Czy warto obejrzeć ten serial mimo, że skończyli emisję po 16? Słyszę/czytam pochlebne opinie, ale nie chcę się wciągać w coś co skończy się tak nagle i mogę żałować, że zaczęłam :P Także proszę o radę w tej sprawie.
Jak zaczęłam to oglądać na AXN, to nie wiedziałam, że to takie krótkie. Jak się dowiedziałam, to pomyślałam to samo co Ty, ale już mnie wciągneło. ;) I warto było! W prawdzie "trochę" wkurzające jest czekanie i myślenie - "nakręcą nie nakręcą i kiedy puszczą", ale na prawdę warto. Serial świetny, wciągający i dobrze grany. POLECAM!!!
Pozdrawiam i miłego oglądania ;)
warto!;)ja zaczęłam oglądać ze względu na aktora grającego Josefa;] ale cały serial mnie wciągnął;) i nie żałuję.
Warto!!! Szczerze jest to mój ulubiony serial!
Jak większość jego fanów rozpaczam na temat zakończenia go na 16 odcinku, ale warto było i nie żałuję...
Więc gorąco Cię zachęcam;)
Vampire soliday rah rah rah!!
Od 2 stycznia serial będzie leciał na Jedynce...
Chyba jednak obejrzę, a potem będę rozpaczać, że się skończył.
Nie wierzę?!?!? Będzie na jedynce? SUPER!!! Wreszcie sobie nagram (video nie łapie mi AXN). Ciekawe tylko czy nie spaprzą tłumaczenia. Jedynka ma jeszcze lepsze pomysły niż inni...
Pozdrawiam wszytskich fanów wampirka ;
bomba. tylko żeby faktycznie tłumaczenia nie spi...... bo to na AXN było fatalne!
jak widzę na temat tego serialu wypowiedziały się same damy... czy jest to serial również dla facetów? Proszę o opinie również męską cześć filmwebowców.
Mnie się względnie podoba. Bez głębokich treści, bez szczególnie rozbudowanych rysów psychologicznych postaci. Ot, dobry serial kryminalny z dodatkowym smaczkiem w postaci wampira jako detektywa. Jeśli ktoś jest fanem i znawcą "World of Darkness" (Świat mroku) - jednego z systemów RPG i w ogóle "wampirofilem":) to może się czuć nieco zawiedziony, bo występujące w serialu wampiry niewiele mają wspólnego z doskonale w/g mnie przedstawionych i opisanych w "Vampire: The Masquerade". Postaciom z serii powieści Anne Rice również nie. Przez jednak sam wzgląd na niezłą fabułę serial jest godny oglądania. Szybkie samochody, piękne kobiety, trochę przemocy, zło vs. dobro - wszystko, co trzeba facetowi do miłego spędzenia trzech kwadransów przed ekranem. Obejrzałem co prawda tylko trzy odcinki, ale jest ok.
Pozdrawiam