PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=752792}

Po prostu Maria

Simplemente María
2015 - 2016
6,8 301  ocen
6,8 10 1 301
Po prostu Maria
powrót do forum serialu Po prostu Maria

Mnie bardzo przypomina telenowelę "dzikie serce",przynajmniej po tym premierowym odc :)

ocenił(a) serial na 5
november7_rain7

Jak narazie szału nie ma, przewidywalna fabuła. Czekam na kolejne odc., może się poprawi. Nie podoba mnie się tylko że znowu Jose Ron gra pierwsze skrzypce, wygląda jak by lustra nie miał..

ocenił(a) serial na 5
Biedrona112233

Ta i znowu miłośnik koni :P Trochę za dużo dzieciaków w tym 1 odcinku było.

ocenił(a) serial na 1
Biedrona112233

No właśnie w tym rzecz, że nie pierwsze skrzypce...

ocenił(a) serial na 5
KingusVic

No cienko to widzę. A kto gra antygonistów ? Na szczęście oglądam Moje serce bije dla Loli więc jakoś przełknąłem te 2 odcinki mimo że nic szczególnego się nie działo.

ocenił(a) serial na 6
november7_rain7

Straszna gra aktorska protki, jej miny i sztucznosc az raza w oczy! Takiego badziewia nie widzialam nigdy... Az sie dziwie ze Ron zgidzil sie tam zagrac. Ogolnie nota najnizsza... Serial porazka, chyba ktos chcial przyoszczedzic...

ocenił(a) serial na 1
Carolinex6x

Zgadzam się. Ta aktorka aż mnie drażni tą swoją grą, nie idzie na to patrzeć. Nawet Jose Ron mnie nie przekona. Serial żenada. Obejrzałam fragment finałowego odcinka i zdecydowanie dziękuję.

ocenił(a) serial na 6
KingusVic

Z ciekawosci teaz az zerkne... Ale ogladac tego na pewno nie bede bo szkoda czasu.

KingusVic

Mnie też ta aktorka denerwuje, ma jakąś taką straszną manierę :/ Ciężko się ogląda.
Nigdy tego nie robię ale też podejrzałam dziś na youtube co będzie w finale i jestem zdziwiona, bo jednak po tym początku spodziewałam się innego zakończenia

AgaJot85

na razie nic się ciekawego nie dzieje

ocenił(a) serial na 7
AgaJot85

Prawda,mnie też nie odpowiada ta aktorka. Ten jej uśmiech... masakra,strasznie sztuczny.
Czytałam w "świat seriali",że podobno była ciężka we współpracy na planie.

A Jose Ron...zakochałam się :).

ocenił(a) serial na 7
AgaJot85

A gdzie można znaleźć finałowy odcinek,jakiś link podasz? :)

november7_rain7

ja szukałam na youtube, wpisałam simplemente maria final capitulo i wyskoczyło mi kilka filmików :D

ocenił(a) serial na 5
KingusVic

Obejrzałam drugi odc.i już wiem że kolejna klapa.. Jakoś ostatnio im tę seriale nie wychodzą, znowu połączyli kilka telenowel w jedno i dzieło gotowe. To wszystko już było.. :// Nudaa.. Oby po Mojej nadziei dali coś lepszego bo przyjdzie umrzeć z nudy.. Albo niech dadzą jakąś powtórkę, np.Nieposkromiona miłość albo Prawdziwe uczucie. :)

Biedrona112233

Ja też jestem zawiedziona... Obsada tutaj to jakaś porażka biorąc pod uwagę różnice wieku postaci i grających ich aktorów. Postać Marii nie dość że aktorka jest za stara żeby grać 18 latkę to jeszcze zachowuje się jak nienormalna, znowu taka mimoza co sobie poradzić nie umie i tylko wyje i wszyscy robią z nią co chcą. Kolejnym przegięciem była Arleth Teran, którą robią chyba na nastolatkę tym ubiorem (niestety wygląda to śmiesznie w jej wieku) i Ron jako "niepoprawny student", aż parsknęłam śmiechem jak tatuś mu krawat zakładał... prawda jest taka, że mogli zatrudnić dwa komplety aktorów, młodszych do tych wcześniejszych scen z przeszłości i starszych do tych scen "po latach" bo jak na razie wygląda to komicznie. Ron jest ogólnie strasznie przereklamowany i ciągle gra to samo, aż mi się oglądać odechciało jak go tu znowu zobaczyłam, a sama telenowela jak wyżej już napisano jest strasznie głupia i infantylna, już sto razy widziałam tą fabułę tylko w innym wykonaniu. Mogliby dać powtórkę Otchłani Namiętności, tam się przynajmniej ciągle coś działo...

