PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108373
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

i jak Wam się podobał?

ja nie zrozumiałam wątku z juliet i tym nauczycielem, whats up?
odcinek fajny + dobra muzyka, no i oczywiście jenny była...i ....wybyła :P
XOXO

ocenił(a) serial na 7
ma9i

właśnie skończyłam :) ostatnia scena z Blair i Chuckiem !!!!!!!!!! wyciskacz łez i jeszcze do tego ta piosenka `i love the way you lie` OMG prawie się popłakałam ;p

z Juliet i jej bratem oraz z tym nauczycielem hmm no, no, szykuje się na prawdę poważna końcówka sezonu, jeśli oni coś wszyscy RAZEM kombinują. Mam tylko nadzieje że nic nikomu się nie stanie. Jesli chodzi o tego wykładowcę to nieźle mnie zszokowali bo się nie spodziewałam. Widzać próbują z każdego frontu zniszczyć Serene.
Odcinek bardzo mi się podobał :))) Napis WHORE na sukienkach Jenny był bezcenny hahah już nie mogę się doczekać `war and roses` :D:D:D to będzie cudowny odcinek <3
xxoo

ocenił(a) serial na 10
bloomy_2

końcówka sezonu? Sezon ma 22 odcinki albo coś koło tego, my mamy 6. A Julia odchodzi za dwa odcinki (tak wynika z samych tytułów). Więc ta sprawa rozwiąże się szybko. Ciekawa jestem co jeszcze w takim razie nam szykują.

Jenny była wspaniała. absolutnie od początku do końca. Przyjechała i jako jedyna ze wszystkich bohaterów podeszła do C i B i powiedziała im, że są głupi zachowując się w ten sposób. Podobało mi się, że nie uciekła z płaczem tylko stanęła, wygrała mini wojnę i powiedziała że ma dość i wyjeżdża, nie dlatego, że się boi tylko dlatego, że tak postanowiła. No i zdanie, w którym mówi "Kochaliście się a teraz prowadzicie ze sobą wojnę. Zniszczycie się nawzajem i wtedy może wrócę. ale dopóki tak się nie stało wyjeżdżam." Mistrzostwo. :P W tym odcinku jak najbardziej pozytywnie. Myślicie że wróci na stałe? czy to raczej jej "pożegnanie z serialem"? w końcu wyjeżdża po raz drugi...

Julia jest studentką Columbii w ogóle? niby spędza tam dużo czasu, niby chodzi na zajęcia, ale jakoś tak nie pamiętam, żeby wprost było pokazane, że Julia tam studiuje. tak jakby tylko udawała, że jest tam studentką. może właśnie ten Collin (nowy nauczyciel/kochanek Sereny) ma coś z tym wspólnego? no i odnoszę wrażenie, że ona jest duuuużo starsza od S, B, N, i C.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
bloomy_2

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
katarzyna_fiuk

Wiem że sezon ma 22 odcinki i jesteśmy dopiero na 6, ale na pewno nie skończą tego wątku w połowie, to byłoby bez sensu biorąc pod uwagę to jak późno pokazano nam, że Collin i Juliet się znają... nawet nie wiemy jeszcze co dokładnie ich łączy, z wyjątkiem ewentualnej zemsty na Serenie, co jest chyba oczywiste...

Nie sugeruj się tytuami... wiem że odcinek 7 `Juliet doesnt live here anymore` sugeruje że odchodzi z serialu, ale tytuły nigdy nie są w tym serialu dosłowne i raczej na 100% będzie chodziło o to że Juliet nie mieszka w (sercu) Nata. Czytałam, że w tym właśnie odcinku Nate i Dan zrozumieją że dalej czują coś do Sereny... Poza tym są zdjęcia z planu, na których postać Juliet dalej się przewija :)

Masz racje! Scena z Jenny, Chuckiem i Blair była świetna! J doprowadziła tym do tego że C przyszedł bo B z chęcią rozejmu, wreszcie mała J mi się spodobała, bo przez cały sezon 2 i 3 działała mi na nerwy

