Jak to się dzieje że Moonlight, mimo duzej oglądalnosci i aktywnosci fanow, zakonczyl się (najprawdopodobniej) na jednej serii, a jakieś "Czarodziejki" czy inne "CSI" ciagną się latami??
Cokolwiek mi się w miare spodoba, jest ucinane na jednej, ewentualnie dwoch seriach (jak dark angel).
:((((
Mnie też to zastanawia - przecież serial zdobył People Choice Award - nagrodę ludzi, którzy kochają Moonlight. Jak nie wieadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :/. OTH /nie obrażając nikogo / jak dla mnie jest "za długie" o parę serii... Veronika Mars- ją też wywalili po 3. niedokończonej zreszta serii... Szkoda gadać... Nie widzę szans na 2. serię już choć uwielbiiam Micka i Beth i oczywiście Josefa :) Pozdrawiam
racja, pelno seriali ciagnie sie przez wiele lat i ma pewnie mniejsza ogladalnosc, ale je produkuja, a ten jak podoba sie wielu ludziom, to koncza na 1 serii... to CSI to juz wogole z 8 sezon...
ale dlaczego? skoro ta stacja nie jest zainteresowana, to czemu nie wezmie się za to inna? przeciez taki wypromowany serial to duza oglądalnosc kupa kasy z reklam.
no wlasnie, ale coz my swoim gadaniem nic na to nie poradzimy... chociaz szkoda;/
zgadzam się!!!!
jeśli juz jakiś serial jest dobry i naprawde wciagający kończą go bardzo szybko!:(((
a wiele dakich jak np. carodziejki, moda na sukces(omg!), dotyk anioła itp. są ciągnięte latami!
i jaka to sprawiedliwość???