Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

który z aktorów grajacych w MOONLIGHT podoba wam sie najbardziej?? Na punkcie jakiego meżczyzny z tego serialu straciłyście głowę ladysss?:):) xDD

ocenił(a) serial na 7
alh

tam tracić głowę od razu...z Micka smaczny kąsek nie powiem,
ma "to coś, z takim czymś bez takiego czegoś" ;)

ocenił(a) serial na 10
Bulvie

Mick jest oczywiście ok, ale to Josef jak dla mnie jest the best.

alh

Jeden i drugi:) Obaj są świetni. Mick taki opiekuńczy, odpowiedzialny, rzecz jasna przystojny. Josef ma specyficzne poczucie humoru, rozbroił mnie odcinek w którym było o tej lasce co się ,,zawiesiła" jak ja chciał przemienić. To było romantiko. Josef wygląda młodziej od Micka. Cgyba nie potrafiłabym wybrac tylko jednego:

ocenił(a) serial na 7
sloneczko890415

Przepraszam, że przeszkadzam w pogaduchach, ale TEN odcinek to już dziś;

ocenił(a) serial na 10
alh

po prostu obydwoje są cuudowni ;p ale najbardziej podoba mi się fryzura Mick'a ;pp

ocenił(a) serial na 10
alh

oczywiście, że Mick, choć Joseph też niczego sobie ;D
ale gdybym miała wybrać to Mick'a ;))

ocenił(a) serial na 10
alh

Hmmm.... Każdy z tych wampirów ma to coś w sobie. Joseph to specyficzne poczucie humoru i ten charakterek, a Mick to spojrzenie i romantyczność. Moim zdaniem obaj są sweet ale to Mick jest najlepszy i bardzo przystojny:)))

Ester1616xd

Oczywiście, że Joseph, chociaż Mick to też niezłe ciacho...

ocenił(a) serial na 9
paulinka_rbd

najpierw Josef (za ostry jak kły język, miny i wszystko inne) potem Mick (za wszystko) ;

ocenił(a) serial na 6
Himeko

Mick jest fajny i bardzo przystojny,ale w moim wypadku całkowicie Joseph:)Charakterek,wygląd,poczucie humoru,i wbrew pozorom (odcinek o tej jego do połowy przemienionej dziewczynie)bardzo romantyczny charakter.Dla mnie ideał;P

alh

Widzę, że tu same fanki Josepha i Micka, co jest oczywiście jak najbardziej zrozumiałe - jakby to powiedziała pewna znana postać: "oczywista oczywistość"... zastanawia mnie jednak fakt, że nikt jeszcze nie wspomniał o Joshu... czy ograniczyliście się tylko do wampirków z Moonlight całkowicie ignorując ludzików?
Zastanawia mnie to... nie to, żeby mi się specjalnie podobał ten śmiertelnik, ale przecież każda potwora znajdzie swojego amatora, prawda? Nikt tu nie ubóstwia Josha? Dziwne dość...
Hmm... czyżby przy wampirach każdy człowieczek wymiękał?

ocenił(a) serial na 7
haruka13

hmm Josef górą...
nie tylko Josh ;) Ben i Carl też przyciągają...

ocenił(a) serial na 10
alh

Dla żadnego ale Mick jest cudny. Świetnie wygląda z bardzo krótkimi włosami. Niezły aktor.

ocenił(a) serial na 8
lady_vampire_

Mick jest bardzo uczuciowy itd.. oczywiscie sexowny to on jest i gdy sie usmiecha to traci sie głowe... jednakże.. ja uwielbiam Josefa.. jest taki niepowtarzalny .. dla niego bym mogla stracic glowe ;PP

ocenił(a) serial na 10
LadySelene

Jak dla mnie ma za wąskie usta. :D A Mick ma takie... w sam raz.

ocenił(a) serial na 10
alh

Tylko dla Josefa mogłabym stracić głowę.
To jego postać przykuła mnie do tego serialu.

Ale Mick też jest niczego sobie...

ocenił(a) serial na 9
alh

Hmm, ile traci głowę dla Josefa i Micka… A która by straciła trochę krwi? ;

ocenił(a) serial na 9
Himeko

Josef jest wredny a to tak naprawdę wszyscy lubią wkońcu tak naprawdę;D

ocenił(a) serial na 7
Himeko

A dla Regisa:

ocenił(a) serial na 9
Hominus_nocturnus

Głowę czy krew? ;

ocenił(a) serial na 7
Himeko

Hmmm najlepiej oba naraz:{
Totalne ocipienie.

ocenił(a) serial na 9
Hominus_nocturnus

Głowę ostatecznie poświęcę. Z krwią gorzej... ;]

ocenił(a) serial na 7
Himeko

Vshrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Vshrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

ocenił(a) serial na 9
Hominus_nocturnus

No ja do Ciebie z takim poświęceniem, a Ty na mnie warczysz? Królu, litości! Niech będzie moja strata, trochę krwi upuszczę. ;

Himeko

zdecydowanie Josef :D z jednej strony pociąg do imprez, freshies, dobrej świeżej krwi, ten sarkazm i ironia a z drugiej jednak zdolność do prawdziwej, uczuciowej, pięknej miłości :D lubię, kiedy bohaterowie mają taką ciekawą osobowość i nie są jednoznaczni :D nie jest do końca postacią pozytywną i dobrą jak Mick i to jest najlepsze :D potrafi powiedzieć coś zabawnego,dobrze się bawić, zakochać ale także zabić by chronić wampirzą społeczność, dopuszcza ofiary śmiertelne ;) i o to chodzi, żeby bohater był wielowymiarowy...no i wizualnie też mi bardziej odpowiada Josef ale nie żebym teraz leciała z piskiem na Jasona Dohringa :PP aż takiej obsesji to nie mam xDD

silence_is_the_enemy

Zgadzam się z tekstem powyżej :) Josef to Josef, po prostu :) Nie starczyłoby mi miejsca na wychwalanie jego zalet. Myslę że świetnie się z Mickiem uzupełniają. Kompletne z nich przeciwieństwa, ale świetnie do siebie pasują jako przyjaciele.
Hm... nie potrafiłabym chyba wybrac jednego z nich.
A co do Josha - w 11 odcinku było mi go troszkę żal, ale nie aż tak, by był moją ulubioną postacią.

ocenił(a) serial na 7
Kasiulek__

Josh MUSIAŁ zginąć i tak się stało.
Vampire solidarity: RAH! RAH! RAH! (to też z Josefa;

ocenił(a) serial na 7
Himeko

Spokojnie, Himi - po co te nerwy?;

ocenił(a) serial na 9
Hominus_nocturnus

Nerwy? Ależ ja się nie denerwuję, królu... ;

ocenił(a) serial na 7
Himeko

Według niektórych konwencji także afrodyzjak, a nawet NARKOTYK (dla śmiertelników oczywiście: