PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Promo - http://www.youtube.com/watch?v=Vd8U_sQiUNc
photos - http://www.youtube.com/watch?v=Q06luhXUV04&feature=related

miłego oglądania!

Iluvia

Z polskimi napisami obie zapowiedzi:

http://www.youtube.com/watch?v=OWZpT2tb23I

Opis odcinka:

Kolacja Jom Kippur w domu Waldorf, Elizabeth Hurley jako gwiazda gościnna.

W trakcie świętowania Jom Kippur z rodziną i przyjaciółmi, Blair i Louis doświadczają nieprzyjemnej walki o władzę z rodziną Louisa. Szefowa Sereny (Michael Michele) stawia Serenę w niezręcznej sytuacji wyboru pomiędzy jej nową pracą i związku z Danem. Diana planuje debiut New York Spectator, ale w ostatniej chwili niefortunna niespodzianka opóźnia lunch i Diana oczekuje, że Nate zrobi wszystko, co w jego mocy, by uratować sytuację. Ed Westwick, Kaylee DeFer, Kelly Rutherford i Matthew Settle również występują. Joe Lazarov reżyser, Peter Elkoff scenarzysta.

I zapraszam na

GossipGirl.xn. pl :)

ocenił(a) serial na 8
Iluvia

widze, ze tradycja rozpoczynaina nowych watkow wraz z pojawieniem sie nowych odcinkow sie przyjeła :P

ja się pytam dlaczego nie ma nic o ciąży blair :/

ocenił(a) serial na 8
Pudel20

swoją drogą coś tak czuję, że Charlie znajdzie kopertę z wynikami ojcostwa i wtedy dopiero dzieki niej wyjdzie, ze Chuck jest ojcem ;)

ocenił(a) serial na 10
Pudel20

Też o tym pomyślałam, bo z drugiej strony nic więcej jak na razie na Blair nic nie ma, bo odkąd jest z księciem jej postać stała się cicha i poukładana. No chyba, że wyjdzie na jaw sam fakt, że po zaręczynach z księciem przespała się z Chuckiem, a dziecko jednak będzie księcia.

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

A moze okaze sie ze Louis nie moze miec dzieci?:) Co Wy na taka opcje?

Mother_Earth

Hehe, raczej nieprawdopodobne ;) Ale bardziej prawdopodobne może być ,że to nie on zostanie tatusiem. Ale nie wiadomo :)) Trzeba czekać i patrzeć na cierpienie samotnego Chucka i życie nudnego księcia (nic do niego nie mam ,ale po prostu jest nudny). Może przewidzimy ciąg dalszy, przecież to, kto jest w ciąży zgadliśmy :)

#Po oglądnięciu zwiastunu myślę, że to bd ciekawy odcinek. Skoro Louis znajdzie kopertę to okaże się czy on będzie tatą czy nie. Może nie będziemy musieli czekać aż do połowy sezonu??

tynka33

Blair będzie miała przerąbane. Jak wyjaśni po co robiła test na ojcostwo? ;]

ocenił(a) serial na 10
monika79

Po tym jak wyjdzie na jaw ta koperta, to wątpię, żeby ślub się odbył. To już się okaże jak potoczą się dalsze ich losy ... ale wątpię, żeby doszło do ślubu, jeszcze wątek może potoczyć się tak, że ona będzie z Danem bo ich sytuacja też nie jest do końca wyjaśniona i ma w sobie jakąś tajemnice. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ;]

Ilonaa_2

a mi się wydaje że będzie tak - wyjdzie na jaw test na ojcostwo robiony przez Blair, Louis będzie się domagał wyjaśnień w jakim celu go robiła, skoro on jest ten jeden, jedyny jej książę ;) Poukłada sobie w główce fakt, że w całą sprawę musiał być także zamieszany Chuck, po czym zostawi biedną Blair z małym następcą tronu w brzuchu - na lodzie. Bo gdzież to taka dziewucha może być przyszłą królową. Ale nie martwcie się, pod swoje skrzydła przygarnie ją Chuck - nie zważając na fakt, że nie jest on ojcem dziecka. Bo czego się nie zrobi dla prawdziwej miłości ? :) Pozdrawiam :*

ocenił(a) serial na 10
Ahsoka

Mam nadzieje, ze będzie jak piszesz ;***

coco19

Choć z całego serca jestem team Chair to po prostu nie wierzę, że Louis zostawiłby Blair wiedząc, że nosi jego dziecko. Myślę, że byłby wściekły i BARDZO zraniony ale próbowałby poukładać wszytko ze względu na dziecko.

No chyba, że dziecko byłoby Chucka.

Ale teraz to chyba już pewne, że dziecko jest Louisa.
Bo odcinek się skończył jak Louis miał już kopertę w kieszeni.
I nie wierzę, że do niej nie zajrzał.

Gdyby było tam, że ojcem jest Chuck nie zachowałby się jak gdyby nigdy nic.
A tak, nasłał na Chucka tą psycholożkę, żeby wybadała czy Blair i Chuck spali ze sobą.
Tak jakby chciał potwierdzić podejrzenia, że Blair go zdradziła.

