wrzucajcie tu wszystkie informacje na temat 6 sezonu Plotkary:) Bo widzę, że takiego wątku nie ma
No niby tak,ale równie dobrze mógł kłamać.Jak oglądam teraz powtórki na tvn 7 to jestem coraz bardziej przekonana że to on
Poza tym ten przeskok w czasie może być po to by ukazać nam Dana jako Plotkarę :) Chociaż szczerze mówiąc ja go sobie jako Plotkarę nie wyobrażam :D
Mnie martwi to, że pewnie najpierw ukażą nam ślub Blair i Chucka a potem przeskok czasowy, ich syna i dopiero ślub Dereny, i nie wyjaśnią tego jak udalo się znów skleić Derenę w parę, widzimy przez cały serial, przez 6lat jak różnie między nimi było, oni ostatnio sami nawiązywali do tych 6 lat, a teraz dadzą nam przeskok i szczęśliwą Derenę na koniec...
Dan jest myslacy, potrafi namieszac ale najmniej mnie przekonuje do mysli ze to on jest nia to ze Plotkara to Plotkara, miala uszy, oczy wszedzie otwarte, potrafila wynalezc smaczki niczym kurna detektyw a Dan mimo ze potrafi tez knuc etc. to jakos nie bardzo pasuje mi do tej roli... Chociaz jak pisalam z glownych bohaterow on najbardziej pasuje.
Chyba skonam jak okaze sie ze Plotkara to wiecej niz jedn osoba xD
Ja tam zawsze sądziłam, że Plotkara to William van der Bilt, Bart Bass i William van der Woodsen działający w zmowie xD Chociaż moja teoria została poniekąd obalona w ostatnim odcinku :P
Ja czekam do ukazania sie napisow... Takze sie pomecze dlugo, ale nie wiem jak dam rade nie wchodzic tutaj na forum ;P
Ale mnie bedzie korcilo zeby jutro tutaj wejsc... juz to czuje jaka batalia bedzie sie dziala. ;P mam nadzieje ze napisy szybko sie pojawia!
mnie też ale jak wejdę i poczytam to sobie wszystko zepsuję,więc muszę wytrzymać
Mam tak samo ale Plotkarę chciałabym obejrzeć dopiero w piątek bo wtedy będę
już po szkole a tak to muszę się uczyć a w dodatku przygotowania do świąt... ale w piątek usiądę na spokojnie wezmę paczkę ulubionych ciastek zrobię cappuccino i obejrzę ostatni finałowy odcinek Plotkary :( Nie wierzę ,,ostatni" , kiedy teraz tak sobie myślę zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy czyli paczce chusteczek :D Bo na pewno nie obejdzie się bez łez.
Wiecie co tak myślę, piszecie tu że Dan może byś plotkara, ale hmm przypomina mi się sytuacja jak plotkara dodawała urywki pamiętnika Blair a Dan o tym nie wiedział, dopiero Serena mu powiedziała ;), No chyba że ukrywał że wie i udawał zdziwienie xD
OMG! OMG! OMG! http://www.youtube.com/watch?v=-xPT-QtKfpw chyba Kelly powiedziała odrobinę za dużo...mam nadzieję, że to prawda! :)