Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

Jak to się dzieje że Moonlight, mimo duzej oglądalnosci i aktywnosci fanow, zakonczyl się (najprawdopodobniej) na jednej serii, a jakieś "Czarodziejki" czy inne "CSI" ciagną się latami??
Cokolwiek mi się w miare spodoba, jest ucinane na jednej, ewentualnie dwoch seriach (jak dark angel).
:((((

ocenił(a) serial na 10
milila

Mnie też to zastanawia - przecież serial zdobył People Choice Award - nagrodę ludzi, którzy kochają Moonlight. Jak nie wieadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :/. OTH /nie obrażając nikogo / jak dla mnie jest "za długie" o parę serii... Veronika Mars- ją też wywalili po 3. niedokończonej zreszta serii... Szkoda gadać... Nie widzę szans na 2. serię już choć uwielbiiam Micka i Beth i oczywiście Josefa :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Lucynica

racja, pelno seriali ciagnie sie przez wiele lat i ma pewnie mniejsza ogladalnosc, ale je produkuja, a ten jak podoba sie wielu ludziom, to koncza na 1 serii... to CSI to juz wogole z 8 sezon...

justa208

Niestety to co najlepsze trwa najkrócej... :( Bardzo mi przykro, że tak się dzieje....;(

ocenił(a) serial na 9
Californian

ale dlaczego? skoro ta stacja nie jest zainteresowana, to czemu nie wezmie się za to inna? przeciez taki wypromowany serial to duza oglądalnosc kupa kasy z reklam.

ocenił(a) serial na 10
milila

no wlasnie, ale coz my swoim gadaniem nic na to nie poradzimy... chociaz szkoda;/

ocenił(a) serial na 8
milila

zgadzam się!!!!
jeśli juz jakiś serial jest dobry i naprawde wciagający kończą go bardzo szybko!:(((

a wiele dakich jak np. carodziejki, moda na sukces(omg!), dotyk anioła itp. są ciągnięte latami!
i jaka to sprawiedliwość???

ocenił(a) serial na 9
milila

to prawda, według mnie to walka reżyserów, może nacisk, proszę polski przykład-serial Mamuśki, dobry, oglądalność ponad milion, ale zdjęli. Heh...