PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108163
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

podobne seriale

ocenił(a) serial na 10

bardzo podoba mi sie serial Gossip girl tylko ze na razie nie ma nowych odcinkow moze znacie jakies seriale o podobnej tematyce ??
ps kiedy beda nowe odcinki ?

lenaczarna

Nowe odcinki w Kwietniu a jeśli chodzi o podobne seriale to polecam ci
- The O.C (życie na fali)
- One Tree Hill( Pogoda na miłość )
Polecam też
- Ugly Betty
- Gotowe na Wszystko

ocenił(a) serial na 8
lenaczarna

Oprócz wymienionych przez koleżankę One Tree Hill i The OC w podobnym stylu jest też Gilmore Girls (Kochane kłopoty).
Ja osobiście polecam też Veronice Mars - jakieś luźne podobieństwo do Gossip Girl mozna tam znaleźć - miejsce akcji to głównie szkoła, bohaterowie są też raczej nastolatki, ale sama tematyka serialu raczej pod kryminalną niż obyczajową podchodzi. Watków miłosnych jednak też tam można znaleźc wiele - a ten główny, najważniejszy zarazem jest najlepszy =]

Fluorescent

Zdecydowanie Gilmorki:)(caaaałe 7 sezonów- jest co oglądać:) I Veronica też:)(tylko 3 sezony;) Szczególnie jeśli lubisz głos Plotkary bo Veronice gra Kristen Bell:)
Premiera 14odc Plotkary to dokładnie 21 kwietnia.

dagus90

Ze Ty- She lubisz Ugly Betty i Gotowe na wszystko, to spoko, ale nie pisz, ze to sa seriale o podobnej tematyce do Gossip Girl!!!! Bardzo lubie te 3 seriale, szczegolnie Ugly Betty, ale podobienstwo Gotowych na wszystko a Gossip Girl jest znikome! Wlasciwie w ogole go nie ma! Tam sa stare baby, a tu nastolatkowie!

Gryzio

Przecież napisał "jeśli chodzi o podobne seriale" i wymienił seriale podobne do GG a potem wymienił inne seriale, które poleca, a niekoniecznie są one o tej samej tematyce, ludzie!

Czyli dla Ciebie czterdziestolatki to "stare baby" tak? :)

max_c

Przepraszam She, napisała i wymieniła :) Nie zwróciłem uwagi na nicka ;)

max_c

wybaczam :)

Więcej seriali podobnych nie ma. Może jest jakieś podobieństwo w ,,Kyle XY" ponieważ grają nastolatkowie ( a przynajmniej aktorzy graja nastolatków)
Od plotkary serial lepszy nie jest, ale mojemu starszemu bratu sie podoba.

ocenił(a) serial na 6
lenaczarna

Z podobnej tematyki (choć trochę starsi, bo studenci) to Greek :) - nowy i fajny :)
i stare "Jezioro marzeń" :)