PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

sluchajcie przeczytalam ze 2x17 bedzie dopiero 2/2 dlatego nie ma jeszcze promo w internecie a potem maja
zamiar zrobic az trzy tygodniowa przerwe!!!! wiec 2x18 bedzie dopiero 3/2 a koniec sezonu wypadnie na 4/20
ale jest tez dobra wiadomosc ilosc ogladajacych nie maleje i sa spore szanse na 3 sezon

ocenił(a) serial na 10
best_babe

a wlasnie chcialam pytac dlaczego wciaz nie ma nowego promo... no coz...szkoda. trzeba bedzie sobie czyms zajac czas:)

ocenił(a) serial na 9
best_babe

to ile odcinków zostało jeszcze do końca sezonu?
drugi sezon ma miec ponoc 24 odcinki , wedlug tego co piszesz to jeszcze 3 odcinki beda 2 sezonu...

*pozdawiam

użytkownik usunięty
proba_mikrofonu

Ej, to w koncu kiedy bedzie 17 odcinek? I dlaczego 3 tygodniowa przerwa?

ocenił(a) serial na 10

2 sezon ma miec 25 odcinkow ( 24 i jakis specjalny) myslalm ze bada chcieli zrobic przerwe na swieta ale to
nie ten czas ... wiec nie mam pomyslu a nie znalazlam innych informacji, trzeba czekac i coz innego mozna
robic, co najwyzej mozna powrocic do ksiazek i przez trzy tygodnie przeczytac po raz tysieczny cala serie ;)

ocenił(a) serial na 9
best_babe

Na stronie The CW , w programie jest podane ze dzisiaj jest Gossip Girl , ale nie ma zapowiedzi tego odcinka , nie wiadomo o co chodzi...

*pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
proba_mikrofonu

podobnie jest z OTH, ale nowy odcinek będzie w następny poniedziałek i GG też będzie 2 lutego. a co do ilości odcinków to będzie 24 albo 25 więc nie ma się o co martwić ;)

ocenił(a) serial na 10
proba_mikrofonu

Basically 2.18 -2.21 will air sometime between 2/9/09 and 4/20/09. There are no set dates as of yet. Episodes 2.22 thru 2.25 are scheduled to air 4/27/09 - 5/18/09.

czyli ogólnie jest do bani. poczekamy do maja

użytkownik usunięty
dzemamer

O m g! czemu oni robia takie przerwy? ... ja tygodnia nie moge zniesc a co dopiero miesieczne przerwy..

ocenił(a) serial na 8

to dziwne bo ja już ściągam odcinek nowy.

natalusiaaa93

to najwidoczniej ściągniesz coś innego :)
ja próbowałam przez BearShare, ale ściągłam fake.

ocenił(a) serial na 10
oluskaa

bo nowy odcinek będzie dopiero do ściągnięcia we wtorek. a Ci co już ściągają powinni pooglądać promo to by wiedzieli, że nie ma jeszcze nowego odcinka :/

natalusiaaa93

Pytanie do "natalusiaaa93". Skąd ściągałaś nowy odcinek(mam na myśli 17)?

ocenił(a) serial na 9
paula_l

Wiecie co....... wydaje mi się że te przerwy wynikają z tego , że tworcy serialu, kręcą dopiero kolejne odcinki, dlatego potrzeba im czasu ,a wy co o tym myślicie?

*pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
proba_mikrofonu

możliwe, ale wątpię żeby większość seriali z CW przerwali z tego powodu ;| OTH, 90210, GG...

ocenił(a) serial na 10
strawberryfields_

to chyba z powodu superbowl. u nich to jak gwiazdka:)

ocenił(a) serial na 10
DIANA_2

buuuuuuuuuuuu..... następny odcinek dopiero 2 marca będzie :/