tego to nie wiem ale bedzie się spotykać z żonatym bedzie miał na imie rodrigo ale chyba z nim nie będzie bo on ma żone i dziecko
127-10 marca się skończy nie licząc swiąt ale nie jestem pewna ale napewno w marcu się skończy może potem puszczą Lo imperdonable
super by było
może w 80-90 któryś z tych nie pamiętam ok jak coś to jutro odpowiem bo mam limit wpisów bo konto nie dawno mam
córka Vanessy umrze, córką Vanessy będzie Lucía Arenti Rivapalacio, Arenti ma takie nazwisko Marco to czyli Vanessa wyjdzie za mąż za Marco odbierze chłopaka Esteli. córka Vaneesy będzie ta co grała Kotce Alejandra Robles Gil
tak nawet porwie marie bedzie chciała zabić maria straci pamięć bedzie u zakonic tam spotka alehandra on zabierze ją z stamtąd i potem odzyska pamięć
Ze marie bedzie chciala zabic to mnie nie dziwi, co druga telka ma taki watek ale zeby wlasna corke zabic to juz grubo polecieli ze scenariuszem....
Benito z Włoskiej narzeczonej, który tu będzie grał syna Marii i Alejandrama 30 lat a Maria 34 lata
Conajmniej 20!
Bo potem syn Marii też będzie miał swoje dziecko
A Maria urodzi córkę, którą będzie mieć z Cristobalem
Vanessa będzie świriwać tak na poważnie chyba od momentu gdy dowie się, że jest adoptowana i jak to we wszystkich serialach bywa jest córką służącej.
To będzie dla niej cios
Zamorduje ojca Alejandra, porwie Marię, postrzeli Cristobala, będzie podła dla swojej córki, będzie chciała udusić dziecko Magdaleny i wiele innych...