Oj powiało nuda na forum. Czyzby społecznosci ML zabrakło tematów do rozmów? A moze zwyczajnie czasu?
W temacie umieszczony został tytuł filmu emitowanego w piatek zaraz po Moonlight,gdyby komuś mało było wampiryzmu jak na jedną noc.Przyznam , że nie widziałam i zamierzam to nadrobic w piatek.Może już ktos z Was widział?
Victor was zostawił i od razu popadłyście w marazm xD chłopa wam trza i to takiego z ikrą :D muhahahah
moja panno kto ma rozum i chu... to niech kombinuje żeby i fantazja i ikra znalazły się tam gdzie być powinny :D
a co do forumowiczów ja za głupotę innych oprócz swojej nie odpowiadam :D i również nie mam zamiaru sie zmieniać choćby 1000 postów z apelem w mej sprawie było założonych :D
Ad haruka
pisałam ogólnie,ale co do jednego masz racje wiosna.:)
Ad Viktor Viktor Viktor
Jakos nie teskniłam."chłopa z ikrą"-. hahah tłajlajt się kłania,za duzo czasu tam spedzasz.Zresztą zostawiam cię haruce,jestes jej zabaweczką.
Jak w pracy? Zostałes dyrektorem,a może odrazu współwłascicielem całej korporacji hmm???
Ad wieczny łowca
oby warto było zobaczyc ten film.
w pracy wyśmienicie! do zasiadania w zarządzie brakuje mi jakies 15 do 20 lat :D
twój błąd że nie tęskniłaś dlatego jesteś taka oschła, zimna i nudna xD i nikt nie chce z tobą gadać :D muhahahha
Viktor:Ciesze się, że w pracy dobrze Ci idzie.
Co do przymiotników na mój temat-puszczę to mimo uszu.Tęsknie natomiast za wieloma rzeczami,ale Ty nie jestes żadna z nich.Ciesz się że masz z kim "gadać", ja natomiast mam z kim ROZMAWIAC.Forum to tylko odskocznia od codziennosci,a Twoja akceptacja mojej obecności tutaj,czy też jej zupełny brak,nie ma dla mnie znaczenia.
widzę właśnie osiągnęliśmy już z 500 postów pod twoją rozmową :D jakbyś zaczęła gadać ;D tak jak ja to byś musiała zakładać już kolejny temat a tak dalej tkwij w swojej gnuśności, nudzie, maraźmie :D
i oświadczam wszem i wobec nie akceptuję cię 8D
W takim razie gratuluję,popularnosci:)
Przynajmniej potrafisz sie do tego przyznać.Szczerość to cenie najbardziej u innych ludzi.Za to masz u mnie plusa.
dziękuje i nie pozdrawiam :D cóż nie każdy może być piękny, inteligentny, bogaty i oczywizna tak skromny jak ja ;D muhahah
co do żądzy krwi, czy mogłabym prosić zaprzyjaźnione (mam nadzieję) wampiry o rozprawienie się z pewnym osobnikiem, który zalazł mi mocno za skórę nie mając racji, przy okazji mnie obraził i poleciał po mojej Mamie, a ja nie mam ochoty wdawać się w pyskówki ;
Może i ja wtrącę swoje parę złociszy.
http://www.filmweb.pl/f119590/%C5%BB%C4%85dza+krwi,2004/opisy
Macie ludzie i czytajcie.
Jepiej już obejrzeć Zombie strippers.
Czułam, że byłoby za dużo szczęścia naraz. To już wolę zapuścić sobie Underworld lub następny odcinek ML (albo i ze trzy bo powinnam zaczać nowy obieg).
Nie lubię "Wywiadu z wampirem". Jest strasznie nudny. Poza tym nieznoszę Toma Cruis`a i Kristen Dunst.
