PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108391
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Powiem że zacząłem oglądać serial i nawet wciągnął mnie z racji na dość ciekawą fabułę. Chociaż ten świat wydaje sie odległy to jest jakby przyjazny a bohaterowie zdają się mieć normalne problemy. Zresztą tak został pomyślany aby każdy mógł to zrozumieć. W przeciwieństwie Mody na sukces , która mdli od 1 sceny.

Mam natomiast kilka pytań do fanów serialu ? Oglądam 3 odc i zastanawiam się czy będzie wkrótce wiadomo kto jest tytułowa Gossip Girl. Mam co prawda własne przypuszczenie ale zaczyna jednocześnie mnie denerwować ta jej wszędobylskość. Wszak bohaterki serialu w 3 od na końcu sporykają sie w dość odosobnionym miejscu w deszczu i nagle bach komentarz Gossip Girl Spotted ... Trochę to pojechane, czyli albo wynika z tego że ... no wiecei. Troche to zakręcone i nierealne

ocenił(a) serial na 10
szacun

Hej. Jeśli chodzi o to, czy wkrótce będzie wiadomo, kto jest Plotkarą, to nie, nie będzie wiadomo. Wydaje mi się, że Gossip Girl nigdy się nie ujawni, bo jest to serial na podstawie książek, a w książce Plotkara nie została ujawniona. Chociaż biorąc pod uwagę to, że serial bardzo różni się od książek to wszystko jest możliwe :)

ocenił(a) serial na 7
takeabite_

pod koniec 2, lub na początku 3 jest taka scena, kiedy wszyscy, poprzez podstęp plotkary, spotykają się w jednym miejscu. Padają słowa,iż mają rozejrzeć się dookoła.gdyż każdy z nich jest tytułową plotkarą. każdy wysyła świeże ploteczki do plotkary i to dzięki nim, ów portal istnieje. nie wiadomo kto jest założycielem strony,ale logiczne,iż to dzięki nim portal funkcjonuje....

użytkownik usunięty
pinkhood

Jeżeli w książce plotkara nie została ujawniona (a nie została, gdyż przeczytałam już taką jakby 'kontynuację' "Plotkara: Wejście Clarsów") to sądzę, że w serialu również jej nie ujawnią.