Własnie znalazłam w necie taką oto informację:
"Z nieoficjalnych informacji wiadomo, że jedna z prywatnych stacji kablowych jest zainteresowana jego (Moonlight) dalszą produkcją!" W prawdzie info jest z dnia 16.06.2008 ale nie widziałam tego wcześniej a byłam już na tej stronie. Dla zainteresowanych link: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,5317546,Moonlight___jest_nadzieja_na_k olejny_sezon_.html
ale to i tak nie prędzej niż w przyszłym roku bo podobno aktorzy narazie zajęli się innymi produkcjami
a mozesz mi jeszcze powiedziec jak go znalezc?;P
ewntualnie wybrac najlepsze piosenki czy cos:) bede wdzieczna!
Też się piszę na info o soundtracku. ;) Znalazłam w prawdzie sporo piosenek, ale fajnie byłoby mieć wszystko ze ścieżki dźwiękowej.
Kasik_26 o jakiej reklamówce na AXN mówiłaś? czyżby mieli zamiar powtarzać Moonlighta??? Super by było. :)
wiesz, dokladnie nie wiem bo uslyszalm tylko piosenke ktora mi sie spodobala;P ale chyba chodzilo o to ze beda nowe odcinki.. ale nie ufajcie do konca temu co mowie ;P
Ufać nie ufam ;P ale mam nadzieję... Chociaż to matka głupich, ale o swe dzieci dba :)
na moonlight.detective.com jest spis piosenek. ja ściągałam przez Aresa ale nie udało misie znaleźć wszystkich.może przez inne programy pójdzie ci lepiej. pozdrawiam
Tak, ale spis piosenek to nie to samo co soundtrack. Nie ma np. muzyki (saving Josh w spisach nie znajdziesz) i niektórych piosenek. Poza tym spis spisowi nie równy. Ja mam własny spis złożony z róznych spisów z różnych stron i niektóre piosenki są w jednym w innym w ogóle nie. Goodbye (Jessica Lowndes) nie znalazłam na spisie na Moonlight.detective (może przeoczyłam...) a Breathe in breathe out (Mat Kearney) nie widziałam w żadnym spisie. :)
Powodzenia w ściąganiu mi nie udało się znaleźć wszystkiego