Słyszalam, że w końcu mają nakręcić 2 sezon! Nie wiem tylko czy dalej pod szyldem CBS, ale to już nie ważne. Ważne, że będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
Himi... a ja myślę, że wykombinowałaś niezły żart na 1.04, wiadomo... Prima Aprilis dziś... choć szczerze przyznam, że bardzo bym się zawiodła gdyby moje podejrzenia się potwierdziły... ;
Mam cały czs cicha nadzieje ,że to prawda ale podejrzewam że to żart 1.04........;
Link poproszę. Też mam taką nadzieję, iż to nie jest kolejny April Fools' Day joke. Vampire you know what.
Gratuluję Haruka... Dobrze myślisz. ;[
Jeżeli „pomidor” = Prima Aprilis, no to Victor pierwszy zgadł. ;[
Też chciałabym, żeby to była prawda. Ale cóż...
Fajnie że chociaż 1 sztuka dała się wkręcić. ;] Nie martw się Hope, też bym się nabrała.
A Regis jak zawsze ostrożny...
Gratuluję Haruka... Dobrze myślisz. ;[
Jeżeli „pomidor” = Prima Aprilis, no to Victor pierwszy zgadł. ;[
Też chciałabym, żeby to była prawda. Ale cóż...
Fajnie że chociaż 1 sztuka dała się wkręcić. ;] Nie martw się Hope, też bym się nabrała.
A Regis jak zawsze ostrożny...
Vampire solidarity Rah! X3
ażdy chyba na początku dał się wkręcić bo w końcu wszyscy z nas mażą o 2 seri.....
Ale cóż nadzieji i tak nie trace......;
też przez chwilę zapomniałam, iż dzisiaj Prima Aprilis... szkoda, że to tylko kawał, a może nie, nie tracę nadzieji...
A co innego miałam wymyślić? Może, że wampiry przyjeżdżają do Polski. Ale w to to by juz nikt nie uwierzył... Dlatego padło na sezon 2. ;
Kurcze, boję się wyjść z domu. Jeszcze ktoś mi się na szyję żuci. I to z kłami! ;
Nie popadajmy w paranoje....
Do wszystkiego trzeba mieć dystans nawet do najukochańszego serialu.....
Vampire solidarity: Rah! Rah! Rah!
Himeko i tak wiadomo, że jestes jedną z najsilniejszych więc z taką delikwętką dasz sobie w zupełności rade......
Jak juz wspominałam trzeba mieć do wszystkiego dystans.....;
Tego nikt nigdy nie wie......
No cóż był to tylko żart Prima Apilisowy.......;
Dzięki Eternal. Rozumiem, że w razie ataku dhampira i wampira mogę liczyć na Twoje pomocne kły? ;
Hej, hej, Regisie I. Dlaczego nie ma jeszcze wpisów dotyczących odcinka 14? Czekam, i czekam, i czekam a tu nic.