Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

Jest mała pomyłka w nazwisku słynnego Josefa... To nie jest Konstantin tylko Kostan (w 10 epizodzie na początku pisze na budynku gdzie znajduje się jego biuro choćby)

ocenił(a) serial na 8
martinajp

Błahaha,rzeczywiście,nie zauważyłam póki nie została zwrócona uwaga:)

martinajp

Tak wogóle to szukam Soundtracku z tego serialu (niektóre piosenki były naprawdę niezłe), niestety mam odcinki bez końcowych napisów i lipa;/ Ma ktoś może??? Wystarczą tytuły. Byłabym naprawdę wdzięczna.

ocenił(a) serial na 7
martinajp

http://www.filmweb.pl/topic/1077371/ponad+50+utwor%C3%B3w+z+serii.html

ocenił(a) serial na 9
martinajp

Małe sprostowano – Joseph chyba. ;

Himeko

w ostatnim odcinku jest napisane JOSEF KOSTAN. tak jest na tej licie wampirów z LA, którą dostał Talbot...

silence_is_the_enemy

no rzesz oczywiście liście nie licie :/ swoją drogą postać Josefa jest moją ulubioną :D podoba mi się dużo bardziej niż Mick, bo nie do końca jest pozytywna :D z jednej strony ten sarkazm, ironia, pociąg do krwi i imprez a z drugiej jednak zdolność do prawdziwej, bardzo emocjonalnej i namiętnej miłości :D lubię, kiedy bohater ma taką różnorodną osobowość ;D

ocenił(a) serial na 9
silence_is_the_enemy

Dzięki za info. ;[ Oglądałam ten odcinek tylko raz na AXN i nie do końca zlokalizowałam pisownię.
Do mnie też Josef bardziej przemawia niż Mick. Język ma tak samo ostry jak kły i nigdy do końca nie wiadomo jaki numer wywinie. :]

Vampire Solidarity Rah! Rah! Rah! :

Himeko

Uwielbiam Josefa.
Tak, na nazwisko ma KOSTAN, a KONSTANTIN to była 'pierwotna' nazwa, jeszcze zanim do obsady dołączył Jason Dohring (początkowo miał go grac ktoś inny).
Co do piosenek:
The Used - The Bird and The Worm
The Fray - Look after you
The Kin - Together
The Bravery - Believe
The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel
Maroon 5 - Can't stop
Gavin Rossdale - Love remains the same
Fauxliage - Let it go
Evanescence - My immortal
Duran Duran - Hungry like a wolf
Celine Dion - Taking Chances
Bif Naked - Lucky
Blue October - Calling you
Miłego słuchania :)

ocenił(a) serial na 10
martinajp

Także uważam, że Josef jest dużo fajniejszym wampirkiem niż Mick! To prawdziwy charakterek! Bardzo interesująca i różnorodna postać!