PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

prawdopodobnie najlupszy serial jaki ogladalam. jedynie niektore dialogi sa ok. postacie egoistyczne, nic nie wnoszące, cały ten swiatek nowego jorku, mnie to brzydzi.

ocenił(a) serial na 10
bambom

No cóż, każdy ma inne zdanie ;) Ja tam lubię serial, ale piszę ci komentarz, bo cieszę się, że chociaż raz jak ktoś czegoś nie lubi to nie obraża fanów ^^

ocenił(a) serial na 5
bambom

a ja się zgodzę z założycielką tematu... też uważam, że ten serial jest beznadziejny i nic mądrego nie wnosi. Tylko, że mi to w sumie poprawia humor i dla odmóżdżenia oglądam. Nawet nie potrafię go ocenić, bo pewnie gdybym oceniała obiektywnie, to dostałby niską notę. Tak czy siak to jeden z moich ulubionych bardzo lekkich serialików :)

ocenił(a) serial na 9
Monika2903

rozwaliła mnie twoja wypowiedź :)

a ja myślę, że aż tak źle jak bambom powiedział nie jest

ocenił(a) serial na 5
Elisa123

ale coś nie tak napisałam? :D
mi to serio poprawia humor, ale rzadko się emocjonuję tym serialem :)

ocenił(a) serial na 9
Monika2903

nie to znaczy, ja bardzo lubię ten serial, a twoja wypowiedź, najpierw pojazd, a potem bardzo fajne podsumowanie :):)
a humor mi czasem psuje, np. gdy teraz się zatrzymał i muszę tyle czekać na kolejne odc.. :)

ocenił(a) serial na 5
Elisa123

No fakt. Jakoś ostatnio w złym humorze chodzę i się zastanawiam czemu. Już się wyjaśniło: to przez to, że Plotkary już tak długo nie ma ;D