Mam pytanie do Was, czy ktoś wie może jak się nazywa temat muzyczny, który towarzyszył scenie gdy Beth po uratowaniu Micke'a rozmyśla w swoim mieszkaniu i po chwili przychodzi do niej jej prokuratorek no i mówi, że "zgrany z nich zespół"... Jak się orientujecie to prosiłabym też o podpowiedź do kolejnej piosenki, którą można usłyszeć podczas sceny przy drzwiach, gdy Mick stoi z jednej strony a Beth z drugiej... mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi i pomożecie mi! :)
witam. Nie mogłam ogladać odcinka 4 bo byłam na balu maturalnym, ale jetsem przekonana że muzyka była ciekawa, Prosiłabym o tytuły piosenek:)
Witaj, dziękuję za szybką odpowiedź. Mój mail to: haruka13@gazeta.pl będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź, bo po kilku taktach owe piosenki mi się spodobały i chciałabym usłyszeć je w całości. Czekam na odpowiedź :) i z góry dziękuję :) Pozdrawiam wszystkich sympatyków Moonlight :)
Ta piosenka to Mazzy star - into dusty :)
Sloneczko - bale maturalne są po maturze, teraz ewentualnie mogłaś być na studniówce :P
Dziękuję Ci ślicznie, właśnie o ten motyw z gitarą mi chodziło :) moja dusza się raduje, słysząc takie brzmienie... i ten kojący, senny głos... miodzio :)
Masz racje heh to była studniówka ale bal maturalny też organizujemy i dlatego taki błąd:) Dzięki za pomoc
juz to kiedy umieszczalam na forum, ale dla leniwych raz jescze. Na tej stronce: http://heardontv.com/tvshow/Moonlight/Season+1 macie wszystkie odcinki Moonlight, jak klikniecie w interesujący Was odcinek pojawiają się tytuły piosenek i utworów instrumentalnych wykorzystanych w danymodcinku a takze opis sytuacji, w której dany utwór się pojawiał :)
Ludzie (i wampiry) wszystko siedzi na chomiku
http://chomikuj.pl/troodon/muzyka/Soundtrack/Moonlight
Życzę miłego wysysania :D
RAH! RAH! RAH!
Nie wiem jak inni, ale gdy weszłam na podany przez Ciebie link, wyskoczył mi błąd strony :( i nic nie mogę zrobić :/
hmmm dziwne, mi się normalnie otwiera.
wklejam raz jeszcze:
http://heardontv.com/tvshow/Moonlight/Season+1
Może to firewall lub bloker reklam płata figle (ale są łatwe do ubicia/sparaliżowania), więc to mały problem.
A może nie masz flasha zainstalowanego? Korzystasz z "misia" (IE) czy FireFoxa?
Widocznie jakiś chochlik pozamieniał znaki w poprzednim linku.:)
RAH! RAH! RAH!
Czy moglibyście pomóc mi jeszcze raz? Proszę! Tym razem chodzi mi o temat muzyczny, który można usłyszeć w tym samym (czyli w 4) odcinku Moonlight, w chwili gdy Beth daje się ugryźć Mickowi i on pije jej krew... bardzo mi się podobał ten motyw i jestem bardzo ciekawa cóż to jest... niestety szukałam go na dostępnych mi listach piosenek z tego odcinka, ale nie znalazłam go :( Proszę, pomóżcie...
Wydaje mi się, że to Saving Josh - Trevora Morrisa. Ciężko zdobyć ale przejrzyj forum, ktoś kiedyś umieścił linka i była tam ta muzyka. Jak nie znajdziesz, to podaj maila mam to na dysku.
Niestety nie, to nie Saving Josh, choć klimat obu utworów jest podobny :( Szukam tego motywy już cały dzień i nic z tego... Podałam swojego maila na początku tego tematu, także jakby ktoś z Was był bliżej prawdy ode mnie to proszę, podzielcie się nią ze mną.
Sprawdziłam już listę piosenek zamieszczoną przez annie_mię na filmwebie, ale go tam nie ma. Podobnie z listą, którą przesłała mi Himeko... przy czym nie do wszystkich utworów z tej listy dotarłam. Najbliżej brzmieniowo byłby wg mnie utwór Butcher Boy - I Know Who You Could Be, ale obawiam się, że to nie ten motyw... Dla ułatwienia podam Wam linka do strony gdzie możecie obejrzeć ten fragment Moonlight, moja muzyczka zaczyna się gdzieś ok. 1.30 min ale najładniej ją słychać między 2.03 a od 2.43 już można ją podziwiać w pełnej krasie... kończy się ok. 3 min tego fragmentu.
Proszę, pomóżcie mi!!! :(:(:(:( Muszę ją mieć, muszę jej wysłuchać od początku do końca! Jak prawdziwy maniak Moonlight... ;)
Oto link do fragmentu Moonlight http://pl.youtube.com/watch?v=_Bdn6I1cPzc&feature=related jeśli wiecie co to za utwór, proszę pomóżcie mi :(:(:(
haruka poszukaj w utworach Johna Frizzella on komponował muzykę do 10 odcinków w tym odc.4 Fever, więcej nie pomogę ;)
ciężko cokolwiek znaleźć :(
Buuu... :(
Z tym, że nawet nie mogę dotrzeć do jakiegoś utworu samego Frizzella! Macie jakieś namiary na tego kompozytora lub jego muzykę z Moonlight??
Heeeelp!!! Pomocy :(:(:(:( Muszę mieć ten kawałek!!! :(:(:(
Hej Mógł By Mi Ktos Napisać Co To Za Muza W Openingu tzn to co najczęściej leci na początku pliss byłabym wdzięczna
pozdrawiam
Po raz kolejny przypominam się ze swoim tematem... niestety nadal nie znalazłam drugiego utworu, którego poszukiwałam... z pierwszym nie miałam problemów, bo od razu mi pomogliście, ale widzę, że z drugim są wielkie problemy... nigdzie nie mogę go znaleźć, więc po raz kolejny zwracam się do Was... może jednak ktoś z Was jest w stanie mi powiedzieć co to za cudo można usłyszeć w tle sceny z 4 odc. Moonlight gdy Beth daje Mickowi swoją rękę i ten się w nią wgryza...??? Powyżej znajdziecie moje wskazówki co do samej sceny, link do youtube'a a nawet dokładny opis w którym momencie tego fragmentu na youtube można usłyszeć interesujący mnie motyw muzyczny...
Proszę, pomóżcie mi!