PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Promo PL:
http://www.youtube.com/watch?v=aq8gOeeN_HA&feature=channel_video_title

Opis odcinka:
After much thought, Dan finally decides to gather everyone and reveal the truth about his
book, hoping that they will support him at his book party. Meanwhile, Blair and Louis
struggle after Louis reads Dan's book. Diana has some incriminating information about
one of Nate's friends and uses it to her advantage.

Czyli tak naprawdę cały odcinek poświęcony będzie książce Dana. Szczerze mówiąc - nie
zapowiada się zbytnio ciekawie.

P.S. Na potrzeby osób, które nie znają angielskiego mogę przetłumaczyć opis :)

ocenił(a) serial na 7
Pudel20

Ja to bym chciała się dowiedzieć, jak to jest z tym dzieckiem Blair. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby dziecko było Louis. Mam niejasne przeczucie, że niestety nie donosi tej ciąży, nie zdziwiłabym się, gdyby Louis odnalazł kopertę, zrobiłby jej awanturę, a ona by poroniła w konsekwencji. No ale zobaczymy jak będzie.

Pudel20

Mi się wydaje, że to jednak jest dziecko Chucka. Bo po coś siostra Luisa była wprowadzona to serialu, i w 2. odcinku mówiła, że jej matki nic tak nie uszczęśliwi, jak wnuk. Zwłaszcza od księcia. Więc pewnie ona coś będzie mieszać, aż dojdzie, że to dziecko Chucka. Przynajmniej mam taką nadzieję ;)

aska_1201

Nie wierzę w to, że Blair poroni, po co mieliby wprowadzać w ogóle wątek ciąży. To byłby zbyt ciężki klimat jak na ten serial, poza tym Blair już nigdy nie mogłaby mieć tej lekkości charakteru, którą ma teraz.
Przecież to ewidentne, że to dziecko Chucka, tu nie ma się nad czym w ogóle zastanawiać.