Czyli nie ma szansy na umieszczenie tematu o kolejnym odcinku ML zaraz po odcinku... Szkoda, trudno. A już się zapaliłam do „wypracowania” po obejrzeniu. ;
Ad Himi
Dlaczego nie? Jesli to wypracowanie bedzie podobne w swej "wielkości" do ostatniego,to juz nie moge się doczekać.Podajesz mnóstwo cennych szczegółów :)
Himi... pisz pisz wypracowania, chętnie je poczytam, bo masz fajny styl pisania i do tego zapamiętujesz te wydarzenia, ktore mi umykają ;
Przez twe komentarze i wypracowania Himi przypominam sobie wszystkie najwżniejsze chwile i moge je jeszcze raz przeanalizować...
Piszesz je w bardzo fajny sposób......;
Ad sposobu:
Himi, nadajesz się na rasowego dziennikarza śledczego;]
Ad IwtV:
Cóż gusta bywają różne.
Ad co po 16. odcinku:
Forum i społeczność będą istniały dalej, aktywne będą tematy : konwencja, jak zostałeś/aś wampirem itp........
można też dorobić tematów 'o niczym' w rodzaju 2 psy, złotych trzy....
na 'tłajlajcie'.
LET THE MOONLIGHT LIVE!!!!!!!!!!!!!!
Zaczęłam oglądać. Wytrzymałam do godz 00:38. Matko - jak tam przedstawili naszą szlachetną rasę? Ja jakieś zwierzęta, które w głowie mają tylko seks i krew. Vhhhhrr!
Niestety zdażaja się takie tandety nawet w XXI wieku.....
Jeśli widze że film jest słabo oceniany to nawet nie zwracam na niego uwagi szkoda na niego czsu za to dobrze, mocne kino bardzo chetnie.....;
O! Albo Klan. Przynajmniej mamy jakąś polską megagwiazdę - Maćka. I jest on o wiele lepszy niż te wampiry w tanich maskach.
Jakbyś czytała od początku to byś wiedziała,że poruwnujemy filmy do tego o wampirach a wiadomo ,że polskie seriale nie są najlepsze więc takie ot porównanie......
Haruka, co ty taka drażliwa/y dziś jesteś? (nie masz podanej płci w profilu ;])
Radzę zjeść/wypić coś dobrego. Mi to poprawia nastrój.
A co bys zrobiła jakby ci taki ktos co nic o nas nie wie pierniczył głupoty? Ja sie jej nie dziwie....
Moja droga, a jak byś zareagowała gdyby jakiś żółtodziób na samo powitanie nazwał Cię "boidupą" i "indywiduum"?
To raczej ta myszka jest drażliwa...
Ta szara myszka zdenerwowała mnie w innym topiku, więc kulturalnie pokazałam jej miejsce w szeregu, do którego bądź co bądź ona nie należy... Guzik wie o naszej społeczności wampirzej i chce rozpoczynać rozmowę... wcinając się ze swoimi uwagami...
Znowuż to samo - nie ma mnie raptem dzień i znów widzę syf. Syf i malarię, jeszcze mi tu brakuje Menelaus reultivatus zbierających złom/butelki/makulaturę.
Ad 'indywiduum':
Haruko, trochę dystansu do życia - nie zawsze śmierdzi;
Tłajlajt zastanawia się, czemu Cię nie ma, ale widze, że zajmujesz się swoim osobistym munlajtowym syfnikiem.
I mnie powiedzieć: "znowuż to samo"...
Królu, zaręczam Cię, że mam odpowiedni dystans do życia i wiem kiedy ono śmierdzi a kiedy nie.
Nie pozwoliłam żeby jakaś nowa osoba na tym forum do tego nieznająca naszej społeczności i zasad tu panujących obrażała mnie tylko za to, że sama nie zna naszego języka. W końcu to ja się nie znam na temacie czy ona? Nie będę spokojnie patrzyła na to jak ktoś mnie obraża i do tego nie reagowała na te inwektywy... Mam inny charakter...
Co do avatara... każdy może sobie wrzucić co tylko mu się żywnie podoba... osioł może dać foto rumaka, ale zawsze osłem pozostanie...
Ilu śmiertelników ma avatary sugerujące, że nie są śmiertelnikami?