ocenił(a) serial na 5
Biedrona112233

Racja nuda od poczatku Tak jak dzikie serce a ta aktorka slabo gra i wyglada narazie Tak przecietnie. tej mojej nadziei nie ogladam bo nie lubie takich seriali o zakonnicach i ksiedzach to porazka moim zdaniem ale ta glowna protka zakonnica to piekna dziewczyna a tu dali takie cos

ocenił(a) serial na 6
Biedrona112233

Lepiej zeby nie bylo powtorek ale fakt lepsze prawdziwe uczucie niz taki badziew jaki zaserwowal nam na jesien tv4. Moja nadzieja wkrotce sie skonczy, nie bedzie co ogladac...

ocenił(a) serial na 5
Carolinex6x

no telka kiepska ale można się pośmiać.

november7_rain7

Jak narazie słabo. Pierwsza telenowela która od początku wypada tak słabo. Jak dotąd wszystkie telki jakie oglądałam na początku mocno wciągały od pierwszego odcinka i co najwyżej w trakcie robiły się słabsze. A tu 3 odcinki i już tandeta

ocenił(a) serial na 7
malga927

Podzielam po części wasze zdanie. Laska ledwo poznała Alejandra a już wskoczyła mu do łóżka.
Ah...

november7_rain7

A niby taka cnotka. Narazie telka wypada bardzo słabo. Ale może jeszcze się rozkręcić.

ocenił(a) serial na 6
malga927

Macie rację, niestety
Najbardziej komiczne to, że po latach 30 letni aktor będzie grał syna swojej 34-letniej u. Najgorsza telenowela jaką mogli zakupić, ale no cóż, Dzikie serce też nie było wysokich lotów a miało super oglądalność. Widocznie my Polacy jesteśmy zadowoleni z oglądania takich gniotów.

Uwaga spoiler:
Cieszę się że główna bohaterka nie będzie na końcu z Jose Ronem bo tego już by było za wiele.

Koniec końców musimy wytrzymać gdzieś do marca na coś lepszego. Na szczęście nie ma to zbyt wielu odcinków.

ocenił(a) serial na 6
olga_skubana

34-letniej matki
Sorki...

Ja liczyłam na Que te perdone Dios, La sombra del pasado lub A que no me dejas....
Ale no cóż

olga_skubana

Tez bym wolała Que te perdone dias , La sombra del pasado, A que no me dejas albo Pasión y poder. Wiesz może w którym odcinku ona się zmieni ?

ocenił(a) serial na 6
Roxi_w

Wiem, ale może załóżmy temat spoilery, bo nas tu zlinczują ;)

olga_skubana

Tak lepiej założyć

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

Pod tym względem serial będzie przypominał "zakazane uczucie" gdzie protka też była nie z tym co trzeba.
A szkoda,bo wolałabym,żeby była właśnie z Alejandrem.

ocenił(a) serial na 5
november7_rain7

Ano ja się już dowiedziałem o tym, że z nim nie będzie przed poniedziałkiem. Kiedy szukałem wiadości o tym serialu no to ktoś się wygadał,że on nie powinien być pierwszy w kolejności bo nie bedą razem. A szkoda bo bym sobie myślał ciekawe z kim będzie. Ale na pierwszy rzut oka jak to oglądam to widać z kim będzie. Ten drugi jest tak nieskazitelny. A zazwyczaj w każdej telenoweli taki typek jest głównym protem. A taki typek jak ten Alejandto jest antagonistą.

november7_rain7

A ja właśnie jestem zadowolona,ze będzie z Crstobalem.

ocenił(a) serial na 5
november7_rain7

Kurcze to oni już ten teges? :D a zawsze trzeba było czekać i czekać.. A taka z niej nieśmiała panienka była co tylko siedziała obok jednego mężczyzny, swojego ojca a parę chwil później siano zaliczyła. Oczywiście nie wiem gdzie to się zdarzyło ale widziałam zapowiedz. Tandeta. :D ciekawe kiedy się dowie że jest przy nadziei..

ocenił(a) serial na 7
Biedrona112233

Już się dowiedziała :)

ocenił(a) serial na 5
november7_rain7

Ta najlepsze było jak mówiła Alechandrowi. komicznie to wyglądało siedział jak tępy i się nie domyślił. A ona przecież jesteś lekarzem :P