to co sie dzieje od paru odcinkow w plotkarze - pierwsze dni 4tego sezonu jeszcze jeszcze jakos przełknąłem. ale teraz to jest po prostu chore. moze ja nie rozumiem bo jestem facetem, i jak komus wspominam, ze lubie obejrzec sobie gossip girl to sie dziwnie patrza :P hyhy. ale wracajac do tematu, rozumiem, ze nie zabija sie kury co znosi zlote jaja, ale takie naciąganie to jest po prostu robienie sobie jaja z publicznosci! wiadomo, ze najwierniejsi zostana do konca podobnie jak w lostach czy prison break'u, ale kurde...to sie staje wielkie sf a nie 'dramat' czy jak to tam okreslane jest. w sumie to nawet staje sie powoli przewidywalne, w ostatnim odcinku (UWAGA SPOILER TROCHE, JESLI KTOS NIE OGLADAL 4X22) gdy Raina zadzownila z wyrzutami do ojca i 'naglym' telefonie o Chucku do Blair moglbym sie zalozyc, ze to jakas pułapka Throrpe'a - boze pisze nazwiska i imiona z pamięci xd kosmos ;p) w ogole to jeszcze chcialem wrzucic na Nejta, cos sie z nim stalo to nie mam pytan. najwieksza metamorfoza, w 1, no i 2 sezonie super chłopak, taki mimo ze mial kase/nie mial/mial/ nie mial, to zawsze był w porzadku, taki chlopak z sasiedztwa, ale teraz to po prostu.. eh... chyba kazdy widzi, ze albo scenarzysci nie maja na niego pomyslu albo po prostu ma byc takim 'niczym' i tylko nakrecac zza plecow jakies akcje i intrygi. w ogole to juz nie jest stara dobra plotkara, w ktorej, ja, mlody, zdolny, piękny chłopakczek sie zakochałem, a szkoda ! ;/
Jedno wielkie wow. Jesteś facetem i to oglądasz. I co ważniejsze, przyznajesz się do tego! :)
Zgadzam się z tym co piszesz o Nacie... Jest tylko tłem do perypetii innych bohaterów. Szkoda, że scenarzyści poszli w tym kierunku. Aktor jest przystojny, fajnie się go ogląda. Ale trzeba mieć co oglądać. A jak na razie to jest zapychaczem czasu. Tyle w tym temacie.
Ja od samego początku jej nie lubiłam... więc hahah :D Zapycha i to równo :D
Nate - on chyba jest taką właśnie postacią zapychadłem. Według mnie nigdy nie dostał jakiejś takiej szczególnej roli.
Chcę więcej Jenny, więcej Blair i trochę dawnego Chucka!
Choć nadal oglądam serial z zapartym tchem to już nie to samo co pierwsze sezony :D
to az takie dziwnie, ze facet oglada plotkare? ;p w sumie na GG wpadlem przez przypadek i pozostalem z nia :) wsrod znajomych coraz wiecej chłopaczkow śledzi poczynania dzieci z upper east side :P
chcialbym tez zwrocic uwage na Chucka... przeciez jego 'teksty' w 1 i 2 sezonie wgniatały w fotel. kochałem sceny z jego udzialem i czekalem na kazdy komentarz i jeszcze napięcie między nim a Danem "poor Daniel" czy non stop "why, are you.. i jakis wrzut typu gay czy on high?' :D oo tutaj na yt super filmik z cytatami tylko z 1 i 2 sezonu Chucka, http://www.youtube.com/watch?v=EI2afDGo8m8, miazga. a teraz... boze, nie trafie jak mowi tym swoim niskim glosem, ze nawet nie slysze za bardzo co on tam bełkota. w tej chwili serial 'trzyma' tylko Dan, nie wiem, moze to tylko takie moje odczucie ;x
Nie mogę się powstrzymać przed zadaniem wiecznie nurtujacego mnie pytania- serena czy Blair? Która ladniejsza twoim zdaniem?;p zawsze ciekawilo mnie która bohaterka jest najladniejsza, najseksowniejsza. A od kogo się dowiedzieć jak nie od faceta?
twarz Blair, ciało Sereny :P dla mnie Serena ma jakies takie strasznie męskie rysy twarzy, czy jak to sie tam zwie xd
Ja bym powiedziała, że dwóch. Jedna to wygląd niezbyt bystrej dziewczyny, druga to wyniosła mina w stylu "patrzcie jaka jestem cudowna".