Bo gdyby w kopercie był dowód na ojcostwo Chucka to nie musiałby knuć za plecami Blair.

I jest mi bardzo żal Louisa.
Ten chłopak to na prawdę prawdziwy książę.
Taki co dla swojej księżniczki, by nieba przychylił.
Gotów jest dla niej zrezygnować z tronu i skłócić się z rodziną, byle Blair była szczęśliwa.

Zaczynam chcieć, by to on był ojcem maleństwa i, by Blair nie dała mu odejść.

Serena to wypisz wymaluj Sabrina.
Tak się zaperza jak ją przedstawił Dan w książce a zachowuje się dokładnie jak książkowa Sabrina.
Fochy na Blair za fantazje Dana - dziecinada.

Czy tylko ja widzę jak scenarzyści rozpoczęli stopniową rehabilitację postaci Chucka?
Jakby powoli naprawiali jego postać, by na koniec dojrzały i odpowiedzialny Chuck okazał się mężczyzną godnym Blair.

Najpierw Monkey.
Później przyjaźń z Danem.
Teraz przyznanie się do swoich problemów emocjonalnych i chęć rozpoczęcia terapii.

Claudette_2

Czyje zdjęcie pali E. Hurley? Czy to niby jest ona tylko młodsza? Bo przyglądałam się temu kilka razy i nijak mi to nie pasuje...

ocenił(a) serial na 10
hani_bani

no własnie nie wiem kogo to zdjecie...ele chyba tej straej szefowej Nate-diany..... ogolnie nie zachwycil mnie odcinek(z tego co zrozumialam,bo ogladalam bez napisow to:)..Chuck jak zwykle nie moze utrzymac swojego małego w portkach...niby sie chce zmienic to na plus,ale ogolnie mnie wqrzal dzisiaj.......to jednak dzieko Luisa...bo on po prostu chce sie dowiedziec czy blair spala z chuckiem,bo wie ze z jakiegos powodu robila ten test na ojcostwo,a na pewno zajrzal do koperty...strasznie mnie irytuje ten ich zwiazek...niby ksiaze taki idealny...a sprawdza Blair...kilka tygodni na Upperze i juz knuje tak jak wszyscy...mogl ja po prostu spytac...... Dan juz cos do Sereny....a powoli zaczynala mi sie podobac ta fascynacja Blair,ze dal sobie spokoj z blondi,ale jednak nie...SPOILER Nate i Charlie nuddyy...beda razem w przyszlym odcinku...to pewnie plan tej Diany...
brak scen miedzy blai i chuckiem ogromny minus....nastepny odcinek tez nic pewnie nie wniesie....powoli dochodzi do mnie ze Chcuka i Blair nie ma i najprawdopodobniej nie bedzie....wszystko skupia sie teraz wkol Luiiiego i Blair....chyba tyle..

shiva89

Na zdjęciu był Diana. Paliła swoje własne zdjęcie.
A wyjęła je z teczki Barta czyli miała z nim - romans/na pieńku/wspólne interesy.

Zauważyłyście, że Leighton W KOŃCU odzyskała zdrowy rozsądek i wróciła do regulowania brwi?
Taki mały detal a taka zmiana.
W odcinku wyglądała fantastycznie!!!

ocenił(a) serial na 10
Claudette_2

A mnie się wydaje, że to może być córka Barta, dlatego paliła swoje zdjęcie.

ocenił(a) serial na 10
szaniawska11

kobieta na zdjęciu była raczej podobna do matki Chucka! więc pewnie paliła swoje zdjęcie, żeby nikt się nie dowiedział, że żyje i Chuck jest jej synem.

ocenił(a) serial na 10
_KaHa_

Przecież matka Chucka została ujawniona w 3 sezonie! Jak wyjeżdżała było to powiedziane, chociaż jego okłamała, że nią nie jest.

Iluvia

Słaby odcinek, koszmarna Blair. Dobry wątek książki i relacje DS. Mały pstryczek w nos fanów NS, a raczej dobre wieści dla fanów DB.

someonelikeyou

czyli wynika z waszych wypowiedzi że robi nam się coraz nudniej :( ja jeszcze nie oglądałam bo czekam na napisy ale czytając powyższe posty to az tak bardzo mi nie zależy na obejrzeniu. no cóż.... mam tylko nadzieję że skończą na tym sezonie bo jak nie to popsują cały serial:(

someonelikeyou

faktycznie nie najlepszy. Do tego niemiłosiernie zirytowała mnie Lilly. Matka stulecia się odezwała ;P

ocenił(a) serial na 10
CAROLL_2

Czy wiadomo kiedy będą napisy ? zawsze w czwartki już były :(

ocenił(a) serial na 8
kociek_filmweb

Wlasnie, wie ktos czy juz sa napisay?

kociek_filmweb

pokusiłabym się obejrzeć odcinek bez napisów, bo angielski rozumiem, ale czasem niektórych wyrażeń nie i to niekiedy już zmienia postać rzeczy, więc mimo wszystko czekam na napisy, bo nie zawsze mam czas oglądać odcinek 2 razy.

ocenił(a) serial na 10
Malutka17

czyżby międzi Seleną a Danem znowu miało coś być ? :D