w dzisiejszym odc. - 6 - zauważyłam pewną zgodność z książką - mianowicie pocałunek Blair faceta z rozmowy do Yale.
cieszę się bardzo, ponieważ ten serial nazbyt odbiegał od serii książek, na której przecież powinien być oparty. :)
a tak w ogóle to co sądzicie o tym odc. ?:)
jeśli chodzi o mnie to spodobał mi się końcowy 'atak' B na S. :D
no fakt pocalunek jest... ale pytanie brzmi gdzie jest Aaron oraz starszy kochanek blair rownie z Yale :D:P
no cóż, nie można mieć wszystkiego :D
widać zapas nawiązań do książki narazie się skończył. :)
btw. naprawdę chciałabym zobaczyć postać Aarona w serialu, choć może to być marzeniem ściętej głowy ;]
Heh na scenę z walką czekałem CAŁY odcinek! A gdy się odbyła normalnie padłem xD Odcinek był fajny, jak na razie w drugim sezonie najfajniejsze były odcinki 4 i 5. Ten też był ciekawy, ale nie tak jak poprzednie ;)
wie ktoś może co w związku z napisami?
szukałam już wszędzie i nigdzie ich nie ma..
hej :) no ja tez szukam napisow.. macie?? jak tak to gdzie znalezliscie je?? albo jak bedziecie tacy dobrzy to przeslijcie mi na e-maila mada18_89@o2.pl thx :*
http://www.napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Gossip+girl+02x06&tp=Plotkara+02x06& k=
napisy :*
Napisy już są:D A odcinek bardzo mi się spodobał:D a i podobno za jakiś czas, jeszcze w tym sezonie ma się pojawić postać Aarona. Gdzieś tak czytałam:D Mam nadzieję:D A no i od czasu do czasu ogólny zarys zgadza się z książką chociaż tych wątków jest niewiele:D Ciekawe czy po 2 sezonie zakończą? Czy będą ciągli Plotkarę przez wakacje a potem może collage? Bardzo i jestem tego ciekawa, a jak na razie i tak nic nie przebije 7 odcinka 1 sezonu:D Ale 6 był całkiem przyjemny:D
mogliby jeszcze trochę pociągnąć serial. :)
jeszcze jedna seria, albo dwie, ale to już max.
niech nie popełnią błędu, tak jak było z oth. :D
7 odc. 1 serii? tak, zdecydowanie!
Blair + Chuck <333333333
ps. kogo wyobrażacie sobie w postaci Aarona? :>
Szczerze mówiąc nie mam takiego jednego kandydata, ale może lepiej żeby to był nieznany, ale zdolny aktor. I dobrze by było jakby był podobny do tego z książki. Chociaż on (bo np. Vanessa w ogóle mi się nie kojarzy z Van z książki:P)I wolałabym, żeby miał te swoje dredy, był wegetarianinem i w ogóle:P
taak, i palił ziołowe papierosy (o ile dobrze pamiętam) :)
Vanessa to zupełnie inna postać, nie ma chyba nic wspólnego z tą z książki. no może tylko imię xD
;*
No mógłby być taki fajny nowy:D
A no właśnie vanessa to ktoś inny nawet autorce się podobno nie podoba...
Odbiegając od tematu, to tak sobie wyobrażałam książkową V. przed ścięciem włosów ;). A co do Aarona, hm. Oby to był ktoś nam nieznany, proszę ;>.
ja V. sobie kompletnie inaczej wyobrażałam :)
- buntowniczka chodząca w ciemnych, szerokich bojówkach i zwykłych koszulkach.
a tu mamy kolorowo ubranę Vanesse chodzącą na obcasach, z pięknymi czarnymi lokami :D nijak ma się do postaci z książki.
A skąd Aaron ma być w serialu skoro Lily jest z Bartem, a nie Cyrusem? Chyba, że to będzie jakiś koleś ze szkoły albo coś takiego... Chociaż to już nie ten sam Aaron ;)
>SPOILERY<
http://www.youtube.com/watch?v=JH-k_WTfFJs&feature=related
Zdjęcia Sereny i... Aarona Rose ;) Tylko szkoda że on nie jest książkowym Aaronem, ale dziwne byłoby spodziewać się tego ;)
http://www.youtube.com/watch?v=btH0xgMig88&feature=related
Nate i Jenny całują się! Odcinek 2x08 albo 2x09, tu też zgadza się z książką... No i nowy wizerunek Jenny, trochę zbyt nagle jak dla mnie ;P
ale przecież Aaron to był syn nowego męża Eleanor, nie Lilly :)
więc jest to jak najbardziej możliwa do pokazania postać ;)
/ o boże, nie cierpię postaci Jenny, strasznie mnie ona irytuje :| a i Nate w serialu troche taki cipkowaty.
chociaż narazie nie zanosi się na jakiś romans Eleanor, chociaż kto wie.. w tym serialu może się wszystko zdarzyć ;)
a pocałunku Nate'a i Jenny nie skomentuje ;| nie lubie tej dwójki, Jenny strasznie mnie irytuje, a Nate taki cipkowaty w tym serialu. poza tym podobno kilka odc. temu jeszcze zależało mu na Vanessie..