Właśnie po raz drugi obejrzałam I sezon i zastanawiam się czy wypuszczą w ogóle drugi:( Chciałabym wiedzieć co będzie dalej!! Jeśli macie jakieś info, to byłabym wdzięczna:)
Ło Matko! Wiesz ile razy już tą kwestię tutaj podnoszono, pytano, błagano i lamentowano?
Przejrzyj listę tematów, na pewno znajdziesz zadowalającą Cię i wyczerpującą odpowiedź. Mnie się już nawet nie chce pisać po raz któryś tam co i jak w tym temacie...
W każdym bądź razie, nadzieje na II sezon jakieś są...
Vampire solidarity: Rah! Rah! Rah! :
Z tego, co mi wiadomo, nie ma żadnych potwierdzonych informacji, tylko i wyłącznie ploty.
Mimo wszystko, teraz jest boom na wampiry, więc może jednak zrobią ten 2 sezon?
Gdzieś w liście tematów znajdziecie podpowiedź co do tego, ostatnio pojawiły się bowiem informacje, że szanse na produkcję drugiego sezonu są... może nawet duże... poszukajcie tutaj linków do polskiej i 2 angielskich stron dotyczących ML.
Czy to ploty, same się przekonacie...
Alex ma nowy projekt więc na razie marne szanse że zrobią 2 sezon.
http://www.filmweb.pl/Wampir+z+%22Pod+os%C5%82on%C4%85+nocy%22+zostanie+hawajski m+detektywem,News,id=58152
i zgadzam się z pati_s00 na razie nie ma żadnych potwierdzonych informacji. to że producenci rozmawiają na tan temat nie znaczy że następna seria zostanie nakręcona. ja będę się ciszyć jak już oficjalnie potwierdzą powstanie 2 sezonu