Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

Moonlight od 02.01.2009 (t.j. piątek) o godz. 21.45 na tvp 1 :) Emisja będzie co tydzień, zawsze mniej więcej koło godziny 22 :)

Josephine88

Świetnie!! Właśnie ostatnio zaczęło mi brakować Moonlight, więc sobie z koleżankami organizujemy wieczorek tylko z Mick'iem St. Johnem:D ale to dopiero po świętach..

Ale mam nadzieję, że to tłumaczenie na tvp 1 będzie jakieś normalne i Buzz Wire to nie będą Ploteczki z sieci!!!

Vampire solidary rah, rah, rah;):*

...i tak przy okazji MERRY CHRISTMAS!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Josephine88

Może dzięki temu ,że nadaje to tvp1 , to doczekamy się wydania na dvd "Pod osłoną nocy" tak jak było przy "TERMINATORze : Kroniki Sary Connor" (oba te seriale są Warnera i są już dostępne na zachodzie więc może nasz dystrybutor GALAPAGOS się postara w tym roku).

ocenił(a) serial na 10
fenix01

no fajnie by było, a oglądać będę na pewno, serial jest świetny, w każdy piątek o 21.45

Josephine88

Ja też bardzo chętnie zasiądę w te piątkowe wieczory przed TV, choc to już 3 raz spotkam się z bohaterami ale co tam ;) najpierw DViX, potem AXN a teraz TVP ;)

Josephine88

Zapowiada się całkiem niezły serialik moi państwo":P:P

Cpt_Pchelka

Ja w tym temacie nowa a więc wyjaśnijcie mi coś - czy to prawda że serial skasowano po pierwszym sezonie i nie będzie już więcej odcinków? Tylko te 16? Jeśli tak to lipa straszliwa :( naprawdę wielka szkoda bo serial mi sie spodobał i nie rozumiem czemu go skasowali?

_Anika_

a kiedy powtórki??!!
nie mogłam oglądnąć....szeregowiec rayan..

Josephine88

Serial 'zauważyłam' gdy leciał na AXN w środku sezonu. A ponieważ często są powtórki, to pomyślałam, że zacznę oglądać, dopiero jak puszczą od nowa. I puścili:). Podobał mi się 1 odcinek i fajnie, że wpletli 'My Immortal':). Zobaczymy co będzie dalej, ale jak widzę po komentarzach to nie będzie źle:).

A powtórek jak na razie to chyba nie będzie...

Pozdrawiam:)

Paullina

Kolejny odcinek już niestety godzinę później :(

ocenił(a) serial na 10
natalijka127

Dobrze, że nie było "Ploteczek z sieci".

ocenił(a) serial na 9
natalijka127

szkoda, że nie dadzą np. o 1 w nocy... Jak zawsze tvp musi coś ...... :/

ocenił(a) serial na 10
Himeko

no, ale patrz. To by była taka wampirza pora

ocenił(a) serial na 9
_Immortal_

no tak, ale ja jestem smiertelniczką... I w dodatku lubię spać ;P
Ale dla Moonlight i tak przełożę porę snu.

ocenił(a) serial na 10
Himeko

Ja też (wyciągnąć mnie z łóżka to nie lada wyczyn). Oglądam ten serial trzeci raz, ale ma coś w sobie i nie zamierzam go sobie odpuścić.

ocenił(a) serial na 9
_Immortal_

Ja widziałam go tylko raz na AXN (nie licząc powtórek o późnej porze), ale też chętnie obejżę kolejny raz. I jak kiedyś powtórzą to też nie przepuszczę. Klimat ma rzeczywiście świetny. Poza tym jest dobrze grany.