PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108221
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

link do zapowiedzi z napisami: http://www.youtube.com/watch?v=2WB_gbXKQhE

Zapowiedź odcinka:

Nate reconnects unexpectedly with Diana, who offers him an exciting opportunity. Serena
forces Charlie to decide which world she wants to embrace. Dan seeks out Chuck's help to
stop the publication of his book, but discovers it is Chuck who needs the help. Blair's future
sister-in-law, Beatrice, arrives from Monaco, but her motives with Blair may be more than
just to get acquainted.

No proszę, Dan będzie pomagał Chuckowi ;)

Pudel20

SPOILER

http://www.youtube.com/watch?v=QdYo-nDeA6Q&feature=player_embedded

Na to wygląda że Blair jest raczej napewno w ciąży ;).. Plus chyba poszła do lekarza

ocenił(a) serial na 8
Kamila9191

Czy ktoś już ogladał drugi odcinek piątego sezonu? Jeżeli tak to gdzie jest dostępny?

ocenił(a) serial na 8
vampirek23

Pomylilam się przecież premira odcina w USA jest dzisiaj.

ocenił(a) serial na 8
vampirek23

oby tylko napisy byly szybciej niz do pierwszego odcinka, bo nie jestem az tak wielka fanka aby ogladac po eng :D

vampirek23

http://www.seans-online.pl/seriale_online/plotkara--gossip-girl-sezon-5-odcinek- 2.html
"you still have me" oj Dan

ocenił(a) serial na 10
ironowa

Nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale stało się....chcę DAIR!!! Nie wiem, czy to dobra robota scenarzystów, czy świetna gra Penna i Lei, ale miedzy nimi jest bardzo pozytywna chemia. Szkoda, że to dziecko tak dużo zmienia i pewnie Dair nigdy się nie ziści, ale już się przyzwyczaiłam. Zawsze jestem za niemożliwą parą, więc jestem wiecznie niezaspokojona serialowo! Ciekwi mnie tylko czy podobną chemię zobaczę u Chair, bo nie było jeszcze ich scen.

ocenił(a) serial na 10
szaniawska11

odcinek juz jest , ale czekam na napisy :) Najbardziej ciekawi mnie wątek ciąży Blair

anusia140

ja też czekam na napisy ;d kuurde nie mogę się doczekać ;d

monika79

a wiadomo może ile jest już przetłumaczone i kiedy się można spodziewać napisów??

ocenił(a) serial na 10
natasza128

pewnie jutro będą. Ja ciągle jestem za Chair

coco19

Ja jestem za Chuckiem i Blar <3 zawsze i wszędzie ;d
ale chciałabym, żeby Dan i Blair byli razem ale tylko tak na parę odcinków ;d
cieszę się że w 4 sezonie zrobili z nimi taki wątek bo to było coś naprawdę niespodziewanego ;D i to mi się spodobało ;D kiedy te napisyyy ludzie ;d

ocenił(a) serial na 9
monika79

A ja jestem normalnie w szoku!!! Dan i Blair razem !!! jako para kochanków!!! Dan mówi Blair, że "zawsze ma jego"!!! Boże co to się porobiło. Przez tą ciążę Blair złagodniała i już chyba zapomniała kim jest lonely boy. OMG!!! Ale wzruszyło mnie to, że przejmuje się kto może być ojcem dziecka, bo jak wiadomo jak na razie nic nie jest pewne.

Na dodatek oczywiście znowu się wszystko miesza - Charlie, siostra Loui - znowu będzie dużo bałaganu.
Oczywiście kibicuję Chuckowi, że jednak sobie poradzi jakoś z tym co czuje. Może jednak zacznie coś czuć, jak się czymś zajmie, a knucie to jego i Blair specjalność. Szkoda że Serena nie odpuściła Charlie, przecież już od dawna wiadomo że ma jakieś problemy ze sobą.

aniolek_266

podnoszę bo na początku jakieś same pierdoły.... tylko żeby dzisiaj były napisy :)!!!

ocenił(a) serial na 8
madzia07_2

dzisiaj juz pewnie będą.
Swoją drogą myślałam, ze pomina jakos watek ciazy, badz nie bedzie w ciazy nikt z głównych postaci, a tu proszę dwie ciąże :D

ocenił(a) serial na 7
Pudel20

macie już napisy?

ewunia89_3

ej no właśnie co z tymi napisami?

ocenił(a) serial na 7
monika79

Myślałam, że wrócę do domu i sobie obejrzę następny odcinek a tu nic. A nie chce mi się wysilać i oglądać angielską wersję ;p

ewunia89_3

ja też tak myślałam ;D a tu lipa...
nawet nie mogę znaleźć strony z której ściągnę odcinek po ang ;d a potem bym tylko ściągnęła sobie szybciutko napisy ;d
ale napisy pewnie będą jutro ;(

