Jeśli ktoś ma adres jednego z bohaterów proszę pisać. Chodzi p to żeby napisać list do któregoś z nich ;-)
Leighton Meester
Leverage Management
3030 Pennsylvania Avenue
Santa Monica, CA 90404
USA
Leighton Meester
"Gossip Girl"
Silvercup Studios
42-22 22nd Street
Long Island
City, NY 11101
USA z tego adresu dostałam od niej autograf :) POWODZENIA! Trochę się czeka, ale warto.
No, ja wysłałam rok temu listy do całej obsady na adres Silvercup i nic nie dostałam :/
Kontaktu radzę szukać na stronie fanmail.biz. Tam ludzie często piszą na jaki adres wysyłać i ile czekali...
A wysłałaś też kupon międzynarodowy i kopertę zaadresowaną do siebie? Bo to podstawa.
Ja na odpowiedź od Leighton czekałam 4 miesiące.
to na: "Gossip Girl"
Silvercup Studios
42-22 22nd Street
Long Island
City, NY 11101
można napisać do całej obsady i jest szansa na autograf? bo z tego to tu czytam to odzew jest tylko od Leighton.
Tylko ten kupon musi byc podbity od razu na poczcie.
LeaMao: można próbować, ale z tego co wiem to tylko Leighton odpisuje.
ok dzięki, ja chce i tak tylko od Leighton. Lady_Whiskas co jej napisałaś? I co ona ci odpisała?
chyba też się skuszę i wyślę. ;) tylko ciekawe czy u mnie na poczcie będą te kupony...
no ja też muszę kupić kupony, ale co się z nimi robi później? Lady_Whiskas ona ci tylko przesłała zdjęcie z autografem ? Szkoda..
Kupon wkładasz do koperty luzem ;) No niestety, gwiazdy przeważnie wysyłają tylko zdjęcia a podpisami.
aha dzięki, ale i tak autograf to dla mnie coś ! Wsadzę go sobię chyba do specjalnej gablotki ;-) Strasznie lubię Leighton ;-)