hej, mam zamiar zabrać się za napisy do nowego odcinka, chyba że ktoś się tym zajmie? jeśli nie, będę potrzebowała pomocy we wrzuceniu ich na napisy 24. :)
Ostatnio wysylalem napisy do wielu osob i automatycznie zapisaly mi sie te adresy w kontaktach.
Skoro są już napisy do odc 4 są gotowe i poprawione, proponuje mi je wysłac i automatycznie prześle dalej do całej grupy
hans_kloss@op.pl
Napisy działają, tylko są nie dopasowane do wersji filmu. Ja teraz już nie mam czasu ich dokładnie synchronizować, ale wstępne są już na napi projekt. Jak ktoś ma ochotę to sobie dopasuje do swojej wersji filmu chociażby w best player. Jeśli ktoś nie musi wstać rano to może je spróbować poprawić. Pozdrawiam i dzięki za pracę dobranoc.
zsynchronizowałam już z filmem i wrzuciłam na napi projekt :) miłego oglądania ;]
hej, napisy sa dopasowane do wersji Gossip.Girl.S06E04.HDTV .XviD-AFG ? bo moj napi nie chce mi znalesc :(
hej. wyślesz mi napisy do tego i poprzedniego odcinka? z góry dziękuję :) marti19 @ o2 .pl
wczoraj dodałam na napi więc muszą być zmień tylko nazwę filmu na Plotkara - Gossip Girl S06E04 HDTV.XviD-AFG
ale to nie działa tak, że zmieni się nazwę filmu i ściągną się napisy.. po prostu wersja jakoś musi się różnić ;) (już próbowałam i nadal na napi mi się nie wyszukują)
nie wiem dlaczego ale sama ich teraz nie moge znalezc nie wiem co sie stalo ;/;/
z tego, co zauważyłam, napisy lekko się spieszą, może w tym tkwi niezgodność i dlatego nie chcą się znaleźć :(