Mój ulubiony cytat z tego odcinka ; `yours is NOT to wonder why, yours is to DO or DIE`

bloomy_2

7 odcinek odbędzie się 1 listopada w Usa w telewizji the Cw. a i nie przyśpieszą emisji co poniedziałek jest u nich nowy odcinek.
info od siorki ze stanów. oni też tam siedzą nakręceni

ocenił(a) serial na 7
ada340

muszę powiedzieć, że jak nie lubiłam Little J, tak wreszcie poczułam klimat starej plotkary właśnie dzięki niej! odcinek lepszy od poprzednich, zdecydowanie. no i scena końcowa... kiedy B wyciągnęła rękę do C już myślałam, że wciągnie go do pokoju i będzie "boom boom room" :D nie wiem o co chodzi z Julliet i tym profesorem. zaczyna się to robić dziwne i trochę "za bardzo", bo cóż ta S musiałaby zrobić?

ocenił(a) serial na 10
bloomy_2

a ja się popłakałam

ocenił(a) serial na 10
ma9i

Wie ktoś może jak nazywa się aktor,którego gra Colin Forrester ? :)

ocenił(a) serial na 8
vinszea

promo 7 odcinka: http://www.youtube.com/watch?v=M1ubRpLfFPI&feature=related

ocenił(a) serial na 10
Kelia

dzięki za promo !
już sie przestraszyłam przy " i hate you" ale patrzcie 0;27 !

ocenił(a) serial na 8
blairka

Colin to Sam Page:)
Colin i Juliett sie znaja?ciekawe!

ocenił(a) serial na 7
Mother_Earth

Odcinek był bardzo dobry. Jenny wyglądała przez 99 procent czasu jak jakiś szop w peruce - ale w końcu powiedziała coś Chuckowi i Blair - coś co w końcu skończyło tą ich wojnę. Colin i Juliet... w życiu bym się tego nie spodziewała ale brzmi intrygująco. Serena - do niej już brakuje słów - dziewczyna cieszy się życiem ale w końcu ten Colin jest bardzo przystojny więc trudno się jej dziwić:). Ogromny plus za jedną z moich ulubionych piosenek Eminema pod koniec. A promo kolejnego odcinka jest niezwykle intrygujące. Cieszę się, że nie skreśliłam Plotkary po pierwszym odcinku.

misiaczek37

http://www.youtube.com/watch?v=PwL7eFv5UBM

martusia3318_fw

zal mi Nata cokolwiek knuje juliet razem z bratem i tym nauczycielkiem to on bedzie cierpial choc trzeba przyznac chlopak niegrzeszy ineteligencja widac ze zalezy mu na juliet ona moze zalowac klamstw ale to nie zmienia faktu ze jest zerem

ocenił(a) serial na 5
kat8

Dla mnie ta cała akcja z Juliet, jej bratem i Colinem jest dość mocno przekombinowana. Przez 3 sezony nie było ani jednej sceny świadczącej o tym, ze Serena coś komuś zrobiła aż tak strasznego, że tyle osób stara się ją zniszczyć. No cóż, zobaczymy co będzie dalej

ocenił(a) serial na 10
misiaczek37

W pierwszym momencie wydawało mi się, że Colin płaci Juliet za coś innego np. za studia czy coś, a w ogóle nie ma nic wspólnego ze zniszczeniem Sereny. Może nawet jest jej bratem. Chyba w 1 odcinku były pokazane wspomnienia Sereny pijanej i naćpanej chyba i coś, że jakiegoś gościa w hotelu zostawiła i zmarł chyba, było to związane z tą Goerginą. Może ten Ben siedzi za to, a tamci mu pomagają zniszczyć Serenę. Nie wiem. Serena często wyjeżdżała i kto wie co tam robiła oprócz ślubu :), a dużo wcześniej była ponoć ćpunką itp., więc mogła sobie problemów narobić.

ocenił(a) serial na 10
Kelia

wcale nie chciałam tego zobaczyć!!!! znaczy chciałam, ale nie chciałam.
tak się tylko upewnię: tam na końcu to był Chuck i Blair????

ocenił(a) serial na 10
ma9i

odcinek mega, mega, mega!!! takiego poruszającego już bardzo dawno nie było więc się popłakałam ofc a piosenka świetnie pasowała, teraz jeszcze bardziej ją lubię :D
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

kermitt09

zgadzam się zw 100% z kermitt09!! odcinek świetny, to zakończenie chuck i blair po prostu brakuje mi słów!czekam na 7:)

madzia07_2

jenny od początku mnie denerwowała, ale dzisiaj muszę przyznac że pozytywnie mnie zaskoczyła....

