POCAŁUJ MNIE W MOJĄ ŚMIERTELNĄ ŻYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba ktoś tu się z lekka zdenerwował ;/
Mycha, czy zdziwię Cię jak napiszę, że nie jesteś osamotniona w tym odczuciu? ;
Jeżu co za porażka intelektualna! :] weź przestań ŻYĆ i UMRZYJ wreszcie! :] amebo!
Kto ze mną ogląda mecz????????????????
Boguś Wenta jak zwykle wie co mówić: "Uśmiechać się! Uśmiechać się po golu! K... mać!"
Uwielbiam te komentarze: "Broni Szmal, chciał komuś podać, ale nikt na niego nie zwracał uwagi, bo wszyscy biegli do kontry." :D:D:D
Panie, Panowie po pierwszej połowie w meczu Polska-Hiszpania nasi chłopacy schodzą widząc na tablicy wynik: 13:9 :)
Chłopacy, oby tak dalej!!!
ciekawe czy z Czechami, też usłyszymy jakiś 'piękny' tekst komentatora :D ale najbardziej wkurzające jest to, jak speaker myli zawodników :| mecz ogląda się dla widowiska, nie dla komentarza x)
Wiskaaa, jeśli masz na czym oglądać mecz, to jesteś wygrana.
Ja niestety jestem ograniczona do netu i mecze naszych szczypiornistów "oglądam" w necie czytając te zarąbiste komentarze na gazecie.pl :)
Ale jak do tej pory podoba mi się taka forma :) szkoda tylko, że gdzieś z boczku nie ma małego podglądu na parkiet ;)
Mniejsza o większość: najważniejsze, że do tej pory chłopacy wygrywają i to mnie cieszy najbardziej :)
Jestem wygrana, bo mam na czym oglądać i strasznie się z tego ciesze;) wole oglądać, niż słuchać, jak nasz komentator myli się:D
Można powiedzieć, że dziś mecz o 4!!! dlatego nasi reprezentanci muszą wygrać z trochę nieobliczalnymi Czechami. W końcu oni pokonali Węgrów aż 7 bramkami ;O
Kto gra w półfinale, kto gra w półfinale, kto gra?? POL-SKA!!! POL-SKA!!! :D:D:D P-O-L-S-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ufff... emocje jak diabli, nawet moje spokojne serducho dziś miało ostrą dawkę emocji :):):)
I znowu te komentarze zczuba na gazecie.pl :D Trochę Wam zaaplikuję:
"Zaczyna to wyglądać jak konkurs strzelecki z udziałem samych Robinów Hoodów"
"Bielecki wchodzi z drugiej linii na koło i rzuca. Istnieje podejrzenie, że bramkarz Czechów nie broni, ale raczej stara się od tej piłki uciekać. Nie winimy go - my byśmy uciekali."
"Jaszka do Tłuczyńskiego na skrzydło, a ten łamie prawa fizyki. Ta wkrętka nie miała prawa wpaść do bramki. A jednak."
"Czesi zmienili bramkarza i teraz mają już dwóch przerażonych bramkarzy."
"O, jeszcze jeden gol Bieleckiego. Ktoś zdziwiony?"
"Rywale gubią piłkę, świetna kontra Polaków i mordercza bomba Michała Jureckiego. Gdyby nie zbroja, byłoby po bramce."
"Ajezusmaria"
Cytat z Wenty: "Ty skaczesz, dostajesz w ryja dopiero jak skaczesz". Jak zwykle mój ulubieniec Boguś wie co powiedzieć w każdej sytuacji :D
A potem... potem już była prawdziwa szarpanina i nerwy, nerwy i jeszcze raz przekleństwa siarczyste i ogniste ;)
A na koniec: "Żartów chwilowo nie będzie, bo to wszystko nie jest śmieszne."
"Wenta się przeżegnał."
"Czech rzuca! Szmal łapie! Koniec!"
Ufffff... byle do następnego meczu :)
POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Masz rację to był świetny mecz, ale agresywny... Boguś zawsze wie, co powiedzieć, rozwalają mnie jego teksty, powinien dostać nagrodę za 'Złote usta' :D
Jutro kibicujemy i może zremisujemy z trójkolorowymi :) oby... takie ciche moje marzenie... pokonać Francuzów ;)
W miarę jedzenia apetyt rośnie... chciałabym i życzę chłopakom żeby po Francuzach przejechali się tak jak po Hiszpanach.
Ot, takie moje małe marzonko :):):)
A na zachętę może coś o pewnym Lykaninie:
http://strega2510.wrzuta.pl/audio/aQgrMTbaZ8U/xiii_stoleti_-_transylvanian_werew olf.mp3
Aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
'Ouo es - fuimus,
quo sumus - fueris...'
moje marzenie co do meczu pokrywa się z Twoim :) tak bym chciała zobaczyć!
łacina.... mam dreszcze...
Hello :)
Regis, powtarzasz się... jeśli się nie mylę już gdzieś widziałam tą sentencję ;)
Hmmm... "What you are - we were. What we are - you will be" czyż nie to miałeś wampirze na myśli? ;)
Dreszcze? W sensie pozytywnym czy negatywnym? ;)
Definitywnie negatywnym... straszne wspomnienia z liceum :/ wkuwanie końcówek, konstrukcji, sentencji(to akurat przydaje się), koszmarnych czytanek... blee
:)
Ad sentencji:
ale są tacy, co nie widzieli.:P Poza tym była chyba ona gdzieś w temacie o rzyci, a tamte tematy wyleciały w kosmos.
No to fakt, nie wszyscy ją widzieli :)
Ale jedna jej wersja chyba się uchowała na TL czy tam NM..., bo u nas wiadomo... nadal grasuje nadgorliwiec. Kły mu w tętnicę!
Nie wiem jak u Was... też mieliście wczoraj problemy z FW? Ja miałam ciągle komunikat: "Błąd strony" a potem wkurzający tekst: "Spokojnie, to tylko awaria... i bla bla bla".