Ponieważ na innych topicach jest bajzel jak nie wiem co, to robię nowy. A co mi tam. Nie będę się przekopywać przez rózniaste posty, żeby znaleźć ten, na który odpowiadam. ;
Himi, wielkie dzia dla Ciebie za tę obszerną odpowiedź. Też miałam chęć na utworzenie nowego topicu na ten temat, ale jakoś tak zeszło i po prostu byłaś pierwsza ;
Otóż ja pojawiłam się tutaj 14 marca o godz: 17:45 (prawdopodobnie, bo może wcześniej też coś napisałam), gdy zapomniałam obejrzeć odcinka 11. i od tego momentu wchodzę tutaj codziennie ;]
VSRRR!
Ja na pewno zostane..... Mam taką nadzieje...... Ja jestem tu od niedawna a z tego co widziałam z tych którzy tu bywali najczęściej i najwcześniej i nadal tu sa byłaś ty Himeko.... Jeśli sie myle to przepraszam, ale tak mi sie wydaje.....;
Ad Haruka. No to Cię wygryzłam. Nie wiedziałam, że chciałaś zrobić temat. Mam nadzieję, że się nie wkurzyłaś. ;
Himi, daj namiary gdzie mam przesłać Ci rzeczoną piosenkę.
Postaram się odpisać Ci jak najszybciej ;
Poszperałam w tematach i wyszło, że zaczęłam pisać 8 marca.
Zatem dziś mija mi pierwszy miesiąc na forum (100 lat, 100 lat itd. ;) ).
Serię ML mam już dawno za sobą, a nadal tu jestem, więc raczej nie zniknę po emisji na TVP (chyba, że naglę zapragnę znów zaznać śmiertelności - co raczej narazie mi nie grozi).
Uzależniłam się od forum.
Vampire solidarity rah rah rah!!! :
I jeśli jeszcze zostanie mi trochę tego szajsu z zielska, hehehe
Ma toto wzięcie nie powiem.....
Vampire solidarity: RAH! RAH! RAH!
Let the ML live its undead life.
powiedzcie mi moi drodzy jest jutro odcinek moonlight? jesli tak, to o ktorej godzinie?
Z tego co wiem to raczej jutro nie ma a nie wiem czy za tydzien bedzie...
Vampire solidarity rah! rah! rah!:
w tym tygodniu nie ma, jest za tydzień o 22.45
Vampire solidarity rah! rah! rah!:
Jutro to sobie o tej porze możesz obejrzeć koty w Koloseum.
Jakby ktokolwiek jeszcze oglądał te transmisje dla moherów;
Musze cie zmartwić bo nasza słynna 'moda' leci jutro i do tego 2 odc.
PS. Też tego nie lubie.... ;
Jakby zdjęli „modę” – chocby na święta - to na tvp napadłoby stado rozwścieczonych babonów. Sama znam 2 albo 3 ofiary, co to oglądają. Dziwię się, że po tylu odcinkach jeszcze wiadomo o co w tym chodzi. Chyba że co 50 odcinków jest powtórka „co bylo w poprzednich”. ;]
Witam wszystkich...no no widzę, że Wy rzeczywiście już tutaj od dawna, cóż dobrze że są wśród nas weterani.
Moda na sukces...macie na myśli film, w którym osoby przez 5 odcinków wychodzą z pomieszczenia, bądź lecą samolotem w jedna stronę?
I to jutro leci a ML nie?!
Śmiechu warte!
Cóż Ty możesz wbić kły ja mogę jedynie się śmiać z głupoty ,,odpowiedzialnych"
dzieki za odpowiedz. Ale jednak tvp nie jest az tak debilne skoro wpadlo na wlaczenie do programu ML i za to jestem im dozgonnie wdzieczna :) pozdrowienia