pazury.. i fajnie :D

diamond_girl

Ale ej... ta gra przypadków. To, że ten Scott zadzwonił do Dana...
No to jest przegięcie ; o Czy tak się normalnie też zdarza? ;x

A co do Sereny, to niech przywiezie ze sobą jakiegoś ładnego Hiszpana, który w końcu będzie z Blair, bo ja nie chcę Blair z Nate'em xD Poza tym mi N od samego początku pasuje mi tylko i wyłącznie do S. I bum. Chcę już kolejny odcinek :DD

ocenił(a) serial na 10
diamond_girl

a mi się wątek C&V nie podoba :/ w ogóle nie lubię Vanessy, bo niby przy D jest taka milusia i uczciwa, a w rzeczywistości jest gorsza od B :/ jak dla mnie C może być tylko z B, bo między nimi są "fajerwerki" jakich nie ma przy innych parach :D co do powrotu B&N to też mi się za bardzo nie podoba :/ najlepiej by było jakby mała J i V wyjechały gdzieś, albo by je zabili <lol>

ocenił(a) serial na 10
dzemamer

myślę tak samo. ( ;

ocenił(a) serial na 10
loveistheanswer

http://gg-media.org/gallery/displayimage.php?album=865&pos=4

Georgina już w 22 odc. ale będzie jazzzda :D
Pewnie wszystko zepsuje ;/

ladyyS

NIE! Ja jej nie chcę.!
I nie z C.! No jaaaaaaaaaaaa o.O

diamond_girl

Na początku byłam wściekła, że Blair i Nate się rozeszli, uważałam ich za idealną parę i konieczność w serialu. Ale rozeszło się po kościach, jakoś to przeżyłam i zaczęłam z rosnącym zainteresowaniem obserwować Blair i Chucka . A teraz znowu się wściekam, ale właśnie dlatego, ze Blair i Nate są znowu razem. Cóż... już mi do siebie nie pasują:P

ocenił(a) serial na 8
em71

mammocno92: tak.. takie rzeczy sie zdarzają.

ogólnie to tak..mnie to by sie widziało żeby S była z D bo oni mi cholernie do siebie pasuja. mam nadzieje ze L dalej bedzie z R. ViC -> może byc ciekawie.. ale krótkotrwale. a BiN? no cóż... nie wchodzi sie drugi( a właściwie tzreci) raz do tej samej rzeki

yvonne14

Hahs... no nie wiem ; o
Niektórzy tak lubią ;p