Pudel20

podajcie no stronkę z której mogę ściągnąć ten odcinek ;D

ocenił(a) serial na 7
monika79

ściągnij sobie program vuze. prosty w obsłudze i odcinki pojawiają się od razu ;p

ewunia89_3

ściągnęłam ten program, ale jakoś nie mogę go ogarnąć;p mogłabyś mnie lekko naprowadzić jak z tego ściągać? ;p z góry dzięki ;pp

monika79

w internecie można oglądnąć po angielsku np. playtube

ocenił(a) serial na 8
natasza128

wiadomo może czy będą dzisiaj napisy ? :)

ocenił(a) serial na 8
apricoot

Napisy do poprzedniego odcinka pojawiły się w środę, późnym wieczorem ... więc całkiem możliwe, że dzisiaj będą :)

Matias85

Napisy są już skończone. Teraz poszły do korekty i pewnie już niedługo będą w sieci. Niestety poślizg wynika z faktu, że w tym sezonie ang napisy pojawiają się z dużym opóźnieniem.

LadyBird

a korekta długo zajmuje?;d

monika79

Ciężko powiedzieć, bo to zależy od różnych czynników. Czasem krócej, czasem dłużej. Myślę, że napisy pojawią się naprawdę niedługo:)

ocenił(a) serial na 9
LadyBird

ja mimo wszystko zachęcam do oglądania w oryginale, bo wiele rzeczy jest łatwych do zrozumienia i nawet jeżeli wszystkiego się nie zrozumie, to zawsze można złapać sens, a potem po prostu sprawdzić na ile zrozumiało się odcinek :) fajna nauka angielskiego, no i przydatna :)

aniolek_266

w wakacje tak robiłam, ale teraz nie mam czasu na oglądanie dwa razy tego samego odcinka ;d ale rzeczywiście dobra nauka ;p

monika79

To może z ang napisami? Wtedy wyłapuje się słówka, których się nie zna i można je sobie przetłumaczyć, żeby złapać sens wypowiedzi. Już nie wspomnę o tym, jak to poszerza słownictwo:)

LadyBird

w sumie ;D skoro napisy będą niedługo to już poczekam ale następny odcinek będę czekać tylko na ang napisy ;p

ocenił(a) serial na 9
LadyBird

Na pewno, ale trzeba jeszcze znaleźć w necie angielski napisy, a ja zawsze pobieram napisy przez napiproject, a tam tylko polskie napisy są. Ja jeszcze lubie oglądać w oryginale bo jest to okazja, aby po prostu posłuchać języka :) wtedy zawsze jakoś bardziej można się do niego przekonać i nie wydaje się taki straszny :)

monika79

Napisy już są, enjoy! :)

szaniawska11

Ja już się zastanawiałam czy nie dać sobie spokoju z tym serialem ale po obejrzeniu tego odcinka, a w szczególności ostatniej sceny... jednak będe oglądać dalej.

ocenił(a) serial na 9
meneris

Myślę że gdyby nie nowy wątek miłosny, który połączył dwa przeciwieństwa, które jeszcze nie dawna nawet do siebie nie podchodziły, czy nawet nie chciały patrzeć, na pewno może być wciągający i intrygujący, a jednocześnie zachęcający do dalszego oglądania serialu :)

ocenił(a) serial na 10
aniolek_266

odcinek dość interesujący :) W sumie wydaje mi się oczywiste ,że Blair w ciąży jest z Chuckiem

ocenił(a) serial na 8
Pudel20

no trzeba im przyznać, że odcinek zakończony ciekawie, chodź bez fajerwerków. Jedynie dobra scena - w gabinecie jak Dorota krzyczy, zeby Blair odczepila sie od jej macicy :D

ocenił(a) serial na 7
Pudel20

Nawet mi się podoba nie zaprzecze,
Strasznie podoba mi się wątek Blair oraz Ivy.
Chociaż Ivy musiała ulec Serenie.. jak Ivy mówi NIE to NIE. ;/
Chuck... czy on zgłupiał do cholery?!
8/10

ocenił(a) serial na 7
MrsSalvatore

A i jeszcze jedno..
czemu Beatrice całowala sie z księdzem? o.O''
W ogółe to ją nawet lubię ;d

MrsSalvatore

Jak dla mnie to ten odcinek jest sto razy lepszy od pierwszego, wreszcie coś się działo. Wątek Sereny i Charlie bardzo nudny, za to jak zwykle świetna Blair i Chuck. Te jego żarty.. ;) Ciąża Blair to chyba najciekawszy wątek w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

9/10 :)