Spadek formy Chucka wynika ze spadku formy Eda Westwicka, aktora grającego Chucka. Kilkakrotnie przyznawał, że jest już zmęczony tym serialem, dodatkowo w wywiadach nie ukrywa swojej niechęci do Chair. Ostatnio nawet stwierdził ironicznie, że może Chuck i Blair powinni skończyć jak Romeo i Julia :P
Co więcej, jak wiemy Ed jest Brytyjczykiem, a akcent brytyjski odbiega bardzo od akcentu amerykańskiego. Wyciszenie głosu przez Eda sprawia, że jego akcent jest "bardziej amerykański". Moim zdaniem i tak świetnie sobie radził z podwyższonym tonem głosu (patrz sezon 1), a teraz już lekko przesadza, wystarczy porównać jego sposób mówienia w sezonie 1 i teraz.
Wielu fanów w US naśmiewa się z niego, że zwyczajnie robi sobie jaja np. jego praca nozdrzy :P Dodatkowo, kwestie i sceny takie jak "shut it down" w 4x17 albo "I'm Chuck Bass, love of her life" w 4x20 wzbudzają pożałowanie i czysty śmiech wśród fanów GG, nawet niektórzy redaktorzy wytykają to w swoich recenzjach odcinków.
coz.. wstyd,ale o tym, ze Westwick jest brytyjczykiem dowiedzialem sie calkiem niedawno bo nawet nie zwracalem na to uwagi jakos :P skoro kolejna osoba z obsady GG przyznaje, ze jest zmeczona seriale, a z tego co gdzies niechcacy przeczytalem to i aktorki grajace Blair i Serene tez o tym wspominaly, wiec moze powinni powoli konczyc serial, tak po 5 sezonie i bedzie. ale znajac amerykanskie realia, nie ma co na to liczyc :(
@MotherChucker, oj tam, ze aktorka jednej miny, ale za to jakiej ładnej :))
Typowe podejście facetów ;p
W sumie przez takie aktorki typu Leighton czy Blake nieraz z przyjaciółkami popadałyśmy w kompleksy. Za ładne są :)
Ja co najwyżej popadałam w kompleksy porównując się z Leighton, Blake kompletnie mi się nie podoba. Ani jej twarz, ani figura.
Blake też mi się nie podoba, ale faceci uważają ją za superlaskę... No i do tego w serialu zawsze tworzyli taką otoczkę, że Serena jest super i w ogóle, nieważne co założy, zawsze wygląda śwetnie, seksownie. A Blair? Musiała być w jej cieniu... Moim zdaniem za bardzo kreowali Serenę/Blake na tę ładniejszą, lepszą.
e tam, Blake nie ma doskonałej urody i to jest w niej najlepsze. Dlatego tak bardzo podoba się facetom, potrafi przyciągnąć uwagę, w przeciwieństwie do nieskazitelnie pięknych modelek na które patrzy się i zaraz zapomina.
I do tego jest niska, więc fajnie wygląda w obcasach, a Serena jak ma obcasy to wygląda na przerośniętą. ;p
No pewnie nie, bo jesteśmy dziewczynami, dlatego z ciekawości zapytalam ciebie ;p
finalowy odcinek powinien oczywiscie rozwijac pewne intrygi i przede wszystkim zasiać u widza ciekawosc na kolejny sezon. ale takiej bajki jaka wyszla w plotkarze to ehhhhhhhhhhhhh ;x blair w ciazy w dodatku pewnie z czakiem, czarli niby nie jest czarli tylko podstawiona aktorka, ktora teraz pewnie wroci do NY i bedzie bawic sie z georgina ;x dan wyjezdza z erikiem do jakiegos domu cece (?) dobrze zrozumialem ?? serena jedzie do cece.. innego jej domu, wiec znajac GG to gdzies i tak na siebie wpadna jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci. aaa no i czak z nejtem wyjezdzaja... z tego co mozna sie bylo domyslac na globusie to europa, a 'znajac GG' to pewnie jakos zahaczą Monaco, niechcacy ^^ w sumie to nie wiem co scenarzysci biora, ale powinni brac polowe tego, bo to jest jakas telenowela juz ;x chyba, ze to taki tylko moj 'męski' punkt widzenia na ten serial, serial ktory coraz bardziej rozczarowuje zamiast zaskakiwać intrygami... znowu sie odniose do 1-2 sezonu.. tam intrygi to byla taka akcja, ze te 40 minut z 1 odcinkiem przemijało jak chwila.. i straszna nie wiadoma co sie stanie, a teraz taka amatorka, ze nawet ja moglbym zaczac jakies bajki dla plotkary pisac :P