PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=752792}

Po prostu Maria

Simplemente María
2015 - 2016
6,8 301  ocen
6,8 10 1 301
Po prostu Maria
powrót do forum serialu Po prostu Maria

J.W
A więc tak:
1) Claudia, ex przyjaciółka Lucii. Najwidoczniej dziewczyna nie rozumie słowa nie, bo non stop łazi za JP. (Naprawdę mogłaby sobie już darować).
2) Enrique - o jak nie mogę znieść tego faceta!!!!!!!! Te jego teksty, że Maria padnie mu do stóp!!!!!!!! Gdy się dowie co zrobił jej na pewno mu nie padnie do stóp!!!!!!(Swoją drogą środkiem usypiającym nie zdobędzie Kobiety )
3) Maria - Ja nie mogę to tak naprawdę ciężko pomyśleć, że skoro nic nie pamięta to znaczy, że niczego nie było!!!!!!! A Enrique, miał czas ubrać się w szlafrok i rozebrać Marię, aby Pina zobaczyła tę scenę!!!!!(tak łatwo uwierzyła temu facetowi, któremu zależało na rozwaleniu małżeństwa)
4)Cristobal - ledwo się z Marią ożenił, a już się rozwodzi!!!!!!!!!!! Ciekawe czy gdyby byli ze sobą 30 lat, i coś takiego by się stało też by zażądał rozwodu? Widać jak mu zależy na Marii!!!!(powinien to wyjaśnić, dobrze chociaż że dał po mordzie Enrique)
5)Pina i Laureano - swoją drogą migliby już rozwiązać problem z dzieckiem Pina nie potrzebnie wmawia mężowi że planuje go zradzić!!!!!!!!!!!
A co Wy o tym sądzicie?

Klaudi78

Myślę podobnie, zwłaszcza Claudia i Enrique,dodałabym jeszcze tego lekarza Rodriga, lata za Marią chyba bardziej niż Alejandro, który widząc Marię z Cristobalem odpuścił no może teraz zobaczył szansę,chyba dlatego że ją nadal kocha, mają dorosłego syna, ale i tak bardziej ma się do przyjaźni niż do czegoś więcej... a Rodrigo cały czas robi sobie jakieś nadzieję jak Dolores z Cristobalem wcześniej.

anka_ka

Zapomniałam jeszcze o jednej osobie -Gustavo 'Tavo', brak słów na niego, pomimo tego co zrobił on nadal nie widzi problemu i bawi się jakby zapomniał,że w drodze dziecko,przecież nadal jest mężem Coral, rozwodu nie mieli a on 'hulaj dusza,piekła nie ma'. Coral powinna o nim zapomnieć i dać szansę innemu, widzę ją np.z Diego,byłaby z nich świetna para, on na pewno pokochał by jej dziecko jak swoje, ale zobaczymy co nam scenarzyści wymyślą...

ocenił(a) serial na 5
anka_ka

Masz rację Tavo też jest wkrzający. Okej, był w łóżku z inną. Dobra, poleciał do Meksyku, a kiedy Coral mu nie wybaczyła, stwierdził, że "jak nie Coral, to jakaś inna, wszystkie na niego lecą". A i uważam, że z tym ślubem się pospieszyli, bo Tavo wyjeżdżał cały czas, mógł znaleźć sobie jakąś pracę w kraju. Nie wiem co wymyślili scenarzyści, ale Diego nie byłby złym kandydatem dla Coral. Tylko, że ona wciąż kocha Tavo, tak samo jak Maria Cristobala. Rodrigo też miejscami bywa wkurzający, ale sądzę, że on nie zrobiłby tego co Enrique. Naprawdę i ten człowiek myśli, że Maria mu wskoczy w ramiona (chyba jest z nim coś nie tak). Dobrze, że Vanessa wkroczyła do akcji i nagadała hrabinie o Marii (co prawda źle mówiła o Marii, ale tym lepiej dla Marii).

Klaudi78

Tak Coral kocha Tavo w końcu to jej pierwsza miłość, wzięli ślub po tylu latach no i niestety ich związek przeszedł próbę, w sumie mogli chociaż razem wyjechać i sprawdzić jak to będzie ale Tavo zachciało się kariery i sławy..
Rodrigo w porównaniu do Enrique nie jest zły jednak nie zmienia to faktu że obaj są irytujący a ten drugi okazał się kanalią, niby 'hrabia' ale to tylko status. Tak Vanessa znowu dolała oliwy do ognia a najlepsze to jest to,że Maria dopiero co się osiedliła w nowym miejscu, nie ma tu znajomych czy bliskich oprócz JuanaP. Enrique czy Palomy a tu hrabina spotyka nieznajomą kobietę która przypadkiem zna Marie i wierzy w każde jej słowo -absurd totalny no ale to telka

ocenił(a) serial na 5
anka_ka

Mogli wyjechać razem ale Coral tęskniłaby za mamą i dziadkiem, a poza tym Tavo praktycznie cały czas by pracował więc, to też nie przeszłoby próby. Zgadzam się, że Rodrigo jest irytujący - powinien się pogodzić z tym, że między nim a Marią nic nie będzie. Enrique - też irytujący, swoją postawą i pewną siebie czyli " uważa się za ósmy cud świata"- tak go widzę, no tak już widzę jak Maria pada mu do stóp... w jego snach. Co do Vanessy i Hrabiny - to myślę, że Hrabinie nie podoba się Maria, chce nagiąć syna do swojej woli, a tu trafiła się Vanessa, która daje jej powody by Hrabina utwierdzała się w swoim przekonaniu. Ja tak to widzę.