Masakra, nie mogli dać jakiejś ładniejszej, grającej naturalniej aktorki? Ta cała Claudia-czyli Maria to totalna porażka, gra strasznie irytująco, a do tego ta gęba, śmiać mi się chce, że do tego 18latke jak ma 34lata co w jej wypadku widać...Biedny Jose Ron, szkód, że nie mógł zagrać z kimś innym.
Bo większość filmu będzie się opierać na późniejszych latach, gdzie Maria jest dojrzała kobietą. Mimo to gra beznadziejnie. Tak irytującej i głupiej telenoweli jeszcze nie widziałam.
Myślałam, że skoro na poczatku jest z tym studentem to na końcu też tak będzie ;) zazwyczaj tak jest w tych telenowelach, a tu jednak bedzie inaczej
Z tym fernandem valencia bedzie? On tez do niej nir pasuje ale cos mi sie tak zdawalo ze z nim bedzie bo czytalam skrot tutaj na fw
Mimo to mogli dac Np gretel valdez czy inna ktora wyglada mlodo przynajmniej a pozniej postarzyc to juz nie problem zmienic makijarz fryzure itp. Klapa totalna nawet taka brzydka nie jest jak zrobili z niej taka wiesniaczke to porazka hehe moze inna aktorka by nie wziela jakiegos koguta do reki. No ja bym nawet nie wziela nawet gdyby mi miliony zaplacili i wy pewnie tez nie :)
Czy to nie jest czasem remake telenoweli z lat osiemdziesiątych, gdzie główną bohaterkę grała Victoria Ruffo?