Jetem dopiero po 6 odc, więc nie wiem jakie jest dokładne rozwiązanie tego fanta, Otóż oglądając 6 odc zauważyłem coś co mnie zastanawia. Gdy Mick zdejmował suknię caraline miała ona tatuaż na lewym barku, tu też gdy na końcu jakby "pokazywała" kim naprawdę jest miała tatuaż na prawym barku. Może taki szczegół, może pomyłka, moze, to że nie oglądnąłem jeszcze dalszych odcinków ;)Ale jednak zastanawia ten fakt ;) Proszę o sprostowanie ;)
hehe wierzę na słowo ;)
tak więc gratuluję spostrzegawczości
to zapewne mały 'wewnętrzny' błąd producentów ;)
'znamię' podobno wypalano po lewej stronie, co będzie ukazane w paru w dalszych odcinkach ;)
Królu - adidasy i Rolex to Quo Vadis ha ha. Gladiator miał tylko stylowy, nowoczesny i brudny bezrękawnik ha ha.
To też było
Ad 'kwowadisa':
- lwy nie chciały jeść chrześcijan
- ROZPIKSELOWANY pożar Rzymu:D
też to zauważyłam, ale to pewnie małe niedopatrzenie, pomylili się przy odbiciu w lustrze hehe ;P
to jest zdecydowanie odbicie w lustrze, a w lustrze przecież zawsze wszystko jest odwrotnie. Przyjrzyjcie się, to raczej nie jest wpadka
tez jestem tego samego zdania co guess009
przyjrzalam sie jeszcze raz dokladnie temu odcinlowi i rzeczywiscie to bylo tylko odbicie w lustrze wiec jak na razie nie ma zadnej wpadki w moonlajcie