była przerwa dwu tygodniowa, ale od 25 wszystko wróci do normy :) Nie wiem czy wiecie, ale na tej stronie http://www.spoilertv.com/search/label/Gossip%20Girl są już oficjalne zdjęcia w odcinka 7 `war and roses` wychodzi na to że scenariusz, który wyciekł, jest PRAWDZIWY :)) już się nie mogę doczekać :))) zdjęcia są świetne i zapowiadają to co wyczytałam w tym scenariuszu, który btw też jest na tej stronie :) Blari wygląda ślicznie w tej bordowej sukience :D:D:D
no nie wiem czy powinnam tak spoilerować, ale jak prosisz ;p SPOILER war and roses - blair i chuck spiszą traktat pokojowy, potem blair zaporsi chucka i resztę na urodziny gdzie puszczą jakiś kompromitujący film na którym śpiewa piana blair i ona będzie obwiniać o to chucka, ale okaże się że to wina dana, który chciał skłucić b i c z powodu jenny. po urodzinach blair porozmawia sobie troche ze swoją mamą, mama pojdzie spać a blair pogasi światła w domu i spotka w jadalni CHUCKa. Troche sobie porozmawiają o tym że się nie lubią i nienawidzą a potem zaczną się całować i ma być podobno jakiś hate sex, cokolwiek to znaczy ale przypuszczam że będzie ciekawie D:D:D:D:
wina dana? no nie moge uwierzyc O_O on taki grzeczny hah :D hate sex dobrze brzmi !!
no Dana, też byłam w szoku jak przeczytałam ten scenariusz, ale według niego Dan chciał namieszać pomiędzy C i B żeby się odgryźć Blair za to że zabroniła wrócić Jenny do NYC.. coś w tym stylu tyle przynajmniej zrozumiałam z tego co przeczytałam po angielsku ;p też byłam w szoku że Dan okaże się takim dickiem chociaż koleś miał już inne denerwujące mnie zagrania, jak na przykład rąbnięcie Chucka w tym szpitalu, no sorry ale zachował się za zazdrosny chłopak a nie brat... troche z tym przesadził i NAMIESZAŁ ;p
jak dla mnie to jest troche smieszne ze zakazala jej wrocic do NYC ........ z jakiej okazji? to jest jej matka czy co.. smieszne:P gdyby mi ktos tak powiedzial chyba bym wysmiala w twarz