PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

taki temat z ciekawości i moich rozmyśleń. (:

co was najbardziej intryguje w tym serialu, przykuwa uwagę itd? ogólnie rzecz biorąc.

mnie dla przykładu najbardziej zadziwia to, jak ZAWSZE chuck&blair "dopasowują się" swoimi strojami. XD

wypowiedzcie się!

dowszystkiegocosieda

a mnie ciekawi to, że nigdy jeszcze nie było wspomnianie nic o ojcu Sereny i Erica.

upaczanga

BARDZO dobre spostrzeżenie! gratuluję!

ocenił(a) serial na 10
dowszystkiegocosieda

a mnie najbardziej intryguje co Chuck mówi do Blair na "Ciemnym przyjęciu" i chodzi mi o to, co mówi jej do prawego ucha
szukalam odpowiedzi, ale nie moge jej znalezc
czy ktos wie?

dowszystkiegocosieda

A ja sie o to gdzies tutaj pytalam wlasnie...Ale nikt nie odpowiedzial :(

ocenił(a) serial na 10
gwell

a ja sie zastanawiam co to za organizacja do której należał ojciec Chucka i czy kiedys LILy z Rufusem dowiedzą się że ich dziecko jednak żyje...

blackangel_3o3

mnie tez zastanawia cp z oocem Sereny i erica ale pwoiem wam ze czytalam gdzies na DW cyhyba, że od na sie pjawic i TO JESZCZEW TYM SEZONIE!!
takze napewno bedzie sie dizalo

intrguje mnie oczywiscie watek Bi C ale wątek N i S albo D iS ani troche bo sa nudne jak flaki z olejem a mialo byc cciekawie i cos im nie wychodzi ....

pzdr:)

ocenił(a) serial na 9
suvenire12

Mnie intryguje sama Plotkara , ciekawe kim jest.
Też ciekawi mnie co Chuck szpcze Blair do ucha na ciemnym przyjęciu , stawiam , że mówi jej to słowo którym ją nazywa kiedy się kochają. Wcześniej pyta się Blair jak ją jej Lord nazywa jak się kochają , po tym wnioskuje , że to może byc to .

pzdr

proba_mikrofonu

Hmmm nie no jak dla mnie to na pierwszym miejscu jest jednak ojciec S i E. Chuck co mowi Blair na drugim.
Reszta mnie jakos bardzo nie kreci, bo pewnie predzej czy pozniej sie dowiemy.
Nooo a kim jest Plotkara, mysle ze zostanie na zawsze tejemnica :)

ocenił(a) serial na 10
gwell

w książce był taki motyw, o dziewczynie, której sie strasznie nudzilo, dlatego zaczela "podgladac" ludzi, ale oczywiście wiemy, że serial nie odwzorowuje książek dokładnie
a ojciec S i E pewnie pojawi sie w jednym czy dwóch odcinkach, a potem wszyscy o nim zapomną

Miss_11

Mi tam specjalnie na ojcu S i E nie zalezy. Ino miloby bylo wiedzic kim jest i skad...;]
A co do samej Plotkary - skoro juz Krisnet Bell podklada jej glos - moja teoria - to jest spin ff Veronici Mars sprzed wydarzen z I serii (VM) - Veronica sie nudzi na wakacjach i jedzie jako Plotkara:PP

ocenił(a) serial na 10
gwell

Na Dark Party Chuck szepce do ucha Blair: "I want you B. ... I want you come to me", długo mi zajelo zeby to rozszyfrowac ale prosze bardzo :*
Buziaki dla wszystkich