Kto już widział najnowszy zwiastun „wampirka”? Dobry jest ;) Ześmiałam się jak nie wiem. Nie dość, że zmienili tytuł serialu, to jeszcze tłumaczenie nie podstawione tak jak być powinno no i na koniec ta kwestia "Ale mo" Ciekawe co było dalej... No i jakoś nie wydaje mi się, żebym te sceny widziała w "poprzednim odcinku". Jakby wykroić napisy i zostawić tylko obraz i dźwięk, to byłoby ok. „Love Remains The Same” świetnie pasuje do tego zwiastunu.
Chodzi o zwiastun odcinka 16, który był emitowany na AXN od 8.09 do niedzieli. Najpierw wyskakiwał napis "W poprzednim odcinku", potem sceny z odcinka 16.... Tłumaczenie rozmowy (w zasadzie monologu Beth) było podstawione od środka (Beth już kończyła mówić pierwsze zdanie, kiedy pojawiało się tłumaczenie). Na samym końcu tłumaczonego tekstu było napisane "Ale mo". A na samym końcu zwiastunu napis "Pod osłoną noci"...
Jak chcesz zobaczyć na własne oczy, to mogę skompresować i przesłać mailem.
wiem o czym mówisz! widziałam ten zwiastun tylko raz ale od razu mi się spodobał(a w szczególności to "noci"). Sceny z 16 odcinka, mimo, że twierdzą " w poprzednim odcinku" - ktoś chyba po pijaku go montował... serial ma już sam w sobie elementy humorystyczne, ale zwiastuny go nie potrzebują... i tak źle tłumaczą kwestie Josepha i dobrze, że można sobie zgłośnić, żeby usłyszeć co mówi naprawdę. Ekipa AXN jak zawsze, niezawodna:)