bardzo podoba mi sie serial Gossip girl tylko ze na razie nie ma nowych odcinkow moze znacie jakies seriale o podobnej tematyce ??
ps kiedy beda nowe odcinki ?
Nowe odcinki w Kwietniu a jeśli chodzi o podobne seriale to polecam ci
- The O.C (życie na fali)
- One Tree Hill( Pogoda na miłość )
Polecam też
- Ugly Betty
- Gotowe na Wszystko
Oprócz wymienionych przez koleżankę One Tree Hill i The OC w podobnym stylu jest też Gilmore Girls (Kochane kłopoty).
Ja osobiście polecam też Veronice Mars - jakieś luźne podobieństwo do Gossip Girl mozna tam znaleźć - miejsce akcji to głównie szkoła, bohaterowie są też raczej nastolatki, ale sama tematyka serialu raczej pod kryminalną niż obyczajową podchodzi. Watków miłosnych jednak też tam można znaleźc wiele - a ten główny, najważniejszy zarazem jest najlepszy =]
Zdecydowanie Gilmorki:)(caaaałe 7 sezonów- jest co oglądać:) I Veronica też:)(tylko 3 sezony;) Szczególnie jeśli lubisz głos Plotkary bo Veronice gra Kristen Bell:)
Premiera 14odc Plotkary to dokładnie 21 kwietnia.
Ze Ty- She lubisz Ugly Betty i Gotowe na wszystko, to spoko, ale nie pisz, ze to sa seriale o podobnej tematyce do Gossip Girl!!!! Bardzo lubie te 3 seriale, szczegolnie Ugly Betty, ale podobienstwo Gotowych na wszystko a Gossip Girl jest znikome! Wlasciwie w ogole go nie ma! Tam sa stare baby, a tu nastolatkowie!
Przecież napisał "jeśli chodzi o podobne seriale" i wymienił seriale podobne do GG a potem wymienił inne seriale, które poleca, a niekoniecznie są one o tej samej tematyce, ludzie!
Czyli dla Ciebie czterdziestolatki to "stare baby" tak? :)
wybaczam :)
Więcej seriali podobnych nie ma. Może jest jakieś podobieństwo w ,,Kyle XY" ponieważ grają nastolatkowie ( a przynajmniej aktorzy graja nastolatków)
Od plotkary serial lepszy nie jest, ale mojemu starszemu bratu sie podoba.