ma9i

ciekawe co S im wszystkim takiego zrobiła że tyle ludzi chce ją zniszczyć...

ocenił(a) serial na 10
Edie_Sedgwick_

wlasnie,ciekawe...ale ja chce Jenny ,starej little J. wrednej su*ki :d

DRadzioOo

moim zdaniem najlepsza była Jenny z 3 sezonu ;d
a odcinek meega, i to 'i love the way you lie' na końcu...;))
ta cała juliet mnie irytuje, kiedy się jej pozbędą?

ocenił(a) serial na 8
odwaaaa

A mi teraz szkoda S będzie jak tak wszyscy ją opuszczają i chcą się za cos ,niewiadomo za co ,zemścić na poor S.Szkoda,bo właśnie teraz polubiłam Serene jeszcze bardziej.I denerwuje mnie już ten wątek C&B,znaczy denewoował bo tylko wojna między nimi.No a teraz podali sobie ręcę na zgodę i w tle "Love the way you lie" no racja to było piekne,
Ale nie pogodzili by się,chociaz trochę,gdyby nie J.Dobrze im nagadała,że są durni,że się o to jeszcze kłucą skoro zerwali.No ale odcinek świetny.I J powróciła,nareszcie!Kocham ją i Taylor tak samo.Polecam jej piosenki,na marginesie.Są świetne i mój klimat...;)
Ale Jenny powróci,fani nie martwcie się.będzie chyba w 8 albo 9 odcinku,pózniej od 14(?) chyba i już do końca.Ale już ktoś o tym pisał,jak nie w tym temacie to innym;D i bardzo dobrze.Podoba mi się taka Jenny.Od połowy 2 sezonu do teraz bardzo ale to bardzo ją lubię;)
Za to ta Juliet...nie podoba mi się.Nate znów będzie cierpiał,biedaczek;pMam nadzieję,że niedługo zniknie.Za to ciekawi mnie Juliet+jej brat+ten nauczyciel.Co oni knują.I co chcą od S?...

plistek43

Ej, taki mały oftop - to też jest little J - http://www.exposay.com/the-2006-wb-network-all-star-party---arrivals/v/9638/2/ ?!?!

ocenił(a) serial na 10
mammocno92

Jenny zapuściła nam klimat z starej dobrej plotkary w stylu 1 sezonu ( przypomnijcie sobie cytaty `the bitch is back ` i itd ) .
Jestem ogromnie ciekawa jak zakończy sie sprawa z Juliet ( tu przyznaje racje dla katarzyna_fiuk - Julia wygląda na o wiele starsza , i tak wgl ubiera się mniej efektownie niż reszta dziewczyn - zawsze żakiecik i itd . Jak kobieta pracująca a nie studentka ) i czemu chcą zniszczyć Serenę . Cóż biedna S mogła zrobić Benowi ? Jeśli Juliet ma nie długo zniknąć z ekranów to czy zostawi Nate ? Jak N poradzi sobie z kolejną utratą dziewczyny ? Kolejny raz źle trafił . . .
A Collin ? Wydawał mi się szczery. Prawie co pokłócił matkę z córką .
Co do B i C . To jest Chuck Bass i Blaire Woldorf . Oni będą razem ;- ))

ocenił(a) serial na 8
polyvore

mammocno92-tak ale to jest Taylor,tyle że pare lat temu i w brązie.O wiele lepiej jej w naturalnym blondzie lub tych co ma teraz;)

ocenił(a) serial na 10
polyvore

Juliet faktycznie na starszą wygląda, ale na pewno nie ma widocznej między nią a innymi dziewczynami z Gossip Girl takiej różnicy jak między Teddym i resztą w 90210:)
Ona ubiera się faktycznie trochę inaczej niż reszta, ale w Melrose Place ubierała się chyba najlepiej choć też była wredną jędzą :)

ocenił(a) serial na 10
ma9i

Jesli chodzi o Juliet i Naczyciela to chyba nikt nie wie o co chodzi ;P Chyba ze ktoś ogladał 7 odcinek a i tak nie wiadomo czy tam sie ta sprawa wyjaśni w co wątpie ale wszystko możliwe ... :)Ja zaraz lece ogladac !!
Zgadzam sie muzyka dobra !
Uwazam ze zawsze muzyka w Gossip Girl jest dobrze dobrana i fajna !! :D