Szukam Moonlight na dvd. Wiem, że nie mam co liczyć na polskie dvd, ale może dałoby się dorwać inne wydanie.Nie wiem skąd ewentualnie ściągnąć serial.
Bez niego chyba zwariuję ;)
ściągnąć można z paru miejsc, ja mam z torrenta, od razu z napisami, a o dvd nic nie wiem
http://search.utorrent.com/search.php?q=moonlight&e=http%3a%2f%2fwww.mininova.or g%2fsearch%2f%3futorrent%26search%3d&u=1
to jest z napisami, ale wystarczy wpisać moonlight na torrencie (ale musisz mieć program do ściągania uTorrent) i tam się szuka automatycznie
W prawdzie nie zupełnie o dvd mi chodzi, ale nie będę tworzyć nowego topicu, i tak jest ich sporo. ;
Himi, podaj adres malia, wyślę Ci moje, może będą pasować
ja mam z torrenta, były od razu z odcinkami
poza tym są napisy na napisy24.pl, właśnie sprawdziłam;]
i polecam bestplayera do odtwarzania, sam znajduje napisy:P
gwoli ścisłości usteczka masz nie pełne HD! :D
720p — 1280x720 pikseli (wybrakowane ;))
1080i / 1080p — 1920x1080 pikseli (wypasione ;))
pytanie tylko po co ściągać pliki 1 GB z odcinkiem takiej chały!? :D
Dzięki za info. ;[ A Ty masz to „wypasione HD”? ;]
Po co ściągać – tak na wszelki wypadek. Może się kiedyś przyda. ;)
ta!! przyda się chyba jak bedziesz zawieszała na drzewach czereśniowych żeby ci szpaki ich nie wrąbały xD muhahaha
Nie mam niestety sadu za oknem. A szpaki lubię i nie mam najmniejszego zamiaru ich odstraszać, wręcz przeciwnie. ;
wszystko zależy od płyty jaką zakupisz! ;)
chorera teraz żałuje że nie przegrałem Moonlighta na płyty tylko wywaliłem miał bym co powiesić na drzewa na działce! bo zaowocowały w tym roku wybornie! :D
Spróbuj powiesić coś innego.
Delikatnie zasugeruję, że Twoja osoba może działać odstraszająco na co poniektóre gatunki rodzimej fauny. ;) ;) Bez obrazy! ;
fakt! jednokomórkowce, wampiry i inne ameby uciekają na sam widok zapalonej mej lampki! :D
ta!!! buhahahaha! trwaj w wierze dalej! ;)
chorera ale bedąc chwilowo człowiekiem strasznie sie miotam! ;D i nudzę jak diabeł na pokucie! :D
nie nie przeszły! ;D ale dałem ci chwilowo taryfę ulgową! ;) żebyś mogła sobie po oddychać swobodnie za nim cie znowu poduszę! :D