Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

Tatuaż

ocenił(a) serial na 9

Jetem dopiero po 6 odc, więc nie wiem jakie jest dokładne rozwiązanie tego fanta, Otóż oglądając 6 odc zauważyłem coś co mnie zastanawia. Gdy Mick zdejmował suknię caraline miała ona tatuaż na lewym barku, tu też gdy na końcu jakby "pokazywała" kim naprawdę jest miała tatuaż na prawym barku. Może taki szczegół, może pomyłka, moze, to że nie oglądnąłem jeszcze dalszych odcinków ;)Ale jednak zastanawia ten fakt ;) Proszę o sprostowanie ;)

ocenił(a) serial na 7
lazurexxx

hehe wierzę na słowo ;)
tak więc gratuluję spostrzegawczości
to zapewne mały 'wewnętrzny' błąd producentów ;)

'znamię' podobno wypalano po lewej stronie, co będzie ukazane w paru w dalszych odcinkach ;)

ocenił(a) serial na 10
Bulvie

Moje zdanie na ten temat jest krótkie:

Nie ma filmu/serialu bez wpadki.

ocenił(a) serial na 7
Anushka_S

Oczywiście, lepsze to niż gladiator z Rolexem w adidasach, hehehehehe.

ocenił(a) serial na 10
Hominus_nocturnus

Królu - adidasy i Rolex to Quo Vadis ha ha. Gladiator miał tylko stylowy, nowoczesny i brudny bezrękawnik ha ha.

ocenił(a) serial na 7
Anushka_S

To też było

Ad 'kwowadisa':

- lwy nie chciały jeść chrześcijan
- ROZPIKSELOWANY pożar Rzymu:D

ocenił(a) serial na 10
Hominus_nocturnus

Może wcześniej się najadły pogan?
Albo to lwy wegetarianie.

ocenił(a) serial na 10
lazurexxx

też to zauważyłam, ale to pewnie małe niedopatrzenie, pomylili się przy odbiciu w lustrze hehe ;P

ocenił(a) serial na 10
lazurexxx

to jest zdecydowanie odbicie w lustrze, a w lustrze przecież zawsze wszystko jest odwrotnie. Przyjrzyjcie się, to raczej nie jest wpadka

ocenił(a) serial na 10
guess009

tez jestem tego samego zdania co guess009
przyjrzalam sie jeszcze raz dokladnie temu odcinlowi i rzeczywiscie to bylo tylko odbicie w lustrze wiec jak na razie nie ma zadnej wpadki w moonlajcie

ocenił(a) serial na 7