Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

Własnie znalazłam w necie taką oto informację:
"Z nieoficjalnych informacji wiadomo, że jedna z prywatnych stacji kablowych jest zainteresowana jego (Moonlight) dalszą produkcją!" W prawdzie info jest z dnia 16.06.2008 ale nie widziałam tego wcześniej a byłam już na tej stronie. Dla zainteresowanych link: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,5317546,Moonlight___jest_nadzieja_na_k olejny_sezon_.html

użytkownik usunięty
Himeko

o to fajnie bo ten film jets bardzo interesujący :P

a ja mam pytanie: jak sie nazywa pisoenka ktora leci w reklamowce ego serialu na axn?? please:)

ocenił(a) serial na 10
kasik_26

“Love Remains the Same” Gavin Rossdale ale nie jestem pewna na 100%

ocenił(a) serial na 10
Himeko

ale to i tak nie prędzej niż w przyszłym roku bo podobno aktorzy narazie zajęli się innymi produkcjami

wolvi24

tak to jest to dziekuje baaardzo!:)
piekna piosenka..

ocenił(a) serial na 10
kasik_26

tak to prawda piękna piosenka. polecam soundtrack do serialu

wolvi24

a mozesz mi jeszcze powiedziec jak go znalezc?;P
ewntualnie wybrac najlepsze piosenki czy cos:) bede wdzieczna!

ocenił(a) serial na 9
kasik_26

Też się piszę na info o soundtracku. ;) Znalazłam w prawdzie sporo piosenek, ale fajnie byłoby mieć wszystko ze ścieżki dźwiękowej.
Kasik_26 o jakiej reklamówce na AXN mówiłaś? czyżby mieli zamiar powtarzać Moonlighta??? Super by było. :)

Himeko

wiesz, dokladnie nie wiem bo uslyszalm tylko piosenke ktora mi sie spodobala;P ale chyba chodzilo o to ze beda nowe odcinki.. ale nie ufajcie do konca temu co mowie ;P

ocenił(a) serial na 9
kasik_26

Ufać nie ufam ;P ale mam nadzieję... Chociaż to matka głupich, ale o swe dzieci dba :)

ocenił(a) serial na 10
kasik_26

na moonlight.detective.com jest spis piosenek. ja ściągałam przez Aresa ale nie udało misie znaleźć wszystkich.może przez inne programy pójdzie ci lepiej. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
wolvi24

Tak, ale spis piosenek to nie to samo co soundtrack. Nie ma np. muzyki (saving Josh w spisach nie znajdziesz) i niektórych piosenek. Poza tym spis spisowi nie równy. Ja mam własny spis złożony z róznych spisów z różnych stron i niektóre piosenki są w jednym w innym w ogóle nie. Goodbye (Jessica Lowndes) nie znalazłam na spisie na Moonlight.detective (może przeoczyłam...) a Breathe in breathe out (Mat Kearney) nie widziałam w żadnym spisie. :)
Powodzenia w ściąganiu mi nie udało się znaleźć wszystkiego

Himeko

ok poszukam, dziki wszystkim za pomoc! mam nadzieje ze uda mi sie znalezc jak najwiecej piosenek:)

ocenił(a) serial na 9
kasik_26

Kasik, jak chcesz to mogę Ci podesłać mój spis. Pisz na himeko-m@go2.pl

Himeko

ojej! jasne, dzieki:) odezwe sie i to zaraz! jestescie wspaniali!:)